#1 2005-10-23 18:04:05

skwarek
Użytkownik

Zassać - CyberPunk'a

Poszuje namiarów na:
Patlabor - wszystkie 3 filmy (najlepiej w torrentach, ew. serwerek FTP)
Texhnolyze - (Czy to jest cały film czy seria? bo wolałbym film)
ew. jakieś godne polecenia pełne filmy! (Mam już Gits, Gits2, Akira, Jin Roh, wszystkie Armitage, Gunnm)

Ps: Dc++, e-Mule i tym podobne (a IRC'a to wogóle nie wiem o co chodzi) odpadają ze względu na poblokowane porty.
Ps 2: niektóre stronki torrentowe zostały przeze mnie przeszukane i nie mają seedów dlatego kieruję prośbę do was!
Ma ktoś jakiś pomysł co z tym fantem zrobić?? Najlepiej byłoby podać jakiegoś linka.
Z góry dziękuję za pomoc!

#2 2005-10-23 19:00:10

fef212
Użytkownik

Odp: Zassać - CyberPunk'a

Tu masz Texhnolyze (jest to seria, 22 odcinki), tu Patlabor. oczkod

#3 2007-11-29 17:44:52

szef(c)
Użytkownik

Witam. Chciałbym prosić o pomoc w znalezieniu stronki, z której mógłbym pobrać Texhnolyze. Sprawdziłem już różne odnośniki na forum, oraz szukałem po necie, ale jedyne co znajdywałem to albo z angielskim dubbingiem,który uważam za lekką profanację, albo torrenty pozbawione seedów, czy też strony na których tego anime już nie ma, lub źródeł do niego. Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc. Oczywiście zależy mi na wersji z japońskimi głosami ;D

#4 2007-11-29 17:53:51

Obiwanshinobi
Użytkownik

szef(c) napisał:

Witam. Chciałbym prosić o pomoc w znalezieniu stronki, z której mógłbym pobrać Texhnolyze. Sprawdziłem już różne odnośniki na forum, oraz szukałem po necie, ale jedyne co znajdywałem to albo z angielskim dubbingiem,który uważam za lekką profanację, albo torrenty pozbawione seedów, czy też strony na których tego anime już nie ma, lub źródeł do niego. Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc. Oczywiście zależy mi na wersji z japońskimi głosami ;D

Jesteś pewien, że te pliki "z angielskim dubbingiem" to nie dual audio? W kontenerach (rozszerzenia: mkv, ogg) często są do wyboru dwie (albo i więcej) ścieżki dźwiękowe.

#5 2007-11-29 18:40:24

szef(c)
Użytkownik

Kurcze, teraz mi głupio, nie sprawdziłem =/, ale masz rację, są do wyboru 2 ścieżki dźwiękowe. Dzięki bardzo za zwrócenie na to uwagi oczkod

#6 2007-11-29 18:41:03

Rekid
Użytkownik

sciagnij polskie wydanie info an anfo.pl

SZUKASZ INNYCH SPOSOBÓW ZARABIANIA PIENIĘDZY, ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE !

rekid.gif >>> ANIME I KOMIKSY

Stopka forum

© Animesub.info 2024