Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam aki pomysł. Nagrałbym powiedzmy hmm ze 20-30 dvd wypchanymi po brzegi anime w zamian za 20 tomów mang . Co Wy o tym sądzicie i czy jest ktoś chętny. Oczywiście Wy wysyłacie także płytki A mangi odsyłam po góra miech, dwa
lool... i jeszcze wiara ma ci płytki wysyłać... ? No jeśli chcesz aby wiara ci drukneła skany, spięła zszywaczem i na takiej zasadzie (- koszty papieru czyli z 1 płytke), to można by....
Mam aki pomysł. Nagrałbym powiedzmy hmm ze 20-30 dvd wypchanymi po brzegi anime w zamian za 20 tomów mang . Co Wy o tym sądzicie i czy jest ktoś chętny. Oczywiście Wy wysyłacie także płytki A mangi odsyłam po góra miech, dwa
Powodzenia. Ja bym się nie zgodził.
[EDIT] Ale mam ciężką torbę. Muszę jakoś ją uszczuplić.
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-12-21 13:41:10)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
pomysł godny zapisana w księdze " Najgłupsze pomysł" albo na joemonster.org dac
Jak ktoś sie na to załapie to będzie
Pomysł fantastyczny, naprawdę. Już się piszę, zaraz wysyłam płytki. A na serio: poje... znaczy, oszalałeś? Wątpię, żeby ktokolwiek łyknął taki rodzaj wymiany, a przynajmniej ja bym tego nie zrobił. Fula ludzi wymienia się 1:1, więc czemu mieliby ci pożyczać/oddawać mangi, jeśli za ten sam koszt + godzinka/dwie nagrywania mają ten sam efekt? O "Anime za free" już nie wspominam.
"Skazany na zajebistość"
Ja mam inny pomysl moge nagrac 100 dvd, ale ktos musi mi wyslac nagrywarke razem z plytami, moja wlasnie sie zepsola nagrywarke oddam oczywiscie czekam na znaczy na chetnego
ara ara...
O_o o wow jaki odzew heh ^ ^Skoro nie, to nie ;p
Od razu musicie tak wybuchac ? Poprostu na takie cos wpadlem a tu od razu oburzenie ^ ^"
Oburzyła się tylko jedna osoba, reszta się śmiała
EDIT: Przynajmniej zareagowałeś jak człowiek.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-12-21 14:19:26)
"Skazany na zajebistość"
A śmiejcie sie smiejsce, posmieje sie z Wami
Przesadzilem, plytki bym ja kupil, no, ale widzac komentarzyki, chyba niewypalik
A ja myslalem, ze ktos ma tu jakis super pomysl, ech...
Ja bym sie zgodzil, ale jakbys wypalil mi te anime na winylowych ;]
BTW Gdzie sie podziali ortofaszysci ?
BTW Gdzie sie podziali ortofaszysci ?
Żem aż pomyślał, że błąd zrobiłem.
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-12-21 14:30:51)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Z pewnością jesteś uczciwym człowiekiem, ale jeśli ktoś kolekcjonuje mangi i kocha je bardziej niż własne dzieci (XD) to raczej na taki układ nie pójdzie. Ja z pewnością swojego Hella nikomu spoza okręgu geograficznego większego niż 100m ode mnie bym nie oddała;)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Uznajmy to za żart w złym guście.
jakbys miał Całą mangę Elfen Lied w języku Polskim to ja bym Ci nagrał nawet 40 płytek ;]
Wczoraj akurat kupiłem nowe epłytki ^^
To ja proponuję akcję "Uwolnić Mangę". Bierzecie wszystkie tomy jakie macie w domu, jedziecie do konstancina (pod warszawą) szukacie parku zdrojowego i powiedzmy w Boże Narodzenie o 15 zostawiacie je na ławce. Odchodzicie szczęśliwi że uwolniliście mangę i że znajdzie na pewno dobrego właściciela
No dobra, chyba już wystarczy, prawda?
Strony 1