#1 2005-10-21 17:34:43

szefu
Zbanowany

Polonia 1 "kozaczy"

Panie i panowie pozwólcie że opowiem wam co mi się dzisiaj przytrafiło o godzinie 6:40.
Więc tak wstaje z łóżka było zimno jak cholera trzęsąc się poszedłem do wc przyszedłem wchdze pod gorący prysznic jak juz wyszedlem to byłem tylko z jedną myslą a mianowicie taką żeby nie spóźnić się do budy:(,i kiedy miałem już wyjść to włączyłem telewizor przełączam kanały trafiam na polonie 1 i wiecie co tam zobaczyłem?...powiedzmy ze nie wiecie:]ujrzałem najbardziej old scoolową anime jakie tylko mogli stworzyć:D a mianowicie TYGRYSIA MASKA:] noi po długim wpatrywaniu się jak walczyli na ringu te skoki "te kocie ruchy":d to ogladalem do godziny 7:00 i wiecie jakie były skótki? nic specialnego tylko spóźniłem się na godzine wychowawczą i dostałem niezły opi***ol ale nie ważne ważne było to że ujrzałem bajke(anime)przy której się wchowywałem razem z tsubasa daimosem gigim
i teraz mam ogromną prośbę do czytelników mojego długoego nudnego postu jeżeli ktoś by miał aniem te na dvd to bardzo prosze o kontakt na gg6807250 (zawsze niewidoczny) :]

#2 2005-10-21 18:04:11

R4Zi3L
Użytkownik

Odp: Polonia 1 "kozaczy"

www.osloskop.net <---- zajrzyj tu smile_big

#3 2005-10-21 18:39:07

AKUMA
Użytkownik

Odp: Polonia 1 &quot;kozaczy&quot;

Papaja wspaniała historia smile

A co do tygrysiej maski to jak ktoś by miał to też sie pisze na wymianke oczkod Tak więc pamiętajcie o mnie smile_big

Stopka forum

© Animesub.info 2024