Nie jesteś zalogowany.
Obiwanshinobi już nie udawaj takiego głupiego, że nie domyśliłeś się, że chodzi o "dyskusje".
Ale to jest w tytule wątku, for fak sejk. Zwykle ktoś skarży się na takie buraki, toteż zdumiewa mnie, że najwyraźniej nikt się przez tyle czasu nie poskarżył.
Hmm to ze Byakuya bedzie to bylem pewien ale pozostala 2 to zaskoczenie totalne
jeśli już, to chyba czwórka, zapomniałeś o porucznikach;)
btw. widać, że Kenpachi jest w siódmym niebie:)
Teraz najbardziej zaciekawił mnie ten doktorek shinigami. Jestem ciekaw jak wzrosła jego siła - on jest dopiero w siódmym niebie, tyle rzeczy czeka, na których można przeprowadzić eksperymenty.
Widzę, że w ciągu kilku najbliższych rozdziałów padnie kilka trupów po stronie Arrancarów.
Jednakże, wciąż mi brakuje tych dwóch kapitanów co mają podwójne zanpaktou.
Ta 2 vice kapitanow to chyba za mieso armatnie bedzie robic
doktore zajmie sie tym to ishida walczy ewnie bo tamten tez sie w tym specjalizuje , ilu czlonkow padlo juz z espady ?? i jak myslicie co z grimjackie ?? bedzie pomagal ichigo czy nie , no i kiedy ta idiotka Inoe wrescie uleczy Ichigo bo juz chyba 3 okazje zmarnowala ( np ta c nll wlaczyla ) , no i co z nell bo powiem szczerze ze myslalem ze bedzie mocniejsza , no i ciekawe czy Inoe bedzie potrafila odbudowac jej maske
Bawabawa wymiotła w najnowszym epku w ogóle to całe trio było świetne
Sorry ale to temat poświęcony mandze nie anime...
Co do najnowszego chaptera to naprawdę świetny. Nie mogę się już doczekać walki Zarakiego... Mam nadzieje, że pokarze bankaia bo bez tego raczej nie ma szans z wielorybo-mordym. Murzyn ma 7th miejsce czyli bez zaskoczenia.. znamy już numerki espady 4-10 zostało nam tylko najsilniejsze trio (Dziadek pewnie 1st bo posiada maskę ala korona no i musi najsilniejszy z espady zostać dla głównodowodzącego, gościu w czarnych do ramion włosach pewnie 2 a babeczka która zajmie się Yourichi zamyka trio...)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Myślałem, że przyjdzie walczyć Uruhara i pokaże wreszcie swojego Ban-kai, a myślałem, że Byakuia dostanie silniejszego.
co ty jak by byakuś dostał silniejszego np. ulqioore to by chyba wiele nie zdziałał hehe zaraki to se opaske zdejmie i to będzie jego Bankai xD
edit: ja to walke Ichi vs Noitora to tak sobie tłumacze : Po walce z grimem był wyczerpany i dlatego przegrał z noitorą innego wytłumaczenia nie widze ;P chociaż wola walki Ichigo zmienia się z sekundy na sekunde a u Zarakiego ona jest stała haha
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-11-03 12:32:05)
Zaraki nie potrzebuje bankai, tak samo reszta kapitanów poradzi sobie spokojnie.
To jest taki popierdzielone, Zaraki jak walczył z Ichigo, to dostał od takiego leszcza, a po tej walce stał się masakrycznie silny. Walcząc z dwoma kapitanami nawet nie unikał ciosów. Tak samo Biakuia i doktorek pewnie nas zaskoczą.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-11-03 12:25:59)
Zapewne poradziliby sobie i Byakui i Ken z Ulqioorą, ale on zostaje dla Ichigo, teraz Inoue go uleczy i będzie z nim zapewne walczył.
A GrimJaw wstanie zapuści Bankai i pokona Tousena wraz z Ichimaru, zaś Ten stwór na którym jeździli Nel, DondoChaka (Czy jak mu tam) i Preshue (też nie pamiętam jego imienia dokładnie) pokona Aizena XD
BTW: Wie ltopś dlaczego Byakuya przyszedł bez porucznika?
Ostatnio edytowany przez Arry (2007-11-03 14:17:41)
A GrimJaw wstanie zapuści Bankai i pokona Tousena wraz z Ichimaru, zaś Ten stwór na którym jeździli Nel, DondoChaka (Czy jak mu tam) i Preshue (też nie pamiętam jego imienia dokładnie) pokona Aizena XD
EEEE bo Renji jest jego porucznikiem?? :pp
Arry napisał:A GrimJaw wstanie zapuści Bankai i pokona Tousena wraz z Ichimaru, zaś Ten stwór na którym jeździli Nel, DondoChaka (Czy jak mu tam) i Preshue (też nie pamiętam jego imienia dokładnie) pokona Aizena XD
EEEE bo Renji jest jego porucznikiem?? :pp
To było pytanie retoryczne
Zastanawiam sie, co pocznie Unohana...
uleczy Arrancarów i to ich zabije hahaha tak BTW to ciekawe czy Unohana potrafi dać komuś wycisk xd
Fak, ostatni chapter naprawdę mnie zdziwił... Może coś jeszcze będzie z tej mangi? Jak jeszcze Ishida i Renji padną, to będę w pełni ukontentowany
Wie ktoś może co się stało z bleach.pl, i czy gdzies mozna znalęśc skanlacje "traESPADA"
Również dołańczam się o pytanie co z bleach.pl i gdzie mogę pobrać mangę od chaptera 296. Bez różnicy jakiej grupy byle po polsku.
A co do do Ulqioora-chan to nie wyobrażam sobie by mógł zginąć. Jak było widać to on chyba ma coś do Inoue. I dał szanse Ichigo aby się wycofał albo walczył inaczej mówiąc Uli jest w pewnym sensie dobry to samo Grimjow (zresztą gdybym miała wybierać między Ulim a Ichigo to "truskawka" jest ostatnio denerwująca).
Ostatnio edytowany przez shifan (2007-11-13 01:09:12)