Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
no wlasnie
Przyklay odtwarzaczy:
TViX PVR M-5110SH
Tomcaro
Przykaldy odtwarzaczy z DVD:
No... tutaj sie zaagalopowalem. Kiss DP-700 i jeden z modeli Zovia ale z tego co pamietam to dopiero Q1/2008 .
Podaj polskie linki. Po co podajesz angielskie.
A niby czemu ma polskie podawać? To jakaś specjalna zasada tego działu?
"Skazany na zajebistość"
Podaj polskie linki. Po co podajesz angielskie.
Może po to, żebyś się pouczył języków, albo mając podane nazwy włączył se google i poszukał.
lol to juz lepiej xboxa kupic, a nowy xbox 360 odtwarza mkv?
no ta wiem, i teraz sie zastanwiam czy kupic dvd jakies bez mkv porzadne czy kupic starego xboxa chociaz mam juz ps2, czy moze poczekac az zrobia cos z X360 i kupic
Moja rada:
Udaj się do czytelni (przeważnie znajduje się w takim budyneczku z książkami do wypożyczania, inaczej zwą ten "dom publiczny" biblioteką lub w wesji dla animaniaków toshiokan-ni ). Udaj się tam i wygrzeb czasopismo kompjuterowe CHIP 11/2006. Na stronach 42-47 masz ładny test odtwarzaczy stacjonarnych, a od stronki 48 do 53 opisy poszczególnych formatów wideo. Powiecie, że to już roczek minął, ale warto przeczytać, przeanalizować i poszukać w ofercie sklepowej. Przynajmniej po tej lekturze będziesz wiedział o co pytać sprzedawcę, by zadać mu haka. Ja tak przynajmniej przed zakupem kompa zrobiłem. Czytelnia, ksero, zaczytanie i... mogłem sobie podyskutować ze sprzedawcą, co mi pasuje, a co nie. Acha, nie patrz co jest na pierwszym miejscu, może się okazać, że tobie najbardziej będzie odpowiadał odtwarzacz z przedostatniego miejsca. Bo, przecież ocena to rzecz subiektywna. Przypominają mi się testy z Komputer Szmatławca, gdzie mnogo punktów przyznawano za kontakt telefoniczny z producentem!? A kto nieby do nich dzwoni?! Ja tam przy dwóch awariach dysku twardego i nagrywarki waliłem jak w dym do sprzedawcy. A ten niech się martwi dalej. Tak, że oceny ocenom nierówne. W CHIPie nie podobała mi się pozycja SonyEricsona za Nokią. Nie wiem, ale mnie to do Nokii musieliby wołami ciągnąć. Ot taka natura byłego użytkownika WAP per GPRS, kiedy to biedactwa z Nokiami z powodu krzaczków nie mogli wejść na wiele stron. Pozdrowienia dla Węgrów krzaczkomaniaków i pogromców Nokii
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-11-11 13:18:29)
a Xbox 360 odtwarza te formaty co stary Xbox? Nie mowiac o mkv oczywiscie
Ostatnio edytowany przez fbaran (2007-11-11 16:06:06)
Strony Poprzednia 1 2 3