Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam wielką prośbę !! Czy ma ktoś z Was anime Dragon Ball w jakosci RAW - najlepiej wszystkie serie, albo w jakosci HDTV, tzn. Dragon Box ? Mam bardzo duzo tytulwo anime i napewno moglbym sie wymienic za cos Prosze o odpowiedz. Anime za free odpada, bo kolejki sa olbrzymie
"albo w jakosci HDTV"
Jam ma w HDTV Remastered.. ( z poprawionymi błędami xD) Dragon Bal lZ.. podajze 20 opierwyszch odcinkow.. ale niw ime czy bedzie wiecej bo chyba przestali juz to wydawac ;<
okej, ale ja szukam pelnej wersji Dragon Boxa lub db w rawie - wszystkie serie of course, albo takze w formacie mkv ;p
Ostatnio edytowany przez gotenx17 (2007-11-03 20:56:40)
dragon boxa to raczej nie ma bo sam szukalem niedawno
Nie przestali. DBZ Remastered jest wydawane. Jakoś niedawno wydali Frieza Sagę. Szkoda tylko że rzepekpl skończyl robić suby na 45 epie.
Ja mam wersje Dragon Box wszystkie serie DB,DBZ,DBGT w jakości DVDrip (jeden odcinek średnio 230MB). Wszystko łącznie z kinówkami mam na 30 DVD jak chcesz to daj mi swój spis (ale od razu ostrzegam, że mój zbiór anime jest olbrzymi więc nie wiem czy coś wybiore:P).
ptaku napisz do mnie na gg moze sie dogadamy(masz pod avatarem)
Fajne to DBZ Remastered, tylko problem w tym, że jest gorsze jakościowo od Dragon Boxa XDD Poza tym DB w HD wtf?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-11-06 16:50:00)
http://www.wrzucaj.com/276332 tu jest spis z 21 pazdziocha, niedlugo dopisze ze 100 tytulow, powiedz czy cos cie ineteresuje z tego Ptaku
ps. Ptaku, a ta wersje co masz, to nie jest z napisami ang., bo tez mam taka, co razem z db,dbz,gt zajmuje 27 dvd plus kinowki, daje 31 , odpisz na gadu.
Ostatnio edytowany przez gotenx17 (2007-11-06 17:43:43)
szukalem i nigdzie nie moge znalezc wersji Dragon Box, Ptaku napisz do mnie
Są także kinówki DB, DBZ w wersji DBox, mozna je sciagnac z torrenta, ale to w cholere zajmuje miejsca..
Wlasnie, ma ktos z Was moze juz z paczki anime za free db w wersji raw, to takze z Wami moge sie wymienic.
gotenx daj linka do tego db jak mozesz
http://asiandvdclub.org/browse.php
Wczesniej juz byl podany, masz .
o dzieki zupelnie zapomnialem o tej stronie. Biore sie za sciaganie. Jeszcze sciagam DB Hd reamstred ale pierwszy season idzie jak krew z nosa
Ostatnio edytowany przez fbaran (2007-11-11 13:57:22)
Jak sciagniesz, bylbys zainteresowany wymiana, chociazby za same kinowki HD ?? Powiedz,ile czasu zostalo ci do sciagniecia, FBaran.
aktualnie sciagam Dragon ball hd reamstred (czy jak to tam szlo) sciagam z kumplem a jak to sciagne to kinowki bede sciagal. A Db HD reamstred tez cie interesuje?
To nie jest to samo co z grupy AHQ z hardsubami ang. ? I w jakim formacie to jest? Jezeli w mkv to interesuje mnie bardzo. A jeszcze bardzei jinteresuja mnie wszystkie 3 czesci plus kinowki w tejze jakosci.
ptaku lub gotenx ile byście sobie policzyli za nagranie całej tej serii czyli db dbz i dbgt oczywiście tę co sie miesci na 31 płytach dvd
http://www.sendspace.pl/file/D61WoMnc/
Aktualizacja mego spisu. Jak co to piszcie
Strony 1