Nie jesteś zalogowany.
no albo i nie bo nikt nie chce przyjsc wiec dzisiaj pijemy nie wiem jakos w wezszych grupkach
jak ktoś ma ochote pójść dzisiaj na piwko to zapraszam o 17 pod pręgierzem sie spotykamy
to już rok od kiedy są organizowane spotkania 25.10.06( pierwsze spotkanie), grono które liczyło na początku 7 osób teraz liczy koło 30 ;D, mam nadzieje ze na uroczyste spotkanie przyjdzie więcej osób.
co do szczegółów tego spotkania to za kilka dni ;D ;D
każdy kto jest z poznania i z okolic poznania jest mile widziany w każdym wieku ;D
[okej]
Ostatnio edytowany przez Bankaii (2007-10-11 19:37:55)
Witam,
dnia 27.10.07 odbędzie się spotkanie przy piwie.
Jest to spotkanie szczególne, ponieważ tego typu sp[otkania odbywają się już od roku (25.10.06). Jako że 25 przypada w czwartek, to niewiele osób mogłoby przyjść na rocznicę. Dlatego też spotkanie odbędzie się dnia 27 (sobota). Osoby chętne proszone są aby stawiły się pod Pręgierzem na Starym Rynku o godzinie 17.00 (czekamy max 10 minut) potem udamy się do miejsca, gdzie po raz pierwszy odbyło się nasze spotkanie czyli do Piwnicy 21.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam,
bankaii
Zobaczymy jak zdążę to wpadnę
ciam cia ram cia ciam
W Poznaniu będe za jakieś 2 i pół tygodnie. Spóźnie się rano do budy i będe musiał się zwolnić wcześniej bo spóźnie sie na ostatni pociąg.
Czyli w moim przypadku raczej odpada .
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2007-10-24 20:00:42)
Jak spotkanie przeniesione na sobotę, to wpadnę
Może i mi uda się wpaść aczkolwiek chcą mnie zakoszarować, a nie posiadam obecnie kwita ze szkoły do której daleko wstawka 25 tego miesiąca więc może być kiepsko ^^
odswierzenie tematu
Siemka,
na forum się nie udzielam prócz czytania od czasu do czasu, pomyślałem że fajnie poznać parę osób o podobnych zainteresowaniach, dzieje się tam coś jeszcze w Poznaniu ?
pzdr
Istnieją jeszcze te spotkania? W któryś weekend mam zamiar odwiedzić KiRĘ i Maniacka, więc przy okazji poznałbym znajomych z forum w realu
"Skazany na zajebistość"
Jasne. Co jakiś czas się spotykamy W sumie to nawet częściej niż co tydzień :>
Wystarczy tylko dać znać kiedy wpadacie i zwoła się wszystkich na jakieś małe wyjście
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Dzięki wielkie za odpowiedź. Z chęcią wpadnę na takie spotkanie. Odezwę się, jak już będę wiedział, kiedy ich odwiedzam
"Skazany na zajebistość"
Istnieją jeszcze te spotkania? W któryś weekend mam zamiar odwiedzić KiRĘ i Maniacka, więc przy okazji poznałbym znajomych z forum w realu
Byle nie za dwa tygodnie, bo wpadam tam do ciebie xD . A z mangowcami w poznaniu to ja sie widze na codzień... ale im wiecej tym lepiej Irrashiaimase XDDD
Jasne. Co jakiś czas się spotykamy W sumie to nawet częściej niż co tydzień :>
Wystarczy tylko dać znać kiedy wpadacie i zwoła się wszystkich na jakieś małe wyjście
Patrz... jestem w Poznaniu już trochę a na żadnym takim spotkaniu nie byłem ;p przydało by się takie wyjście z grupką Z ANSI
Dzięki wielkie za odpowiedź. Z chęcią wpadnę na takie spotkanie. Odezwę się, jak już będę wiedział, kiedy ich odwiedzam
Pisz kiedy Ci pasuje to sie dostosuje
Ogólnie to bym musiał kiedyś odwiedzić Leszno
Ja także nigdy nie byłam na takim spotkaniu, chociaż raz miałam się wybrać ...eh. Mi też by się przydało takie wyjście z grupką Ansi
Ja również bym się wybrał na takie spotkanie. Już kiedyś miałem zamiar wpaść i zawsze coś mi tam wypadło, a do Poznania mam niedaleko, więc z chęcią bym przyjechał.
Nic prostszego. Podajcie tylko kiedy i się wszystko ustawi
W razie co piszecie na PW lub na gg
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Nic prostszego. Podajcie tylko kiedy i się wszystko ustawi
W razie co piszecie na PW lub na gg
W sumie mi pasuje każdy dzień tygodnia (no może poza poniedziałkiem), weekend też, o ile będę w Poznaniu (co dwa tygodnie zjeżdżam do domu).
Dla mnie najlepiej spotkać się w sobotę. Dawno się w sumie z wami nie widziałem :/