Nie jesteś zalogowany.
Każdy lubi pić po swojemu.....on tak lubi......nic sie na to nie poradzi:)
ciam cia ram cia ciam
Każdy lubi pić po swojemu.....on tak lubi......nic sie na to nie poradzi:)
Rozumiałbym jakby kobieta tak piła ale facet?? Brrr panu podziękujemy xD
~Dulu z butelki to jeszcze można używać słomki jak sie nie chce ruszać łapą(np pod namiotem jak jest zimno i trzymasz rączki w ciepełku xD)ale z KUFLA?? brrr
no to i ja małą aktualkę zrobię
pierwszy z prawej
Ostatnio edytowany przez parara (2007-12-27 19:29:17)
KDE4 ssie
~Dulu z butelki to jeszcze można używać słomki jak sie nie chce ruszać łapą(np pod namiotem jak jest zimno i trzymasz rączki w ciepełku xD)ale z KUFLA?? brrr
Najlepszym rozwiązaniem jest bongo (aka butla)szybko, łatwo...[hehe]
No to ja też wrzucę XD
Skazany na Lidla XD
Nie ma to jak zakupy w Lidlu.[los]
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-12-27 19:47:07)
Ichigo_Bleach napisał:No to ja też wrzucę XD
Skazany na Lidla XDNie ma to jak zakupy w Lidlu.[los]
Mają doskonałą nalewke:)(do Modów: Oczywiście bezalkoholowy soczek to jest!! o nazwie Nalewka z brzoskwini(czy jakos tak xD))
no to i ja małą aktualkę zrobię
pierwszy z prawej
O, kolega brodę zapuścił. Wcześnie nie było, o ile dobrze pamiętam
"Skazany na zajebistość"
Eee tam z tą słomką to przesadzacie, to jest bardzo dobry sposób na wolniejsze picie piwa w barze, co prawda bardzo radykalne podejście no ale cóż jeśli w kieszeni pusto? a pić trzeba
Eee tam z tą słomką to przesadzacie, to jest bardzo dobry sposób na wolniejsze picie piwa w barze, co prawda bardzo radykalne podejście no ale cóż jeśli w kieszeni pusto? a pić trzeba
Nie, to nie jest bardzo radykalne podejście.
To jest profanacja piwa. Jak z kufla to z kufla, a nie przez jakieś słomki.
Ariakis schował się tutaj.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
To dopiero radykalne podejście, nie uważam aby ktokolwiek profanował piwo pijąc przez słomkę...
malkor napisał:Eee tam z tą słomką to przesadzacie, to jest bardzo dobry sposób na wolniejsze picie piwa w barze, co prawda bardzo radykalne podejście no ale cóż jeśli w kieszeni pusto? a pić trzeba
Nie, to nie jest bardzo radykalne podejście.
To jest profanacja piwa. Jak z kufla to z kufla, a nie przez jakieś słomki.Ariakis schował się tutaj.
Na 2 pierwszych zdjęciach wyglądasz jak profesor.:D jakoś tak mi się kojarzy.:P
To dopiero radykalne podejście, nie uważam aby ktokolwiek profanował piwo pijąc przez słomkę...
Jak zdarzało mi się wyjść do baru, czasem, bo czasem, ale się zdarzało, to nie raz przez słomę się piło, ale wtedy nie z kufla, co najwyżej z jakiegoś pokalu.
Ogólnie jest to dziwny sposób picia, ale kto co lubi.:)
parara napisał:no to i ja małą aktualkę zrobię
pierwszy z prawejO, kolega brodę zapuścił. Wcześnie nie było, o ile dobrze pamiętam
da,da, w końcu się przemogłem
potrzymam do koncertu Metallicy, później się zobaczy
KDE4 ssie
Widzisz, ja poważnie traktuję piwo. Ono też ma uczucia...
Na 2 pierwszych zdjęciach wyglądasz jak profesor.:D jakoś tak mi się kojarzy.
Cholera... tak staro?
Ogólnie jest to dziwny sposób picia, ale kto co lubi.
Gusta i guściki.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
dulu napisał:Na 2 pierwszych zdjęciach wyglądasz jak profesor.:D jakoś tak mi się kojarzy.
Cholera... tak staro?
Nie, nie, nie! Poważnie, a nie staro! A tak imo, to nie wszyscy profesorowie są starzy, czy tak wyglądają.;)
Ja znam "Panią Profesor", która wygląda na młodą 20-tke! A Ty wyglądasz, albo po prostu zrobiłeś taką poważną minę na tych 2 zdjęciach.:)
Ariakis napisał:dulu napisał:Na 2 pierwszych zdjęciach wyglądasz jak profesor.:D jakoś tak mi się kojarzy.
Cholera... tak staro?
Nie, nie, nie! Poważnie, a nie staro! A tak imo, to nie wszyscy profesorowie są starzy, czy tak wyglądają.;)
Ja znam "Panią Profesor", która wygląda na młodą 20-tke! A Ty wyglądasz, albo po prostu zrobiłeś taką poważną minę na tych 2 zdjęciach.:)
Ja za to na 2 ostatnich widzę profesora ^^
~mkriso, twarzyczka nastolatka, co? I jeszcze te zagubienie wymalowane na twarzy, na drugim zdjęciu
Żeby nie było, też dam swoje z serii "nowe-świąteczne"
[URL=http://img175.imageshack.us/my.php?image=dsc06725jw6.jpg][/URL]
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-12-30 00:51:37)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Znajdź 5 szczegółów, którymi różnią się te obrazki:P /dla słabo jarzących: fot. Quithe i jego avatar/
Bryle, wysokie czoło, łagodnie przechodzące w pośladki (avatar)...
kolczyk w uchu
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!