Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Od dawna mam duzą ochotę obejrzeć to anime. Mam tylko taki problem ze nie wiem jaką wersje zassać.
Chce skorzystać z polskich napisów umieszczonych na animesub tyle ze synchro jest do różnych wersji. Którą najlepiej zacząć sciągać?
A moze są raw-y do których te napisy pasują? Dzięki za wszelkie sugestie i jesli mogłbym prosić to odrazu linki skąd mogę ściągnąć( najlepiej torrent)
Pozdrawiam;)
daj maila albo gg to ci wysle linka do torrenta z FMA do ktorego napisy z animesub pasuja
myślę ze jak podałbyś go na forum to pomogłoby to nie tylko mnie
ehh czy nie warto poczekac na ładniejsza wersje??
taki ładne anime chcecie zbezczescic??
ja uwielbiam FMA ale czekam... bo pierwsze wrazenie jest wazne (a zalezy mi)
a jakościowo najlepszy jest release od KAA
hmn ... dla mnie przedewszystkim liczy sie fabula (no i polaczenie muzyki z obrazem i dzwiekiem ) ... FMA jest troche nie dla mnie ... ale jak juz sciagnolem 70% z 51ep to zobacze sobie ... a napisy na animesub najlepsze nie sa ... (literowki, jeden odcinek mial troche kiepski timing itd) ale da sie ogladac
ja tam ogolnie nie narzekam
myslałem ze chodzi wam o film .. my mistake :-) I'm realy sorry
FMA ma za.... fabułe....muzyka tez jest fajna..:P
ja tam cala serie z http://www.animea.net/forums/ sciagnolem tylko trzeba sie najpierw zarejestrowac i napisac pare postow zeby konta nie zbanowali
nie jest zle poki co wole sie nie wypowiadac bo widzialem narazie 18ep
ja swoja wersje mam z isohunt.com ... temat z wyszukiwarkami jest przyklejony ... wiec znalezienie czegokolwiek nie powinno byc problemem ... no ale jak widac
znalezienie "czegokolwiek" to rzeczywiście nie jest problem ale szukam poprostu wersji dość dobrej jakościowej i takiej do której pasowałby napisy z animesub. Ta wersja którą zapodałeś jest z angielskimi hardsubami? Przyznam ze chetnie zaciągnąłbym jakieś raw-y zeby mi się pozniej napisy nie nakładały
sa z hardsubem AnimeKeep - ANBU ... jest jakies 70 seedow wiec szybko idzie ...
wlasnie stad mozna go zassac szkoda ze czesc jest w hardkach, a czesc w hardkach mkv calosc wazy 13.5 giga
oho jest pierwszy sezon GITS SAC w mkv i z AC3 5.1 chyba musze miejsce zrobic widze ze tez zaczeli wypuszczac FMP TRS
ara ara...
Strony 1