Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Od jakiegoś czasu zacząłem zbierać anime tylko w wersji DVD-RIP (ewentualnie BD-RIP ) no i zainteresowałem się Anime Saiyuki, ściągłem całą serie, lecz niestety odcinki nie zawierały Opa. :/ Jak dobrze pamiętam kiedyś gdy posiadałem DBZ, od tej samej grupy to również uświadczyłem brak Opa, dlatego kieruje pytanie do znawców i koneserów pięknej kopii czy wszystkie serie od AHQ posiadają brak Opa czy jednak jest to tylko kilka PRZYPADKÓW, może ktoś posiada listę z seriami w których nie ma opa wydanych przez AHQ. Sorry za tak głupie i błahe pytanie no ale przy moim łączu nie widzi mi się ściąganie z każdej interesującej mnie serii po odcinku i patrzyć czy jest OP
z góry thx
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
pytaj na kanale irc/forum [AHQ] - tam będą wiedzieć najlepiej
Raczej kilka przypadków bo mam Gundam SEED od AHQ i jak najbardziej op i ed jest.
zalezy w której serii... Inuyasha nie ma opów ale o ile pamietam OPy są tak gdzie wchodzą nowe
Starsze serie od AHQ nie miały openingów. Ale tak było na początku istnienia grupy, od kilku lat wszystko jest w normie. A Inuyasha nie miał opa chyba w coś około pierwszych 60 epach.
Strony 1