Nie jesteś zalogowany.
mi by bardziej pasowało w niedziele, ale jak wypadnie sobota to postaram się pojawić:)
jak mi sie uda wyrwac to tez sie pisze XD ...lepsza sobota
Jak już to raczej sobota
Ja nie obiecuje ze będe na 100% bo pracuje i nie mam na nic praktycznie czasu,ale moze cos by sie wymyslilo:)ale póki co nie wiadomo jak z tym spotkaniem Ansi[klnie][klnie]
Postaram się na sobotę ale nie mogę definitywnie obiecać. Poza tym nie znam Warszawy nawet na jotę (oprócz lokalizacji Pałacu Kultury) więc będę potrzebować paru wskazówek:P
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Shinma jak coś to zawsze możemy cię oprowadzić po warszawie:) znaczy ja mogę, nie wiem jak inni;)
Haha, z pewnością skorzystam:D Jakoś tak głupio, że tyle razy tam byłam i zawsze tylko przy PK albo w Empiku XD
Ja współczuje niektórym ze nie są z Wawy:(choc nie zawsze jest tam ciekawie[placze]ale kocham Blue City[yahoo]
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2007-12-25 21:44:58)
Też mogę się dopisać, chociaż osobiście reflektuję wyjście na piwo (np do Hubertusa - genialna knajpka w centrum), nić posiadywanie w Trafficu... ;p
Piątek (4.01) / sobota (5.01) / niedziela (6.01) - mi jest obojętne. Ewentualnie jeszcze następny tydzień, ale później już może być ciężko.
Edit:
Co do oprowadzania - tak, ale kurna nie w taki mróz! Jak się zrobi cieplej to nawet do ZOO możemy pójść
Ostatnio edytowany przez DUDi (2007-12-25 21:47:47)
Ja współczuje niektórym ze nie są z Wawy:(choc nie zawsze jest tam ciekawie[placze]
Czemu współczujesz? Miasto jak każde inne:P Tak samo mogę powiedzieć, że współczuję ludziom, którzy nie są z Londynu XD
Imo świetne miasto[okej]
Trzeba sie uczyc na okrągło i pracować jak ja,od szefowej nie ma litosci[madrala][jezor]
Shinma, sam też super nie znam warszawy, ale co większe skupiska ludzi to kojarzę:P
Lala: e tam blue city, Carrefour wileńska lepszy:P
Przemek mówie Ci Blue City jest ciekawsze,a Carrefour nie ma uroku,a z resztą powinno sie zrobic głosowanie gdzie by było najlepiej i tyle[baka]
Lala, mi nie chodzi, że powinniśmy się w carrefourze spotkać, tylko że dla mnie lepszy bo mam bliżej:P
Piątek (4.01) / sobota (5.01) / niedziela (6.01) - mi jest obojętne. Ewentualnie jeszcze następny tydzień, ale później już może być ciężko.
Edit:
Co do oprowadzania - tak, ale kurna nie w taki mróz! Jak się zrobi cieplej to nawet do ZOO możemy pójść
Co do tego ZOO to niezły pomysł dawno nie byłem
A co do miejsca spotkania to polecam znaleźć jakieś naprawdę łatwe do odnalezienia miejsce np. pałac kultury a potem to już jak nas fantazja poniesie
Przemek mówie Ci Blue City jest ciekawsze,a Carrefour nie ma uroku,a z resztą powinno sie zrobic głosowanie gdzie by było najlepiej i tyle[baka]
mieszkam obok blue city xD jestem za...ale zaraz zaraz...na piwo? napiwo? na piwo ? prawda? ....jak na piwo to nie ide
// no chyba, że dwa browary
Ostatnio edytowany przez kalamir (2007-12-25 23:57:22)