#1 2007-11-30 18:46:22

Boomerek
Użytkownik

Administrator[techniczny]

[hmm.. nie wiem czy w dobrym temacie napisałem jak nie, to proszę o przeniesienie]
To tak... Poszukuję osoby, administratora technicznego do portalu.. zamierzam hmm coś "stworzyć"
Będzie to portal o tematyce Anime&Manga,w 100% legalna więc niema sie o co martwić...
well.. jak chcecie więcej info to pisać.. a i wolał bym żeby to były .. hmm bardziej zaufane osoby.. co już trochę siedzą tutaj i mają jakiś respekt ;p
pozdrawiam.

Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę!    || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||

#2 2007-11-30 18:54:16

Tommy
Użytkownik

Odp: Administrator[techniczny]

Napisz lepiej co dokładnie ma znajdować się w serwisie. Bo że o M&A to tego ostatnio powstaje jak grzybów po deszczu. Co masz zamiar w nim zrobić ?

tmpdk.png

#3 2007-11-30 19:19:58

Boomerek
Użytkownik

hmm,nie ani DB, ani Naruto smile ...
chodzi mi stworzeniu portalu [ogólnie] o M&A..
Na której wymarzyłem sobie:
-Opisy,recenzje anime
-Najnowsze info ze świata anime
-ciekawostki tyczące sie anime:
[np. te anime skączyło sie w połowie mangi],
[te anime zostało nakręcone na podstawie 1 chapterku całej mangi]
Ofc,jeszcze będzie trzeba znaleźć ludzi ,recenzentów,kogoś kto dobrze zna angielski.. i
w ogóle ludzi chętnych.. no ale gdzie do ludzi bez podstawy ? ;p

Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę!    || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||

#4 2007-12-01 04:04:52

parara
Użytkownik

DUDi napisał:

Czyli, w skrócie, szukasz kogoś, kto zrobi Ci stronę, pod którą się podpiszesz i będziesz ją dalej prowadził, tak?

chyba chodzi o stronę, którą ktoś zrobi, i którą ktoś będzie prowadził, a autor tematu się pod nią podpisze smile_big

pomysł mi się nie podoba, nie sądzę, żeby taka stronka przebiła popularnością tanuki lub azu (rep budowany przez lata)

to taki trochę słomiany zapał, ale wiesz, rób jak uważasz oczkod yo

KDE4 ssie

#5 2007-12-01 16:20:37

Boomerek
Użytkownik

hmm.. złe zrozumienie baka
chodzi mi o kogoś kto sie na tym zna,i ma czas... i nie ma m zamiaru go odprawić po robocie.. bo nawet jeśli to co bym zrobił jak by sie co popsuło ?...
Szukam osoby odpowiedzialnej technicznie.. która razem zemną by dzieliła hmmm "smutki i radości" smile_lol .. ale jeżeli nie macie chęci to poco nabijać jakiś spam  ? ;o... wystarczy powiedzieć nie i zamknąć temat.. bo i za wami reszta przyjdzie =x...
a co do @up to fakt.. nie przebije tanuki.. i tym podobne...bo za dużo czasu powstawało.. ale może "kiedyś"... i kto powiedział ze mam zamiar przebijać =d
i tak ps:to mam jakieś znajomości..albo zdolności o : , html trochę .. fusiony ..

Ostatnio edytowany przez Boomerek (2007-12-01 17:49:20)

#6 2007-12-01 18:51:09

MisQL
Użytkownik

html powinieneś znać bdb.
A jeśli nie masz zamiaru przebijać np. tanuki to tak jakbyś nie miał nic ochoty robić, tak tylko  żeby strona istniała, trochę to mało ambitne po tym co powiedziałeś się wydaje.

#7 2007-12-02 01:13:07

Boomerek
Użytkownik

heh... popatrz na drugą stronę jeziora.. "stworze stronę która przebije tanuki !"
Po:
1.wydaje sie to takie...samolubne
2.od razu by padały teksty "Z czym do ludzi,marzenia ściętej głowy... idź lepiej sie wyśpij bo to bez sensu"
3.od razu nie chęć... z reszto w tym przypadku tez tego nie brak baka
Oczywiście... jeżeli już by coś powstawało to mam zamiar iść do końca i rozłożyć na łopatki wszystkich... ale oczywiście nie wszystko na raz,taka jest droga "Nindo"[ukryty] tego portalu.. jeżeli w ogóle sie narodzi placze

Stopka forum

© Animesub.info 2025