Nie jesteś zalogowany.
W kwietniu 2008 roku rozpoczną się zdjęcia do oczekiwanej przez fanów gier wideo adaptacji "Onimushy". Jak informowaliśmy w maju, film wyreżyseruje Christophe Gans, autor "Silent Hill", a budżet produkcji wynosi 70 milionów dolarów.
http://www.filmweb.pl/W+kwietniu+start+ … s,id=38526
nooo to moze byc mocne mi sie Silent Hill podobal bardzo
ara ara...
Z Sillent Hill nie wiele pamiętam przez mój stan w trakcie oglądania, więc mam zamiar zobaczyć to jeszcze raz xD Co do Onimushy, to nie grałem, ale tego co o nim słyszałem może być niezłym materiałem na film. Nie będzie to pozycja typu "must see", ale jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Trafi do dystrybucji, to się sprawdzi
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Może być świetne, IMO Silent Hill to najlepsza ekranizacja gry jaka kiedykolwiek powstała:D. Inna sprawa, że Onimusha to bardziej materiał na anime, niż na film z żywymi aktorami, ale biorąc pod uwagę reżysera film raczej wyjdzie dobrze.
Sillent hill był słabym filmem i się na nim zawiodłem, zresztą nie tylko ja.
A co do Onimushy to pozostaje tylko czekać, i prawdopodobnie będzie na podstawie pierwszej części gry z tego co można przeczytać, i bardzo dobrze gdyż była to najlepsza z wszystkich części.( pamiętam ile nocek nad tą częścią zarwałem)
A co do innych filmów to z niecierpliwością czekam też na film Devil May Cry
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2007-11-04 11:25:46)
Widzę w Onimushy raczej wdzięczny materiał na serial telewizyjny pokroju Herkulesa i Xenny (byle nie odpowiednik naszego Wiedźmina).
Sillent hill był słabym filmem i się na nim zawiodłem, zresztą nie tylko ja.
Mi osobiscie film bardzo sie podobal, w gre nie gralem Oczywiscie jak ktos gral w gre pewnie jest niezadowolony, ale to samo ja moge powiedziec o ekranizacji LOTR ktora dla mnie jest mega crapem
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-11-04 17:53:06)
ara ara...
Jak będzie tam Jean Reno to oglądam w ciemno - nieważne czy spierniczą czy nie
Pozyjemy zobaczymy. Jedno jest pewne nie ma co sie zniechecac i negatywnie nastawiac ;]
Jak będzie tam Jean Reno to oglądam w ciemno - nieważne czy spierniczą czy nie
Jean Reno nie będzie napewno bo film będzie na podstawie pierwszej części Onimushy,cxyli Onimusha Warlord i bardzo dobrze bo gdyby daliby Jeana Reno w tym filmie lub coś z 3 części onimushy to film byłby skopany na 100%.
@ Jubei
skoro wg Ciebie SH był skopanym filmem to jaki film na podstawie gry nie był dla Ciebie? Doom, DOA, może Mortal Kombat?
Sillent Hill był skopany według mnie i tyle, a to że tobie się podobał to twoja sprawa (każdy ma inne gusta).
A co do pozostałych filmów to Doom'a nie oglądałem i nie będe oglądał bo nie nawidzę tej gry.
Dead or Alive był średnim filmem.
Mortal Kombat 1 był b.dobrym filmem natomiast 2 była już skopana.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2007-11-08 17:46:12)
Film DOA to duchowy następca kinowego Street Fightera Takie dno, że sięga chyba jakiegoś równoległego wszechświata
Gans ma fajny styl jak dla mnie, bardzo lubię Crying Freeman, Brotherhood of the wolf i Silent Hill. Wolałbym osobiście, żeby się zajął drugą częścią SH, ale Onimushą w jego wykonaniu nie pogardzę.