Nie jesteś zalogowany.
na a jesli sie ma ps2 to polecam kupic ps3 w tym roku
taa jeszcze trzeba miec kase ale czego sie nie zrobi dla konsoli:d
darkschab napisał:na a jesli sie ma ps2 to polecam kupic ps3 w tym roku
no ja specjalnie za granice wyjeżdżam
teraz byłem i kupił bym sobie ale żona mnie na notebooka namówiła no cóż czego to się nie robi dla drugiej połówki
heheh ale teraz kupuję od razu
~darkschab: nie chodzi o to, czy się nauczyli robić gry anime w 3D, czy też nie, ale że mi nigdy nie podobał się ten zabieg w grach traktujących o anime, a w szczególności bijatykach.
no ale taki na przykład "Naruto Ultimate Ninja 2" to im sie udał na ps2
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
4 jest jeszcze lepszka z aniem moje ulubione to bleach na psp na ps2 to po prostu nie wypał, wszystkie cześci naruto na ps2 o psp,hajime no ippo ,DBZ budoaki 1,2,3, tsubasa i jeszcze kilka tylko nie moge sobie przypomniec.
fbaran napisał:darkschab napisał:na a jesli sie ma ps2 to polecam kupic ps3 w tym roku
no ja specjalnie za granice wyjeżdżam
teraz byłem i kupił bym sobie ale żona mnie na notebooka namówiła no cóż czego to się nie robi dla drugiej połówki
heheh ale teraz kupuję od razu
a duzo tansza jest za granica? moze bym kogos namowil zeby wyjechal
Hehe ja dałem 299 funtów w promocji=1699zł niestyty rozeszly sie jak świerze bułeczki:D normalna cena u mnie to 360 funcakow .
chyba bym sie zdecydowal na wii,a ps3 kupil bym sobie jak by troche staniala
Ja jestem za PS2. Xbox jest dla mnie politycznie niepoprawny. Jakoś nie czuję sentymentu do jego twórców O Wii nie mam za dużego pojęcia a na Pleya są najlepsze gry i jest ich dużo. PS3 jest wielka, droga i na razie nic ciekawego specjalnie na to nie zrobili więc moja ulubioną konsolą pozostaje PS2. No i jest jeszcze Sega z Sonic'iem i Puyo Puyo
猫が大好き!!!
Ja mam PS2,PS3 i jestem zadowolony z tego wyboru grafa na PS3[respekt] powala i grywalność niektórych tytułów tez >tylko te ceny <
w zamiarach mam kupić PSP dla mobilnej rozrywki >niestety w pociągu sobie nie pogram na PS3<
X-360' nie miałem i nie chce mieć >dzięki opinią kolegów którzy takowe posiadają<
N DS posiada moja siocha i jakoś nie przypadła mi do gustu ale gierki na nią są zajefajne
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Właśnie wyczytałem tu, że powstaje port Disciples II na NDS. Sama idea genialna. Dufam, że kiedy gierka wyjdzie, ktoś ją przetestuje i podzieli się na Tym Forum wrażeniami. W Disciples II na PC gram od lat i jeszcze nie mam dosyć.
Właśnie wyczytałem tu, że powstaje port Disciples II na NDS. Sama idea genialna. Dufam, że kiedy gierka wyjdzie, ktoś ją przetestuje i podzieli się na Tym Forum wrażeniami. W Disciples II na PC gram od lat i jeszcze nie mam dosyć.
To dam znać, co i jak... Chociaż w Disciples II na PC grałem tylko kilka h;D Więc... A zresztą się zobaczy xD Na NDS pogram, to napiszę wrażenia z gry.
