Nie jesteś zalogowany.
Pomyślałem ze przydałoby sie coś w tym stylu XD mam tylko nadzieję że podobny temat nie pojawił się już na forum <Jeśli tak to Forgive me..[respekt]> No a jeśli chodzi o zasady:
- Jedna osoba opisuje jakiegoś bohatera z dowolnego Anime, może opisać wszystko nim (tylko żeby zostało to zagadką) Wygląd, specyficzne zachowanie bądź moce ^^. No i lepiej opisywać kogoś kto sie pokazuje regularnie w odcinkach a nie osobę pokazującą sie w całym anime raz i to przez sekundę
- Myślę że zasady podpowiedzi nie trzeba tłumaczyć, jeśli ludzie sobie nie radzą to dołożyć coś o bohaterze
- Zagadki dajemy z Pogrubieniem żeby były lepiej widoczne.
- Oczywiście kto zgadnie pierwszy, zadaje następną zagadkę.
- Jeśli osoba która odgadła nie zadaje zagadki przez jakiś czas (2-3 dni) osoba która zwyciężyła wcześniej typuje kogoś do zagadki, ewentualnie moderator forum, gdyby i tamta osoba milczała.
- Oddajemy tylko jedną odpowiedź, dopiero po podpowiedzi możemy jeszcze raz odpowiedzieć.
+ Zaznaczę to Jeszcze raz: "opisywać kogoś kto sie pokazuje regularnie w odcinkach a nie osobę pokazującą sie w całym anime raz i to przez sekundę" Jeżeli będziecie dawać zagadki o kimś którego "Imię (...) jest nieznane" No to sorry, wątek przepadnie na tydzień, aż w końcu jedna osoba może wpadnie na rozwiązanie (choć wątpię) albo na napisanie do mnie Dawajcie sensowne zagadki (nie mówię ze wszyscy tego nie robią, jak tak patrzę to 99% dobre zagadki daje, no ale 1%...) POZDRO WITH ALL
* Zasady oparłem trochę o Opisową grę Anime autorstwa Kane .
Może zaczne od czegoś łatwego.
Bohater to młody, ambitny, odważny a zarazem gadatliwy człowiek, ma żółte włosy i lubi tworzyć swoje kopie.
Ostatnio edytowany przez Ichigo_Bleach (2008-01-31 00:34:11)
Naruto...
"Skazany na zajebistość"
No dobra, mogę się bawić
Teraz banał (nawet wiem, kto od razu by odgadł )
Filozoficzne podejście do życia, dzienna dawka cukru.
"Skazany na zajebistość"
Sakata Gintoki?
Lecisz, Mender. Van, spóźniłeś się o sekundy.
"Skazany na zajebistość"
Nie chce mi się za bardzo teraz rozmyślać więc:
Zagubiony w nowym "świecie" i na samym początku zostaję ofiarą seryjnych morderców
sesq: nie
Ichi: nie
Ostatnio edytowany przez Mender (2007-11-08 20:42:40)
Higurashi ?
Black Lagoon ?:D <lol>
Kaiji?
Ludzie, macie podawać imiona bohaterów z anime, a nie tytuły anime! xD
Vincent Law/Ergo Proxy ??
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-11-08 21:22:22)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Kiedyś już ktoś założył taki wątek, który usunięto rychło jako klon Opisowej gry anime.
Haseo z hack//Roots
~Maku oczywiście, jedziesz dalej:P