Nie jesteś zalogowany.
jako ze nie chce mi sie otwierac nowego tematu mam prosbe, swego czasu scaigalem DNA2 ze strony ktora gdzies zapodzialem - zreszta pod koniec stronka padla i kiszka. relese Anime4ever w ogmemie z megauploadu. jesli ktos natknal sie na linki to bede wdzieczny - nic tak nie wnerwia jak seria scagnieta do polowy
dokladnie mam ten sam problem bo sciagalem FullMetal Alchemist z g2aniem.net ale stronka sie zwalila
wiem ze jest duzo innych stron ale chcialbym ten sam rodzaj tzn zeby pasowaly te same napisy itp! ALE NIE WIEM JAK ZNALESC TE SAME!![zly] HELP SOS i wogole z gory dzieki
poszukuję innej stronki niż lolipower.org (dll 3 nie działa) z Kenkoo Zenrakei Suieibu Umishou, tylko http, żadne mu, rs i Bóg jeden wie co jeszcze (sieć radiowa). Z góry THX
Korzysta ktoś z g2anime.net ?
Chciałem się dowiedzieć czy tylko ja nie moge z tamtąd pobierac... od kiedy wróciła po renowacji ciągle wyskakuje mi "403 - Forbidden".
Na i ch forum nie mogę się zarejestrowac bo ciągle mam jakieś błędy... więc nie widząc lepszego wyjścia zapytam tutaj... może ktoś coś wie... albo wie co trzeba zrobić;/
Ostatnio edytowany przez werewolf (2007-09-07 17:48:21)
Na próbę zacząłem ściągać z g2anime któregoś odcinka Wolf`s Rain - jak dotąd bez problemu...
Sprawdziłem stronę, całkiem niezła, mi tam wszystko działa. Niestety nie da się pobierać flashgetem, a ściągając normalnie leci koło 30kb/s. Ogólnie działa
To może macie jaki kolwiek pomysł dlaczego nie działa u mnie? wchodzi na strone... wchodzi w anime... ale kiedy klikam na ściąganie ciągle wyskakuje mi "403 - Forbidden". przed formatem kompa działało... potem stronka była niedostepna a teraz nie mogę ściągać;/.
Ale skoro wy mozecie to znaczy, że wina lezy po mojej stronie;/ jakieś pomysły?
Mam pytanie odnośnie anime Love Hina. W jakiej kolejności to oglądać? Czy taka kolejność jest dobra:
- 25 zwykłych odcinków
- Christmas Special
- Final Selection
- Spring Special?
Czy są jeszcze jakieś inne oavy, speciale?
Ile odcinków ma Love Hina Again? Na stronach podanych w tym temacie znalazłem tylko 3 :/.
Skąd ściągnąć D.Gray-man w formacie avi?
Na tej stronie także znajdziecie sporo anime. Są na nie pojedyncze odcinki. Można obejrzeć bezpośrednio na stronie albo ściągnąć. Są z różnymi wersjami napisów (włoskie, hiszpańskie, francuskie niemieckie angielskie z ruskimi jeszcze nie znalazłem tam :] ) w wyszukiwarkę po lewej wpisujecie tytuł i dajecie szukaj lub z listy poniżej wybrać Anime. W razie jak by nie znalazło to albo nie ma albo spróbujcie tytuł w innej wersji językowej wpisać. niektóre osoby wstawiają w ojczystym języku tytuły i potem ciężko znaleźć.
żeby ściągać nie trzeba mieć żadnego konto tylko zainstalowany divix.
Hoo.. sporo wiecie. Potraficie wskazać skąd najlepiej ściągnąć anime Clannad grupy Eclipse w jakości H.264 640x480
(skoro ma więcej niż wersja w wysokiej rozdzielczości pewnie ma lepszy dzwiek)
Hoo.. sporo wiecie. Potraficie wskazać skąd najlepiej ściągnąć anime Clannad grupy Eclipse w jakości H.264 640x480
(skoro ma więcej niż wersja w wysokiej rozdzielczości pewnie ma lepszy dzwiek)
Z irc'a i trackera grupy Eclipse.
Ewentualnie: http://www.lolipower.org/
To pytanie jest?
"Skazany na zajebistość"
Zależy mi na http, bo i ftp próżno pytać Maniack
na lolipower mają parę odcinków SS+Elipse ale napisy jakie tworzy team są pod samą Elipse. Poza tym na Loli pierwsze trzy epki są zupełnie innej grypy
P.S.
To pytanie jest?
To jest odpowiedź?
Zerknij tutaj
http://www.boontan.net/anime/
ale jest tylko pare ep.
Na loli jest dopiero 6 wiec może anime dopiero wychodzi na światło dzienne
Ale problem. Tutejsza wersję zawdzięczamy grupie [SS-Eclipse], a napisy jakie stworzyło KURUOSHII ANIME robione są pod [Eclipse]. Nie wspominają ani słowem o SS.
Zjadacz napisał:To pytanie jest?
To jest odpowiedź?
Zgaduję, że nawet nie załapałeś...
Ale problem. Tutejsza wersję zawdzięczamy grupie [SS-Eclipse], a napisy jakie stworzyło KURUOSHII ANIME robione są pod [Eclipse]. Nie wspominają ani słowem o SS.
Fakt, to jest błąd. Mam nadzieje, że nie przeszkadza ci to w oglądaniu...
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-11-15 19:17:41)
"Skazany na zajebistość"
Zgaduję, że nawet nie załapałeś...
No cóż. Raz się uda drugi raz nie - życie.
Fakt, to jest błąd. Mam nadzieje, że nie przeszkadza ci to w oglądaniu...
Zależnie czy błąd pochodzi od naszej grupy czy angielskich tłumaczy.
Jak być może odgadłeś szukam anime w 100% kompatybilnego z napisami KURUOSHII ANIME.
Ja robię do tego korektę, Yaku Zapewniam cię, że chodzi o Eclipse-SS, nasz błąd przy dodawaniu, że nie dopisaliśmy SS
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-11-15 23:38:53)
"Skazany na zajebistość"