a ja zapraszam do obejrzenia intro DMC 4
podobno wersja na ps3 jest ładniejsza niż na X360 ale zobaczymy jak wyjdzie
Według japońskiego magazynu Famitsu wersję przeznaczoną dla konsoli PlayStation 3 będzie cechowało kilka różnic w stosunku do tej dla Xboxa 360. Pierwszą z nich jest dźwięk, który w tym przypadku będzie kodowany metodą LPCM. Drugą różnicą jest możliwość zainstalowania części gry na twardym dysku. Instalacja zajmie co prawda aż 5GB powierzchni, jednakże dzięki temu unikniemy jakichkolwiek loadingów podczas samej rozgrywki. Trzecią różnicą ma być ponoć pełne wsparcie ze strony PlayStation Network, jednakże producent, firma Capcom, nie ujawnił czy będą to nowe postacie, przeciwnicy czy też nowe bronie. Z drugiej strony dziwne by było, aby Japończycy nie skorzystali z okazji i nie chcieli zarobić kilku jenów więcej na użytkownikach Xboxów 360 korzystających z Xbox Live Marketplace.Jako posiadacz x360 zbytnio się tym nie przejmuję:)Cieszę się z tego że będę mógł poszpilać w DMC4 na mojej konsolce,czekam jeszcze na Metal Gear Solid 4 i FFXIII na kloca(może kiedyś wyjdą:D jak nie to cza będzie kupić chlebaka jak troszkę stanieje)
czytałem gdzieś że ma to być różnica w grafice i wersja na ps3 ma być troszkę lepsza
ale zobaczymy jak będzie naprawdę
przytoczę text:)
Według 1up.com nadchodzący Devil May Cry 4 będzie lepszy właśnie na konsolę Sony. Gra ma nie tylko lepiej wyglądać (będę pełen podziwu dla każdego kto podczas eliminacji kolejnych hord potworów będzie w stanie zauważyć jakiekolwiek różnice pomiędzy wersjami na PS3 i X360) ale ma posiadać również kilka ekskluzywnych opcji.
aha zapomniał bym
nowe naruto i db na ps3 :
naruto
DBZ Burst limit
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-12-29 18:16:18)
ja kupilem sobie ps3 kilka miesiecy temu jestem z tego zadowolany! jestem fanem Japonskich rpg a jak wiadomo na konsole sony w wiekszosci wychodzi! na xboxa wychodza bardziej gry komputerowe ! dla mnie X360 to przenosny komputer tyle ze mozna grac w niego nie myslac o tym ,ze jak kupie nowa gre to czy nie bede musial grafiki albo procka kupic! a w PS3 kocham japonskie "dziwadla" szczegolnie gry na podstawie anime! jak podaje kolega darkschab wyjdzie naruto i DB ale rownież Afro samuraj to daje ps3 duze plusy:) osoby lubiace anime raczej na x360 raczej nie zjada duzych
http://www.gametrailers.com/player/user … 44027.html a tu trailer afro! pociesze posiadacy x360 na ta konsolke tez zmierza ta gra
http://www.gametrailers.com/player/29217.html zachecam do obejzenia tego trailera ta gra jest po prostu przepiekna
dla mnie X360 to przenosny komputer
W jakim sensie? To PS3 nie da się z miejsca ruszyć?
dla mnie X360 to przenosny komputer
W jakim sensie? To na PS3 nie ma Linuxa i wszystkiego, co z tym związane?
tyle ze mozna grac w niego nie myslac o tym ,ze jak kupie nowa gre to czy nie bede musial grafiki albo procka kupic!
W jakim sensie? To do nowych gier na PS3 trzeba dokupywać grafikę albo procka?
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-12-29 20:55:02)
chodzi mi o to ze jezeli ktos jest fanem gier komputerowych! (typowych pc)to wiadomo ze dla takich osob lepszy by byl zakup xboxa!wiekszosc gier na x360 wedruje tez na pc a wiadomo jak to z pectami, kupisz dobry komputer a za rok wyjdzie jakas superprodukcja i juz sobie nie pograsz na full detalach!
Nie oszukujmy sie giery na podstawie animców nie są jakimiś kilerami(chodź Naruto: Rise of a Ninja jest chyba najlepszą grą na podstawie animki w którą grałem:)moja ocenka 8/10)
chodzi mi o to ze jezeli ktos jest fanem gier komputerowych! (typowych pc)to wiadomo ze dla takich osob lepszy by byl zakup xboxa!wiekszosc gier na x360 wedruje tez na pc a wiadomo jak to z pectami, kupisz dobry komputer a za rok wyjdzie jakas superprodukcja i juz sobie nie pograsz na full detalach!
Przecież na konsoli jest dokładnie to samo - jeśli konsola obsługuje, powiedzmy, Pixel Shader 12, to nikt nie zrobi na nią gry z wykorzystaniem Pixel Shadera 13, który ukaże się "za rok", bo już na tej konsoli nie pójdzie "w full detalach". Oczywiście zamknięta architektura konsol i związany z tym dłuższy "okres życia" sprawia, że dla jej posiadacza nie to tak widoczne, jak dla posiadacza PC, ale z biegiem czasu różnica w "full detalach" na obu platformach jest coraz bardziej widoczna, aż musi nastąpić wymiana sprzętu na nowy, czyli kolejny model konsoli.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-12-29 22:15:24)