Nie jesteś zalogowany.
Zjadacz napisał:khadzad napisał:Gdyby nie PP to bym wpadł a tak to sie nie wyrobie:(
Zawsze można dojść (jakkolwiek by to nie brzmiało).
Właśnie nie mam jak bo o 17 to sie na ogrodach z wiarą zbieram. Trudno to ominę pójdę na następne:)
virus tym razem trochę kasy wpadło więc przyszły w przyszły weekend możemy na browarka skoczyć:)
Jak co to w tygodniu... Jak bedziesz w tygodniu na ogradach, to moze bedziesz szedl gdzies w kierunku rynku jeżyckiego, niedaleko "żeromskiego" mieszkam ;]
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-12-07 23:39:30)
khadzad napisał:Zjadacz napisał:khadzad napisał:Gdyby nie PP to bym wpadł a tak to sie nie wyrobie:(
Zawsze można dojść (jakkolwiek by to nie brzmiało).
Właśnie nie mam jak bo o 17 to sie na ogrodach z wiarą zbieram. Trudno to ominę pójdę na następne:)
virus tym razem trochę kasy wpadło więc przyszły w przyszły weekend możemy na browarka skoczyć:)Jak co to w tygodniu... Jak bedziesz w tygodniu na ogradach, to moze bedziesz szedl gdzies w kierunku rynku jeżyckiego, niedaleko "żeromskiego" mieszkam ;]
............
Co?
Ten tego, nie rezerwują już miejsc :>
Wyścig będzie
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ten tego, nie rezerwują już miejsc :>
Wyścig będzie
Pojdziemy tam gdzie maja tanie piwo... i pewno wiekszosc poprze moja idee
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-12-08 01:01:22)
W Kultowej do mają każdego browca po 4 zł. Ja jestem za kultową.
...rynku jeżyckiego, niedaleko "żeromskiego" mieszkam ;]
blisko mnie...
~Tomuś jak znam życie to i tak pewnie na miejscu się dopiero zdecydujemy xD
PS: ktoś na mangowe się wybiera? Wyjątkowo się obudziłem więc może pójdę...
Wielkie dzięki wszystkim za spotkanie, było naprawdę super! Mam nadzieję, że jakoś w późniejszym terminie ponownie uda mi się wpaść.
Wielkie dzięki wszystkim za spotkanie, było naprawdę super! Mam nadzieję, że jakoś w późniejszym terminie ponownie uda mi się wpaść.
Szczególnie after był ciekawy xDDD ... tanie wina są zdradliwe... bardzo... Zjadacz się przekonal xD
Zjadacz pisze:
Nigdy więcej tak nie mieszam XD Lil, dzięki za bana XD
Długo się zabierałem do napisania tego posta. (No dobra brak czasu był mi przeszkodą). W każdym razie, było mi miło i przyjemnie spędzić wspólnie czas i pogawędzić. Przede wszystkim jednak dzięki temu spotkaniu udało mi się poznać ciekawych ludzi. Za co dziękuje. Pewnie od czasu do czasu będę się pokazywał, bo to podobno wciąga.
Ps: Zjadacz dostał to, czego pragnął. ;P Odpoczynku od wypowiadania się na ANSI. Pewnie do odwołania, aż nabierze mądrości życiowej. xD
PS2: Odnośnie tanich win, dobrze powspominać szczeniackie czasy, a wina jednak robią słabsze niż kiedyś. :]
Dobra... dzieje się w ten weekend coś ciekawego? Łyżwy, pub, kręgle...? Bo jak tak to reflektuje na spotkanie pod pręgierzem
Ja tam nawet jeszcze mam całą butelkę tego 'specjału' xDXD
Jakby to powiedzieć nie podołaliśmy do końca znaczy Zjadek wymiękł...
...i na pociąg prawie z mostu spadł xDXD...
...do zainteresowanych ze spotkania:
foty będą na dniach nie udało mi się ich wczoraj wyupać gome...
Ten weekend... ło panie litości... chociaż w sumie... czemu nie
Jeno żadnych fotek z hostessami bo miałem niemałe hallo za nie...
Ostatnio edytowany przez Isao (2007-12-11 19:17:42)
Nie pije już tanich winiaków Tym bardziej w takich śmiertelnych ilościach.
"Skazany na zajebistość"
Is, to byl dopiero poczatek XD... potem bylo jeszcze ciekawiej, szczegolnie w okolicach torow tramwajowych i urzedu powiatowego xDDDDD
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-12-11 19:59:13)
hmmm
wedle tradycji zeszło rocznej ;lD
to kolejne spontanie tuż przed samymi świętami
czyli 23 jak rok temu ;D
Tomeku tym razem nie zapomnij ;D
hmmm
wedle tradycji zeszło rocznej ;lD
to kolejne spontanie tuż przed samymi świętami
czyli 23 jak rok temu ;D
Tomeku tym razem nie zapomnij ;D
Mnie na nim już nie zastaniecie... niestety
No na wasze nieszczęście ja będę na pewno...
Tomeku tylko tym razem nie zapomnij jak rok temu ;D
ja tym razem pewnie sie zjawie;P
Boguś: co do piwa przedświąteczneko to fajny pomysł ale może lepiej w czwartek? Część osób wyjeżdża lub robi ostatnie przygotowania do świąt właśnie w piątek. Taki Green czy ja. Temu może lepiej przełożyć to na czwartek? Co wy na to?
Pytanie: nie robimy prezentów co? :>
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."