Nie jesteś zalogowany.
Dobra nastepnym razem zrobimy swięto jajka załozymy topic w sumie tez mamy 1 dzien w roku i lecimy dalej ... nie zachowuje sie jak troll wypowiedzialem sie bo myslalem ze to forum jest neutralne(czyt forum z napisami do Anime ) ... zyczenia sklada sie przewaznie na OSOBNOSCI!(PRZEWAZNIE) ok to mi smierdzi ten topic jak Lancuszek !-.- ludzie od tego macie GG ... ale jak chcecie wiecej nie napisze w tym topicu ... widze ze pan freeman jednak nie postawil na zelaznych zasadach. (btw swieta tez masz za rok ... za 2 ... za 3... i tak bedziemy tworzyc topic w nieskonczonosc?)
Lol takie tematy właśnie cementują klimat na danym forum (mowie o tematach taki jak ten występujących raz na rok)i pozwalają na sympatie do osób takich jak Ty (oczywiście tez raz na rok).
Odkąd pamiętam, to na święta użytkownicy składali sobie życzenia. Nie mam zamiaru tego przerywać i szczerze mówiąc nie widzę ku temu żadnego powodu.
Ja takie coś nazywam świątecznym spamem generującym niepotrzebny ruch w sieci...[deprecha]
W 100% zgadzam się z ~Mavet'em Jak ktoś chce mi złożyć jakieś życzenia to podam mój numer konta (wystarczy dobrowolna wpłata w wysokości min. 100zł)
PS. Ogólnie to ja nie lubię świąt
Zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia w gronie rodzinnym.
Śniegu na ten magiczny czas. Bogatego Mikołaja i 12 potraw na wigilijnym stole i spełnienia najskrytszych marzeń.
Ludzie:Jesteśćie wspaniali....takiej atmosfery ja tu jeszcze nie czulam[szpan]
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2007-12-22 21:57:56)
Nie będę oryginalny i napiszę:
Wszystkim Wszystkiego Najlepszego!
Mavet, Piter666... widzę, że nie wiecie, czym jest prawdziwy urok owych świąt. Nie obchodzi mnie, dlaczego tak jest, ale wiedzcie jedno. Co roku na tym forum zakładany jest taki temat i nie tylko ze względu na to święto, np. Dzień Kobiet, i nic na to nie poradzicie, bo w przeciwieństwie do was, reszta zna znaczenie tych świąt.
Bardzo długich mszy w kościele
Prezentów bardzo niewiele
Głodnych gości w czasie świąt
Żeby wyłączyli prąd
Byście kompy zostawili
Z rodziną święta spędzili
A niektórzy pod choinke
Zarwali (wreszcie) jakąś (fajną) dziewczynkę
Modom dużo cierpliwości
A spamerom - o litości!
W sylwestra dużej libacji
wszystkim ludziom tu na ANSI
W kręgu ludzi Wam życzliwych
Życzy Tulix Świąt Szczęśliwych:-D
IMO temat jest wspaniały
Przeciw tylko są... paszkwile!
W sumie.. powiem wam szczeze ze denerwujace jest jak ktos nagle wtrynia sie w temat i zaczyna sie klocic ze to glupie i bez sensu Mozna napisac do moda albo admina ze ten temat sie nie podoba, a nie klocic sie tutaj i psuc atmosfere Lepiej jest wyjsc z zalozenia, ze jak jakis tamat sie komus nie podoba, to niech tam nie zaglada wiecej
Bardzo długich mszy w kościele
Prezentów bardzo niewiele
Głodnych gości w czasie świąt
Żeby wyłączyli prąd
[roftl]
Oczami Fana Blog ;]
Bardzo rodzinnych, spokojnych, ciepłych świąt Bożego Narodzenia. Niech wam Bóg dopomoże, abyście te święta spędzili jak najlepiej.
PS. Dobrego jedzenia ^^.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Wszystkiego najgorszego po klamstwie 2007(za pare dni 2008lat temu) lat temu }:>
Ostatnio edytowany przez Saeroth (2007-12-24 00:02:32)
znalezione w necie :p chociaż to bardziej na Nowy Rok
Ile w LiDzie jest komuchów
Ile w PiSie jest podsłuchów
Ile głupków w eLPeeRze
Ile chamstwa jest w Lepperze
Ile sekund liczy dniówka
Tyle Wam winszuję zdrówka
Ile Rydzyk ma słuchaczek
Ile jest Warszawie kaczek
Ile w PiSie jest wariatów
Ile lepper ma krawatów
Ilu poszło na wybory
Tyle życzę Wam kasiory
Ile wpadek miał Kaczyński,
Ile dziewczyn miał Łyżwiński,
Ile Giertych miał idei,
Ile w Tusku jest nadziei,
Ile Lepper ma wyroków
Tyle szczęścia w Nowym Roku
nie jestem dobra w składaniu życzeń więc: Wesołych Świąt!
Życzę wszystkim zdrowych, pogodnych świąt spędzonych w gronie najbliższych.
A także ponownego spotkania w Nowym Roku
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
[img]E:\MAGDA\obrazki\okolicznosciowe\image-7be316a14efe9fa5dbf8ad2e258a3c95-merry_christmas_04.jpg[/img]
Pierwszej gwiazdki - jasnej
jak ta nad Betlejem.
Pokoju życzliwego w opłatka łamaniu...
Życzeń, co się spełniać będą,
Ciepłej miłości, wiary i nadziei,
co nie będą odstępować na krok
przez cały nowy nadchodzący rok...
Za pozwoleniem jeszcze raz podpinam się do tych życzeń by na Animesub nastał pokój i ogólne szczęście z Świąt
dla Madzia
Miłych i radosnych świąt oraz udanego i mile spędzonego sylwestra, oby przyszły rok był lepszy od teraźniejszego i żeby wreszcie sie rozkręciła akcja w naruto xD .
~czacha222 genialne życzenia [respekt][respekt][okej].
Coś dla użytkowników AnimeSub.info:
Mikołaj jest nie w sosie!Elf przer**hał mu gosposie,w akcie zemsty dziad brodaty ruch** wszystkie inne skrzaty!Renifery obrażone,bo ich dupy też ruszone! A wiec życzę Ci kolego by Mikołaj Cię nie tego..
A tu coś dla Użytkowniczek w/w serveru xD
Jakieś dzwonki słychać z dala
to mikołaj za*****la,
za******la aż sie kurzy
bo zap****ol ma dość duży
mimo wielkiej dziś roboty
z równowagą ma kłopoty
rozerwany ma swój worek
i rozpięty ma rozporek
spodnie całe wymiętolił
chyba z sanek się sp******ł
alkoholu czuć aromat
na****ny jak automat
wysiadł z sanek głośno beknął
i wielkiego orła je***ł
wyskoczyły mu dwa jaja -
jak tu wierzyć w Mikołaja.
Jak to mawiają wesołych świąt Kochani^^ hohoho
Niech wam spadnie z nieba gwiazdka, wcinajcie szczęście niczym ciastka. A na cały Nowy Rok, niech ze śniegiem Ci napada, chwil cudownych i rozgrzanych jak gorąca czekolada. wesołych swiąt i szczesliwego nowego roku 2008 Anglia pozdrawia
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2007-12-24 01:15:29)
Spokojnych i udanych Świąt
Nie szalejcie z jedzeniem