Nie jesteś zalogowany.
filip no tak..anime w Tv.Ale przynajmiej bez najgorszej rzeczy czyli dubbingu:-D z lektorem lepiej hi hi:P
Z tego co obiło mi się o uszy to w tej stacji będą puszczać tylko te anime, których studia zostały wykupione przez Sony. Tak więc na jakie tytuły możemy liczyć?
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Napewno nie bedzie Bleacha[placze]
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2008-01-01 23:01:51)
Z tego co obiło mi się o uszy to w tej stacji będą puszczać tylko te anime, których studia zostały wykupione przez Sony. Tak więc na jakie tytuły możemy liczyć?
Starczy cofnąć się dwie strony wstecz, znaleźć i przeczytać: to.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
lala..naprawde mnie dobijasz...Ja sie nie mogę doczekać aż poleci GITS:P na plazmowym telewizorku będzie ładnie wyglądać ^^
Dzięki za linka, bo po sylwestrze leń się robie .
Mają ONE PIECE. Trochę mnie to martwi, że będzie szerzej w Polsce znane. Już nie mogę się doczekać momentu, gdy usłyszę na ulicy rozmowę dwojga dzieci o przygodach załogi i pokazywaniu sobie nawzajem ciosów Luffiego.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Napewno nie bedzie Bleacha[placze]
Bleacha ma Hyper choć podobno z napisami...
...
Taa jak ostatnio mnie obudziły dzieciaki wolające "CIENISTE KLON JUTSU"(i myślałem że wyjde i pozabijam) tak już sie boje że sie obudze i usłysze"Gumowyyyyy PISTOLETTTTT"
Taa jak ostatnio mnie obudziły dzieciaki wolające "CIENISTE KLON JUTSU"(i myślałem że wyjde i pozabijam) tak już sie boje że sie obudze i usłysze"Gumowyyyyy PISTOLETTTTT"
Napisałbym, że lektor ich odstraszy, ale z doświadczenia wiem, że tak nie będzie (vide Dragon Ball). Czym się martwicie? Myślicie, że 8-12 latki, tak od razu siądą przy dekoderze i włączą Animax?
Dzięki za linka, bo po sylwestrze leń się robie .
Mają ONE PIECE. Trochę mnie to martwi, że będzie szerzej w Polsce znane. Już nie mogę się doczekać momentu, gdy usłyszę na ulicy rozmowę dwojga dzieci o przygodach załogi i pokazywaniu sobie nawzajem ciosów Luffiego.
Nie rozumiem. Co w tym jest złego? Chyba właśnie dobrze, anime będzie bardziej znane. Może Animax jakoś wpłynie na polski rynek i w końcu coś się ruszy. Choćby tak ciuteńke:)
Nie oszukujmy sie...prawdopodobnie rodzice latając po kanałach w poszukiwaniu dobrego filmu natrafią na Animax i zakodują w pamięci żeby mieć czym zająć dziecko(nowy kanalik z bajeczkami kochanie!! spójrz tylko!!)
Nie wiem jak gumowy, ale za różowy to bym ich wręcz pochwalił, bo to klasyka.
Wracając do tematu, nie sądzę, żebyśmy dostali porządne anime w ludzkich godzinach (przed 23), z uwagi na naszą polską bojaźliwość o moralność nieletnich. Jestem gotów się założyć, że w godzinach dziennych będziemy karmieni shounen action (vide Naruto w Jetix czy co to tam jest), zaś po północy cięższym kinem akcji, bądź mecha. Nawet nie mam nadziei na shoujo czy komedie romantyczne... A szkoda
YESSSSSSSS!!!!
MAJĄ DETECTIVE CONAN!!!!!
Ale fajnie.
W sumie tak popatrzyłem to sporo jest anime które z chęcią obejrzę.
A co do "ciosów" to to już zostało przeze mnie wprowadzone, w pewnym stopniu.
Czyli powiedzcie mi nie mam pewnie co liczyć na Animex w Polsacie cyfrowym?? Jeszcze pewnie z małym abonamentem? :/
filip no tak..anime w Tv.Ale przynajmiej bez najgorszej rzeczy czyli dubbingu:-D z lektorem lepiej hi hi:P
Nie załamuj mnie...
a czy są już wieści jakie to anime będzie leciało na Animaxie ???
a czy są już wieści jakie to anime będzie leciało na Animaxie ???
Przeczytaj poprzednie posty
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
no pięknie mają Captain Tsubasa :):):)
Witamy,
na dzień dzisiejszy nie mamy żadnych informacji na temat kanału Animax, które moglibyśmy udostępnić
Dziękujemy za wiadomość
Zespół AXN
Odpowiedź na mój mail z pytaniem kiedy wejdzie i u jakich dystrybutorów;P