Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
witam otoz zakupilem skaner na allegro ( sprzedawca mial przytlaczajaca wiekszosc pozytywow ) ,wiec bylem bardzo ucieszony bo paczka przysla nastepnego dni , jedna co sie okazalo gosciu zapomnial dolozyc plytki ze sterownikami pisalem do niego ( przez okolo 2 tygodnie ) nawet dzwonilem i sms wysylalem ale nic z tego ZERO kontaku
) no wiec widzac iz nic tym nie wskuram wziolem sprawy w swoje rece i zaczolem szukac ich w necie ale nigdzie nie moge ich znalesc
, wiec teraz moja prosba moze ktos ma identyczny lub komus uda sie je znalesc to by podal linka bo bez sterow nie dziala ( i trudno zeby dzialal
) licze na was
ps oto nazwa i model skanera MEDION md 90009 USB 2.0 Flachbett-Scanner
Proponuję zapytać się o sterowniki na tym forum, mili i naprawdę pomocni ludzie, trzeba się tylko zarejestrować. Mi bez problemu pomogli jak miałam podobny problem.
zobacz te drivery (winXP/2k)
ok przejrzalem wasze linki i doszlem do wniosku ze chyba zle mnie zrozumieliscie nie chodzilo mi o program za pomoca ktorego bede mogl korzystac ze skanera a tylko sterowniki do skanera ( tzn jak zobacze w menadzerze urzadzen to zeby skaner nie byl ze znakiem zapytania ) chodzi tylko o drivery do tego modelu bo bez tego zaden program nie bedzie dzialac licze na dalsza pomoc i pozdrawiam
Kolego to ma w sobie podobno sterowniki. Trzeba to zainstalować by skaner był widziany przez inne programy i nie miał znaku zapytania. Nie posiadam tego cuda wolę dołożyć i kupić coś od HP bądź Epsona więc nie mogę zainstalować by sprawdzić działanie.
licze na dalsza pomoc i pozdrawiam
dalszej pomocy nie będzie bo tutaj już występuje problem między krzesłem a klawiaturą...[baka] Niech zgadnę - to jest twój pierwszy skaner?
Ja wszystko rozumiem, ale proszę takie pytania kierować jednak na fora poświęcone odpowiedniej tematyce, z pożytkiem dla siebie i dla innych...
Swoją drogą podziwiam. Czekałeś 2 tygodnie, zanim spróbowałeś sam poszukać tych sterowników...
Strony 1