Nie jesteś zalogowany.
dzieki ^^, jest zarabista, mam takie pytanie w czym robisz te okladki w photoshopie?
Ostatnio edytowany przez gandi (2006-08-21 08:26:58)
wszystkie są good shit maaan
dzieki ^^, jest zarabista, mam takie pytanie w czym robisz te okladki w photoshopie?
nie ale kiedys trzeba bylo by
bo narazie uzywam darmowego programu PhotoFiltre
Nie mogłem nigdzie znaleźć okładki do "The Melancholy of Haruhi Suzumiya" więc postanowiłem zrobić swoją jest to moja 1 okładka więc to nic rewelacyjnego ale i tak chciałem sie pochwalić =P
Klik
Uwaga ma ona prawie 1 MB
Ostatnio edytowany przez Solidus (2006-09-02 20:36:33)
[URL=http://img74.imageshack.us/my.php?image=tohearttj9.jpg][/URL] Moja pierwsza okładka ( zrobiona w paincie
) , ale nie mam czasu ściągać i bawić się w innym programie :/, okładkę zrobiłem dla siebie
, bo nigdzie nie mogłem znaleść coversa do "to Heart", ale jeśli komuś się spodoba, yo proszę bardzo
Jakby co, to okładka jest w troszke lepszej jakości ...
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2007-07-01 14:27:15)
Oczami Fana Blog ;]
Trochę mały ten cover Podzielisz się czymś lepszym
?
Prince_Vegeta napisał:Trochę mały ten cover
Podzielisz się czymś lepszym
?
Nie sądziłem,że się komuś spodoba , napisz mi maila do siebie, a na w środę postaram sięprzesłać ( o ilę ją znajdę na płycie
)
Oczami Fana Blog ;]
Virus napisał:Prince_Vegeta napisał:Trochę mały ten cover
Podzielisz się czymś lepszym
?
Nie sądziłem,że się komuś spodoba
, napisz mi maila do siebie, a na w środę postaram sięprzesłać ( o ilę ją znajdę na płycie
)
Jest pod avatarkiem dzieki.
Fajna ta okładka ;] Na serio robiona w paincie?? @.@
Naprawdę nieźle ci to idzie, ale czy mógłbyś czasami nałożyć jakiś efekt na tło (a propo okładek Xsellos'a)
Ogólnie GREAT!!!
Ostatnio edytowany przez OnI88 (2007-11-27 12:38:12)
Odpowiadając na pytanie a temacie.. ujdą, i to nawet bardzo
Szkoda że mam za dużo już tych płyt w kopertach, no ale jeżeli ktoś będzie miał ochotę zrobić sobie super wystawkę na półce to przy pomocy tych okładek na pewno mu się to uda
Keep the good work!
Wypas dzięki ~Xsellos !:)
A moim zdaniem pare okładek takie se, reszta brzydka, jedyna ładna to ta zrobiona przez Prince_Vegeta do To Heart
jeśli naprawdę szukacie ładnych okładek to macie pod adresem www.animecoversfan.com może większość po francusku ale mała zabawa w photoshopie i można ładnie zrobić na PL
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
co do ładności okładki do To Heart, to się nie dziwie, bo to oficjalna okładka 1 vol To Heart: Remember my Memories... tyle ode mnie ^^
a co do okładek Xsellos'a to są wyjątkowe, bo zrobione przez niego...
Pokazałeś tylko przód okładki (w sumie to tylko obrazek jaki jest na przodzie okładki Prince_Vegety xD) i uważasz, że tą co dał Prince_Vegeta nie jest zrobiona przez niego ? LOL xD
Jak ktoś chce to podaje tu linki do 3 moich okładek zrobionych trochę temu (mniejsze doświadczenie) no ale może komuś się przydadzą .
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2007-11-27 18:15:31)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
^^ wszystko ładnie ale ile pudełek do tego trzeba...
Po za tym jest potrzebny dobry papier żeby takie świetnie okładki nie straciły swego blasku
Ale samo wykonanie okładek REALY NICE
Nezle tylko szkoda, ze nie ma loli;)
co do ładności okładki do To Heart, to się nie dziwie, bo to oficjalna okładka 1 vol To Heart: Remember my Memories... tyle ode mnie ^^
a co do okładek Xsellos'a to są wyjątkowe, bo zrobione przez niego...
Wiem, że przód coversa jest z oficjalnej okładki, ale takowej nigdzioe nie idzie zdobyć w "normalnych" rozmiarach, więc dorwałem jakiś obrazek, i coś tam podorzucałem
Np. kod kreskowy, jest z ( Captain Tsubasa / chyba, niejestem pewien bo okładkę zrobiłem kilka miesięcy temu )
Jakieś tam napisy typu "DVD" itp. teżsą z innych filmów
PS. dzięki za miłe słowa , i te mniej miłe.
Zaraz poszukam jej na płycie i wyśle zainteresowanym.
Oczami Fana Blog ;]
~Xsellos a miałbyś chęć zrobić jakąś fajną okładkę do D.Gray-man???