Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Aż dziw mnie bierze, że nikt nie wspomniał o Fate Stay Night
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Battle Athlettes Victory
O jej, nie mialem pojecia ze az tyle osob odpowie W naruto jestem na 143 odcinku (mam zamiar jednak obejrzec cala serie zanim przejde do Shippuuden'a), Bleach'a mam z 90 odcinkow na plytach a i Initial D mam wszystkie serie (lecz jeszcze tych serii nie ruszalem) Hikaru No Go tez kiedys liznalem ze 3 epy i przyznam ze mi podeszlo ale jakos nie ogladalem dalej :/ Spoko, na pewno cos wybiore sposrod tych serii ktore wymieniliscie (torrent, Anidb i Tanuki mi jeszcze pomoze)
Ostatnio edytowany przez kaykay (2007-08-09 12:59:35)
ja poszukuje cos w stylu KENICHI
KIedys na rtl7 lecialy swietne anime o pilce noznej takie jak Kapitan Tsubasa, Jedenastka Marzeń i jeszcze jeden tytul ktorego nie pamietam gdzie postacie graly w pilke nozna (sorki nie chce mi sie zagladac na anidb po oryginalne tytul, zreszta pewnie wiekszosc zna te anime pod polskimi tytulami). W DB w zasadzie tez bylo duzo rywalizacji (turnieje sztuk walki i im podobne)... Nie bardzo wiedzialem jak opisac o co mi chodzi ale chyba z grubsza wiadomo;D Szukam anime gdzie zobacze sporo rywalizacji miedzy postaciami raczej w sportowym aspekcie
anime o pilce noznej to lecialy na polsat 2 i tv4 oraz polonii 1 kolego...
nie mieszaj faktow...
Polsat 2
Jedenasta marzen /goal Field hunter
Pilka w grze / aoki densetsu shoot (obecnie grupa saizen sie wziela za to)
Kapitan jastrzab /tsubasa (TV4, polonia 1)
Ostatnio, po prostu łykam sportówki, a za nimi nie przepadałem:P
Buzzer Beater, Ippo, Dear Boys, Eyeshield 21.(Eyeshielda zaczynam oglądać już na rawach, skończyły się hardki:()
I mam pytanie, którą serie wybrać(piłka nożna):
-Aoki Densetsu Shoot!
or
-Hungry Heart Wild Striker
A może w ogóle coś innego: The Prince of Tennis, kompletnie się na tym nie znam[baka]
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-11-10 20:53:18)
Mnie się Aoki podobało, w sumie mogę polecić. Innych przez ciebie podanych nie oglądałem, więc nie wiem.
"Skazany na zajebistość"
Wygląda nieźle, nie powiem, ale jest jeden problem, jeśli spodoba mi się tak, jak Eyeshieldo, to będzie problem, przecież SAIZEN ma 47/58(dopiero teraz to zauważyłem[baka],hmmmm, ale dzięki:) Muszę się dobrze zastanowić:P
Strony Poprzednia 1 2