Nie jesteś zalogowany.
A teraz jeden z ciekawszych AMV.
The most brutal AMV ever!
Dobre i mocne I jeszcze ta schizowata muzyka do tego... zajebiste połączenie
s0n1c napisał:Tam gdzie praktycznie wszystkie:
www.animemusicvideos.org.No wlasnie na podanej stronce nie moge akurat tego amv znalezc
Edit:
Pamietajcie dzieciaki. Jesli nawet link z adresem wyglada na znajomy, zawsze najezdzamy kursorem na niego, by zobaczyc dokad on prowadzi.
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2007-11-21 20:46:37)
Głowy nie dam, ale to powinno być TO.
EDIT:
Przeczytałem, ale nie kliknąłem na link - myślałem, że to tylko odnośnik do głównej strony animemusicvideos.org . No nic, od przybytku głowa nie boli, teraz na pewno każdy już znajdzie ten teledysk:D.
Ostatnio edytowany przez Dragmaru (2007-11-21 19:52:37)
mariodreamer napisał:s0n1c napisał:Tam gdzie praktycznie wszystkie:
www.animemusicvideos.org.No wlasnie na podanej stronce nie moge akurat tego amv znalezc
Leń! Klamca! I w ogole szkoda slow!
kliknales w ogole na ten link?!
~s0n1c kliknalem na linka. Nawet aby Ciebie usatysfakcjonowac probowalem wyszukac tego amv po podkladzie muzycznym(w opcjach zaawansowanych szukania ).
A ty od razu nazywasz mnie kłamcą... nuu nuu . Moze nie zauwazylem tego amv pomimo ze szukalem. Wiadomo jak sie miało dzis kiepski dzien na uczelni a szczegolnie po kolokwium to mogloby to wszystko wyjasniac
EDIT: ~s0n1c teraz wezlo mi przez ten link na tego amv. Wczesniej wchodzilo mi na główna strone... dziwne :/. Grunt ze juz da sie sciagnac. Dzieki i zwracam szacuneczek
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-11-21 20:32:20)
Muzyka - Talking Heads.
Bajka - SEL.
Bardzo polecam.
Psycho Killer tychże Talking Heads. Bajka - Ichi the Killer (nie oglądałem).
Głupie ale fajne - omaj no czikara misete are, jak śpiewał Generał Dajmos.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-11-25 02:37:39)
Polecam to:http://pl.youtube.com/watch?v=b5bIYVx4bFQ
Oceniajcie i komentujcie.
Może ktoś nie kojarzy ale taka muza leciała podczas walki
Rocka Lee z tym kolesiem od kości.[okej]
Obiwanshinobi swoimi linkami przypomniał mi coś
http://pl.youtube.com/watch?v=fo_5Y1B76CM
AMV: I Stand Alone
Anime: Sailor Moon
Muzyka: Godsmack - I Stand Alone
To AMV może nie jest najlepsze na świecie, ale zapadło mi w pamięć i ma własny niepowtarzalny klimat - subtelny dysonans pomiędzy obrazem a dźwiękami wywołuje nieoczekiwane pozytywne wibracje
Jedyna AMVka z Sailor Moon, która mi się podoba:
Weird Al Yankovic - Jerry Springer (Sailor Moon)
Jedyna AMVka z Sailor Moon, która mi się podoba:
Weird Al Yankovic - Jerry Springer (Sailor Moon)
Fajne
Nekophilia nie rozbroiła
Idę posłuchać "Neko mimi mode"
s0n1c napisał:Nostromo - Magic Pad(Youtube).
AMV.org.
Tak pieknej edycji w zyciu nie widzialem. Nowy No.1.Ale naszpicowane efektami.. masakra...(w pozytywnym znaczeniu)
Tak naprawdę to nie ma tam aż tak wiele efektów. Zwykłe przechodzenie sceny w drugą (cross-dissolve), parę zoomów, gdzieniegdzie nałożone paski telewizyjne i parę pomniejszych efekcików. Jeśli to dla ciebie oznacza "naszpicowane" to widocznie nie znasz "Bleach Technique Beat" Decoya. Natomiast magia "Magic Pad" leży w doborze scen i montażu, a Nostromo jest jednym z najlepszych w tej dziedzinie
ciężko to nazwać AMV ale muza niszczy i jest fajne
Naruto/Akatsuki ... hamster dance
No to jest Genialne:
Photograph Nickelback Naruto AMV
Produkcja Toff... ci co zrobili "Animes For Humanity", więcej nie musze dodawać:
Bleach - AMV - Moskau
Ostatnio edytowany przez luki349 (2007-11-28 23:14:11)
ciężko to nazwać AMV ale muza niszczy i jest fajne
Produkcja Toff... ci co zrobili "Animes For Humanity", więcej nie musze dodawać:
Bleach - AMV - Moskau
Toff robi genialne teledyski a ten jest wypasny
A teraz jeden z ciekawszych AMV.
The most brutal AMV ever!
Z jakiego anime jest scena od 11 do 15 sec.(ta z głowką nabitą na tyczke)[slina]?
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Z jakiego anime jest scena od 11 do 15 sec.(ta z głowką nabitą na tyczke)[slina]?
Amon Devilman Mokushiroku
Odnosnie tego anime dawno temu widzialem swietny teledysk i odszukalem go na youtube
Jest to dzielo bodajze Danego Poo, a tego pana nie trzeba nikomu przedstawiac
zapraszam do obejrzenia
Amon Apocalypse of Devilman
anime : Amon Devilman Mokushiroku.
artist: Godsmack
song : I stand alone
Ostatnio edytowany przez qnop1989 (2007-12-01 21:40:10)
Ładne AMV ale coś mnie od niego odpycha... w każdym bądź razie powinno się spodobać
Jeśli to dla ciebie oznacza "naszpicowane" to widocznie nie znasz "Bleach Technique Beat" Decoya.
Właśnie oglądam i już po dwóch minutach mnie oczy napier... "Naszprycowane" do granic możliwości
Ładne AMV ale coś mnie od niego odpycha... w każdym bądź razie powinno się spodobać
Ale mi się bardzo podoba Kto zna tytuł tej piosenki?
zergadis0 napisał:Świetny trailer/amv z rewelacyjnym kawałkiem rewelacyjnego zespołu:D. Co do dźwięku - tak się składa, że ja też miałem z tym dziwne problemy - raz był, raz go nie było, właściwie trudno mi powiedzieć od czego to zależało (ale obecnie jest)
a ja nie mialem ;] wrzucilem tylko to co bylo na plytce i smigalo cacy. Ale ponoc byly 3 takie plytki... a ja mam jedna
nom
płytek Kawaiibyło 11 + MangaZone [audio-CD]
płytek MANGAzynu było 2 + 2 specjalne [1- specjalne animacje, 2- z numeru 100% gry] + MangaZone 2 [audio-CD]
mam wszystkie
i by nie było offtopu:
http://www.youtube.com/watch?v=lN8xvX7ZHnc - Momentum - fajny klimatyczny [Koop]
luki349 napisał:Ładne AMV ale coś mnie od niego odpycha... w każdym bądź razie powinno się spodobać
Ale mi się bardzo podoba Kto zna tytuł tej piosenki?
IMAO Spargo zrobił lepszy teledysku Bleach - http://pl.youtube.com/watch?v=oUPlb1SL5Io - A little too Good
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-12-02 02:23:19)