Nie jesteś zalogowany.
Otoz nie wiem czy wszyscy wiedza, ale obywatele Azji rowniez maja seriale typu m jak milosc czy na dobre i zle.
Osobiscie ogladalem tylko kilka pozycji i warto bylo poswiecic na nie czas(glownie adaptacje serii anime). Zapragnalem sie wymienic na tzw "DRAMY", poniewaz sciaganie tego jest dosc czasochlonne. Chcialem jeszcze dodac ze dyskryminacja typu skoro sie tym nie interesujesz to po co ci to, jestes nieodpowiedzialny i podejzany bo nic o tym nie wiesz nie jest mile widziana (spotkalem sie z taka ze strony jeden userki ANSI). Poprostu zalatwiam to dla mojej siostry i tyle...
Ona sie tym interesuje i ma dosc spora wiedze na temat dram aktorow itp, a z racji ze jestem kochanym bratem to postanowilem jej pozaltwiac to w szybszym czasie
Spis tego co ona tam nazbierala znajdziecie pod moim avatarem KLIKAJAC--->WWW
WSZELKIE PYTANIA PORSZE KIEROWAC NA PM LUB GG
Poprostu zalatwiam to dla mojej siostry i tyle...
Ona sie tym interesuje i ma dosc spora wiedze na temat dram aktorow itp, a z racji ze jestem kochanym bratem to postanowilem jej pozaltwiac to w szybszym czasie
Tiaaa...
Co do tematu: napisz może do użytkownika ~shiba. Kiedyś się z nim wymieniałem i pamiętam, że miał dram OD ZATRZĘSIENIA. Ktoś kiedyś pisał, że nie udała mu się wymiana z Shibą, ale w moim przypadku wszystko poszło bezproblemowo.
"Skazany na zajebistość"
zagadalem moze da odpowiedz thx for help
Mam wrażenie deja vu xD Ktoś już tłumaczył się dokładnie w ten sam sposób, że dramy nie są dla niego, tylko dla siostry, i chyba też chodziło o wymianę xP
to bylem ja ?