#21 2007-11-17 12:57:21

Freeman
Użytkownik

Odp: Konwent w Lublinie

zuziek napisał:
Freeman napisał:

Co to konkretnie znaczy, że "tępisz gejów". Pogrubiłem, żeby łatwiej było zauważyć, o co chodzi...

Super moderator z ciebie co? najpierw sie pytasz, a jak ci wyjaśniam rzeczowo to ostrzeżeniami walisz.
Miąłeś pytanie dałem odpowiedz, jak miałeś walić warny to było nie pytać.

Zadałem pytanie, żeby się upewnić z kim mam do czynienia. Głupio by było przecież dać komuś nieuzasadnionego warna, nieprawdaż?

#22 2007-11-17 13:15:48

Shinma86
Użytkownik

Nie rozumiem takiej postawy wobec homoseksualistów. Założę się, że jakby Zuziek spotkał lesbę, to nawet chętnie by popatrzył jak świruje z drugą (jak większość facetów zresztą). To przecież coś innego. Ale czy aby na pewno? A brak tolerancji to co innego niż jawna dyskryminacja i "tępienie". To mi bardziej wygląda na taktykę SS.

Wracając do tematu. Na konwenty niestety nie chodzę, na żadnym w życiu nie byłam:( Nie mam jak bo za daleko. Ale może ktoś wie, czy jest coś w niedługim terminie organizowane w pobliżu Radomia? Bo mam w bliskim czasie plan aby zjechać do Polski na jakiś miesiąc:D I chętnie bym poszła:P

#23 2007-11-17 13:30:07

Dragmaru
Użytkownik

skam123 napisał:

Dragmaru co polecasz na jutro rano ??
będzie coś ciekawego bo na tej stronie i ulotkach tak to jakoś rozpisane że nie orientuje się do końca. dzisiaj miał być jakiś turniej gier a nic takiego nie widziałem.

Ani dzisiaj, ani jutro się nie wybieram-mam robotę do zrobienia. Poza tym nigdy nie wiesz na co trafisz i który wygład będzie arcyciekawy, a który spartolony. Idź na to, co cię interesuje. Z tego co wiem na konwencie jest oddzielny blok dla fanów RPG'ów, Mangi i Anime, Star Wars, Gier Komputerowych dodatkowo prelekcje i spotkania autorskie. Można coś sobie znaleźć. Co do turnieju gier to rozmowy wywnioskowałem że planują turniej Tekkena, Quake i bodajże Pro Evolution Soccer 4. Więcej nie wiem.

#24 2007-11-17 13:58:23

harnas02
Użytkownik

Z tego co słyszałem od kolegów z KAtharsis na Falkonie będzie turniej Medieval 2 Total War. Tak btw jakie anime chcielibyście zobaczyć na takim konwencie? Będe odpowiadał za dział anime na Puławskich Dniach Fantastyki w styczniu a prawdopodobnie także na Katharsis 2008 również w Puławach (Puławy- miasto między Radomiem a Lublinem, od jednego i drugiego oddalone o ok. 40 km. I z Radomia i z Lublinem można spokojnie dojechać busem z 4zł [takie małe info jezor]). Myślałem o Devil may Cry, Hellsing Ultimate i Afro Samurai (ale odpadło kiedy okazało się że nie ma japońskiej ścieżki dźwiękowej). Jakieś propozycje? NAjlepiej anime krótkie i dosyć nowe, żeby nie miało licencji w Polsce. (Sorry za oftop ale Cytadela nie zdenerwuje się że tak oftopuję w ich temacie - to nasi kumple smile_big)

#25 2007-11-17 14:36:06

Shinma86
Użytkownik

OOOOO:D Ja idę:)

A może The Five Killers? O ile już wyszło... Albo Yamato Nadeshiko Shichi Henge, bo śmieszne jest[hehe]

Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-11-17 14:43:15)

Stopka forum

© Animesub.info 2025