Nie jesteś zalogowany.
Osoby ankietowane powinny być mniej więcej w wieku studenckim,czyli powiedzmy 18-28 lat.
Ankieta zaś polega na tym, żebyście podali mi ile dziennie stoicie (chodzicie), siedzicie i leżycie (uwzględniając spanie).
Dla pewności dodam, że w sumie powinny być to 24 godziny
Z góry gorąco dziękuję za pomoc.
Proponuję, żeby odpowiedzi przesyłać do autora tematu na PM.
Osobiście nie robi mi to żadnej różnicy, więc jak kto woli. Można tutaj albo na PM.
Mi to robi taką różnicę, że takie tematy powinny stąd znikać, mówiąc szczerze. Nie usuwam, bo studia ważna rzecz i pomoc się przyda.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-12-01 15:05:49)
Mi to robi taką różnicę, że takie tematy powinny stąd znikać, mówiąc szczerze. Nie usuwam, bo studia ważna rzecz i pomoc się przyda.
"Bo tak mówiąc szczerze, w życiu jak w pokerze jest zasada: karta - stół..."
Niby tak, ale jak na PW to topic zaraz zleci i wielu o nim nie będzie wiedziało.
Tak orientacyjnie:
- na stojaka: 5h
- na leżąco: 12h
- na siedząco: 7h
Wypadałoby powiedzieć co badasz.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
- na leżąco 10h
- na siedząco 7h
- na stojąco 7h
Dziękuję wszystkim za pomoc, dzięki której udało mi się dokończyć ankietę. Także temat można zamknąć lub usunąć- do wyboru
Wiedziałem, że mogę liczyć na społeczność ANSI.
A co do tematu badań to brzmiał on następująco: "Rozkład dobowy pozycji przyjmowanych przez ludzi w wieku..." no i tutaj w miejsce kropeczek pozwoliłem sobie wybrać wiek mniej więcej studencki czyli 18-28 lat.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
na lezaco - 6h
na siedzaco- 12h
na stojaco- 6h
No to super. Zatem zamykam.
BTW
"Bo tak mówiąc szczerze, w życiu jak w pokerze jest zasada: karta - stół..."
To jest jakiś mocno zamaskowany przytyk do mojej wypowiedzi, czy po prostu skojarzyły ci się słowa i poczułeś nieodpartą chęć podzielenia się z nami tym odkryciem?