Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam!
Szukalem niedawno jakiegos nowego dzwieku budzika. Niestety, nie jest latwo cos dobrego znalezsc. Jesli chodzi o anime, to znalazlem tylko cos takiego:
Na tej stronce sa dzwieki z School Rumble
Jesli ktos ma cos ciekawego to prosze tu wstawiac linki.
Zawsze to cos innego, niz standardowe dzwieki mp3 w telefonach.
Ja sobie zawsze na kompie przerabiam jakiś dzwonek z anime i przez kabel USB przesyłam, ale to też od telefonu zależy ;p.
hehe lekka przesada
[cytuj]Holy shit, thou shall not PASS!!!!
Your IP has been logged for this futile attempt at accessing my SECKRET FILEZZ.
194.24.244.9 is your IP,no? [/quote]
;| w kazdym badz razie dzieki temu tematowi wpadlem na pomysl by sobie zrobic Slodkie Chii na pobudkę
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
jak ktos chce to paczka zrobiona przeze mnie z glosikiem slodkiej Chii ... ciezko bedzie sie przy tym glosiku obudzic xD LINK
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
jak ktos chce to paczka zrobiona przeze mnie z glosikiem slodkiej Chii ... ciezko bedzie sie przy tym glosiku obudzic xD LINK
Mnie to usypia:-D
Btw, brzmi, jakby było wycięte z maskotki[ukryty]
Ja mam na pobudkę Uchuu no Stellvia - "Brillant Road To Tomorrow"
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-11-13 00:51:10)
Ja mam na pobudkę Uchuu no Stellvia - "Brillant Road To Tomorrow"
Fajny kawałek ale ja bym chyba rozbił cegłą urządzenie które by mnie budziło w ten sposób. Wystarczy spojrzeć jak wygląda mój 4 budzik w tym roku
Polecam melodie z Welcome NHK na budzik ! Masakra ;D!
Nielubie budzika! Szczegolnie jak ma zadzownic o 6 .
Mnie budziło codziennie o 5 rano Maxaimum the Hormone - What's up People . A obecnie budzik nie jest mi potrzebny bo nie musze juz chodzić do kościoła na rano
codziennie budzi mnie Sigh - INTROITUS / KYRIE XD
nie ma lepszego ^^
link
Ta, to daj sobie Satyricon INRI przyśpieszone do 251 BPM XD albo coś z CC;d Kiedyś pamiętam, że nawet zrobiłem sobie sam nieświadomie taką akcję, że ustawiłem budzik na kompie z takim ostrym bleciorem i zapomniałem sciszyć głośniki. Efekt pobudki był masakryczny. xD
Ja do niedawna mając komóre, budziłem się na dźwięk i z DN, i HaMC'a, i girugamesha a ostatnie było bodajże właśnie ten satyricon xD
PS: Polecam na budzik refren z openingu Higurashi Kai. O dziwo chce się wstawać i nie denerwuje.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-11-13 21:31:50)
U mnie na komórce nastawiony jest Tank na full głośności - pierwsze momenty piosenki są wręcz masakryczne dla ucha XD
Mnie budziło codziennie o 5 rano Maxaimum the Hormone - What's up People . A obecnie budzik nie jest mi potrzebny bo nie musze juz chodzić do kościoła na rano
Taaa... Głośne "SAY BOOOOOOOOAAAAAAAAARRRRRR!!!!!" obudzi cię z każdego snu xP
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2007-11-14 17:54:17)
Ja jako budzik mam opa do Texhnolyze:D.
Swego czasu używałem Korn - Twist. Polecam, bardzo fajny, ale po czasie słowa zna się na pamięć i staje się nudny:)
Strony 1