Nie jesteś zalogowany.
Tak jakby ktoś był kiedyś zainteresowany, podaję namiar na mój spis anime w którym na chwilę obecną jest blisko 1200 tytułów (~3600GB)
Spis Anime
(lista dostępna od ręki, nie trzeba się rejestrować )
UWAGA!
Dla osób którego kliknięciu powyższego linku nie widzą szczegółów epizodów, lub też nie mogą rozwinąć ich listy: Spis Anime (w razie dalszych problemów proszę o PW)
Nie mam żadnych wymagań co do rodzajów wymian, akceptuję wszystkie możliwości występujące wśród osób wymieniających się na tym forum, i nie tylko (wymiana pocztą, wymiana osobiście [tylko na terenie Wrocławia], wymiana za czyste płytki itp.)
Proszę nie prosić mnie o wysyłanie spisu na maila, gdyż ten tutaj jest jedynym jaki posiadam
Kontakt ze mną możliwy (na razie) tylko drogą mailową: snow_wolf /at/ o2.pl z tego względu, że jestem bardzo zajęty (ech, te studia i praca ) i nie mam czasu przesiadywać na gg czy tlenie, ale obiecuję że na maila odpowiem zawsze w przeciągu kilku godzin (nie rzadko jest to kilka minut, z tego względu że z pocztą elektroniczną muszę pracować na okrągło)
Pozdrawiam
Edit: Mała prośba z mojej strony. Prosiłbym o tytułowanie pierwszej wiadomości mailowej do mnie 'Wymiana - %nick_z_ANSI', a następnie odpowiadanie w wątku wiadomości Dziękuję za wyrozumiałość
Ostatnio edytowany przez snow_wolf (2008-02-20 03:42:03)
Wybacz, ustawiłem parametry tylko dla gości, zapomniałem o aktualnych userach
Lista jest bardzo okrojona (tylko tytuły), jeżeli będzie taka potrzeba mogę ją nieco 'rozszerzyć'.
Pozdrawiam
jezeli mozesz, to 'rozszerz' ja ; p
jezeli mozesz, to 'rozszerz' ja ; p
Zrobione, mam nadzieję że wystarczająco
Pozdrawiam
A da sie ten spis uzupelnic w grupe jaka posiadasz danego anime?
Już od dawna spis jest tak przygotowany by wyświetlał grupę subberską Wystarczy kliknąć na + przy anime, następnie + przy np. pierwszym odcinku i wyświetli się cała lista, razem z grupami subberskimi do każdeko epka
Pozdrawiam
W związku z pytaniami od paru osób na maila odpowiadam:
Tak, spis jest ciągle uaktualniany, dodawanych jest kilka-kilkanaście tytułów tygodniowo
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez snow_wolf (2007-11-13 20:41:31)
Dostałem ostatnio klika maili w stylu: 'jakiego formatu anime zbierasz?' czy 'w jakim języku są Twoje anime?'
Otóż uprzejmie informuję że zbieram anime w najlepszym wydaniu jakie jest tylko możliwe Podsumowując: Jeżeli jest wydanie mkv w rozdzielczości HD to takowe pobieram, jeżeli nie to samo mkv (lub ogm, zależnie od grupy subberskiej), ostatecznie jest to avi, jeżeli nie ma dostęnych mkv lub ogm.
Jeżeli natomiast chodzi o język to 99% jest w języku angielskim, ale o i łatwo w moim spisie sprawdzić ^^
W razie jakichś problemów proszę pisać
Pozdrawiam!
A jest jakas mozliwosc zeby mi wyswietlilo same anime w HD raw, lub tylko raw? =]
ściągać i wypalać każdy umie... ja na swojej liście umieszczam tylko serie, które w całości obejrzałem i mogę coś o nich powiedzieć...
POLECAM wymianę ze ~snow_wolf'em - solidna firma
EDIT:
ściągać i wypalać każdy umie...
Zdziwiłbyś się ile razy już zawiodłem się na ludziach w tych sprawach (głównie o wypalanie chodzi - nie wiedzą jak ustawić etykietę dvd, dają podwójne rozszerzenia plików, palą z prędkościami "ile fabryka daje" itp. nie chce mi się więcej wymieniać...)[deprecha]
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2007-11-25 23:23:56)
nom, rzeczywiście, trochę za dobrze oceniłem nasze społeczeństwo
O, Piter666, dawnom nie miał z Tobą kontaktu Pozdrów ode mnie Kei'a przy okazji :3
A jest jakas mozliwosc zeby mi wyswietlilo same anime w HD raw, lub tylko raw? =]
O ile mi wiadomo, niestety nie
ściągać i wypalać każdy umie... ja na swojej liście umieszczam tylko serie, które w całości obejrzałem i mogę coś o nich powiedzieć...
Co kto lubi W końcu to Twoja sprawa w jaki sposób tworzysz listę, prawda ?
Ostatnio edytowany przez snow_wolf (2007-11-26 13:21:05)
witam powiedz mi jak wyglada wymiana za czyste plyty>> jak 1:1 czyli nagrana dla a dla ciebie czysta to mi pasuje gdyz nie mam mozliwosci sciagania anime i kupowania ich za niewiadomo jakie sumy
1 anime dvd : 2 czyste płytki
Yaku już wyjaśnił mniej więcej o co w tym chodzi.
Ogólnie wyjaśnić to można tak: jeżeli z mojego spisu wybierzesz sobie anime na np. 15dvd to musisz wysłać mi 30dvd, po czym ja na 15 z nich nagrywam anime i odsyłam do Ciebie
Ostatnio edytowany przez snow_wolf (2007-12-17 13:47:04)
Śmiało moge polecić wymiane z snow_wolf'em. Poprosiłem go to i udało mu się nagrać wszystkie dvdki przed świętami i wysłać mi je. Poprostu polecam.
Mała prośba z mojej strony. Prosiłbym o tytułowanie pierwszej wiadomości mailowej do mnie 'Wymiana - %nick_z_ANSI', a następnie odpowiadanie w wątku wiadomości Ułatwi mi to poprostu komunikację z wami. Dziękuję za wyrozumiałość
To już była 2 wymiana z ~snow_wolfem tym razem wysłałem dysk 80GB + płytki nagrał wszystko o co prosiłem. Bez problemowo można sie z nim dogadać, bardzo szybko odpowiada na mile, ogólnie gorąco polecam i zachęcam do wymiany z nim