Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam, poszukuje pewnego rodzaju anime, a mianowicie chodzi mi o to, że było w nim skumulowane takie gatunki jak ecchi,dramat,comedy,romans,odrobinka szkoły też może być, nawet dobrze by było żeby była.
Jeżeli nie wiecie o co mi chodzi to przykładem takiego anime jest na przykład I''S Pure
Ostatnio oglądałem anime Green Green, niby to komedia, ale ostanie 2 odcinki były troszkę wzruszające, aż się łezka w oku kręciła i moim zdaniem podpinały się pod dramat, podobało mi się bardzo to anime, ogólnie z tych dwóch anime obejrzałem dosłownie wszystko co się dało, jeżeli ktoś umie podać mi jakieś fajne tytuły najlepiej ze źródłem downloadu, a jeżeli już nie bedzie miał takiego źródła to chociaż sam tytuł jeżeli jest on naprawdę godny polecenia.
Z góry dzięki, jeżeli ktoś nie oglądał tych anime wymienionych na górze to szczerze polecam
Czuję, że dostaniesz warna. Wpisuje się anidb.info i wchodzi w tagi, tam wszystko jest.
"Skazany na zajebistość"
Zjadacz ale ja chce żebyście wy polecili mi jakieś sprawdzone anime, nie zawsze jest takie fajne jak pisze
Serii o takiej tematyce jest od groma i jeszcze trochę, popatrz w innych tematach to na pewno coś znajdziesz:D.
ja bym polecił mange i"s o niebo lepsze od anime
co do anime to moze Love Hina
Moonspell przeczytałem i obejrzałem wszystko co dało się o tym anime i muszę ci przyznać rację manga naprawdę przepiękna i lepsza od Anime.
O Love Hina napisałem w dziele szukam kilka dni temu i niestety nikt mi nie pomógł, a sam jakoś nie mogę znaleść miejsca z którego zassać mozna by to było z mało wiele przyzwoitą szybkością no i oczywiście w dobrej jakości
Ostatnio edytowany przez rzepekpl (2007-12-12 19:20:05)
Zjadacz ale ja chce żebyście wy polecili mi jakieś sprawdzone anime, nie zawsze jest takie fajne jak pisze
na anidb masz od razu recenzje anime od "szarych userów" więc ~Zjadacz ma rację
Koledzy mają niestety (dla autora tematu) rację. Punkt zakazujący takich tematów został wprowadzony już dawno, za Pierwszych Moderatorów, i na aktualności nie stracił. Proszę poprzeglądać forum, podane stronki itp.
Strony 1