Nie jesteś zalogowany.
Wiem, glupio to zabrzmi no ale jak prosba to prosba...
Suchy prosil aby przekazac, ze nie bedzie go przez jakis czas. Problemy z komputerem.
Ma sie dobrze, nie zaginal, kiedys bedzie spowrotem
Pozdrawiam
Czyli nikt przez jakiś czas nie będzie kasował komentów do napisów?;) Hyhyhy ]:> A tak na serio: Oby szybko wrócił;]
Dżizus jak on wytrzyma tyle czasu bez kompa :/
To dopiero tortury
Oh noooes nasz kochany moderator jest na przymusowym urlopie, co my teraz zrobimy (za spamujemy forum ?[szpan])
Oh noooes nasz kochany moderator jest na przymusowym urlopie, co my teraz zrobimy (za spamujemy forum ?[szpan])
Nie da rady, od forum jest inny moderator;) Jemu komp jeszcze działa... :>
Oj nie ładnie, Panowie, nie ładnie. Jak trzeba będzie to sama was pobanuję znaczy tfu pokasuję komenty
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2007-11-09 03:21:20)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Jak Ty masz mi kasować komenty... To ja nie mam nic przeciwko:D Ach, zapowiada się cudny okres^^
No właśnie coś mi się zdaje, że pozostał ktoś od czarnej roboty, zreszta niedawno wybrany a raczej wybrana ...
...zobaczycie teraz jak wygląda swiąt za rządów kobiety! hahaha ...
lilith żartuję oczywiście , taki szowinistyczny żarcik .
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-11-09 03:38:00)
jaki jest sens tego tematu?
[cytuj]jaki jest sens tego tematu?[/quote]
widocznie niektórzy mogą tęsknić
Nie no tak serio, to fajnie jaby szybko wrócił i robił dalej napiski Suchy we'll miss you !
Ten temat ma taki sam sens jak te wszystkie tematy zrobione w przeciągu tego tygodnia, czyli żaden Ale na pewno będzie przetestowana nowa osóbka do komentów ^_^ Ja bym już sie tego bał