Nie jesteś zalogowany.
nie umarl moze nie . ale robie dziwne rzeczy -.- uwierz mi. mattaku Yaku tez nie bedzie pil krzysiu nie wiem jak bedziesz chcial to sam bedziesz pil a my cole XD
to jak z tym spotkaniem? poszukuję jednego tytułu, więc takie spotkanie to dobra okazja na wymianę :)mogę się spotkać tylko w weekend. w tygodniu do pozna pracuje.
Też poszukuje pare tytułów anime a takie spotkanie z fanami dobże by było zorganizować
Mi By pasowało w tą sobote a godzina już do uzgodniena i miejsce też
Nie ma to jak zobaczyc ilu Ludzi w KrK interesuje sie anime
i nawiazać nowe znajomości :D:D:D:D:D[hehe] aco do tego pica to nają racie co mówią ze nie czba pić zeby się dobże bawic:D
Przyznam sam lubie wypic coś nie coś ale nie zawsze czeba
Pozdro
:D
Ostatnio edytowany przez Luffy_19 (2007-11-21 21:58:54)
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
Spotkanie jak najbardziej się odbyło. Nikomu nie chciało się napisać, mimo że było zabójczo fajnie. Jeszcze nie raz powtórzyliśmy spotkanie ^^ W sumie każdy z nas ubogacił listę znajomych o parę fajnistych osobowości.
Jakkolwiek każde z następnych spotkań odbyło sie w tej samej grupie..
Fajnie byłoby stworzyć okazję do kolejnego spotkania. Kraków chowa wielu wspaniałych ludzi jak i otaku. Chciałbym was poznać (i na pewno nie tylko ja ^^ )
Noo, a picie?.. Picie to ważny element egzystencji człowieka! Dajcie mi znać jak będziemy powtarzać spotkanie - kończy mi się Kubuś.
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-11-23 17:45:20)
O masz, tyle ludzi tu w Krakowie, a ja nie wiem kogo spytać, gdzie tu mange można znaleźć (poza empikiem w galerii-ale tam jakoś ubogo, i jakimś komiksowym sklepem na ul. Lea, kiosków nie licząc). Jak ustalicie jakiś termin (typowo weekendowy) to wpadnę i zobaczę jak wyglądają otaku
Na rynku, jak się Grodzka zaczyna, po tej samej stronie ulicy jak Empik, jest tajemne wejście do małego sklepiku. Można łatwo przeoczyć, trzeba szukać szklanej gablotki przy samym wejściu w ciasne przejście, w której jest umieszczonych kilka nowości jakie pojawiły się w sklepiku. Skarbnicę tą prowadzi facet, który zajmował się działem komiksu i mangi w starej Zielonej Sowie. Kiedy przenieśli Sowę do jakiejś 5x mniejszej nory (bo się ludziom zachciało na jej miejscu zrobić jakiś pasaż handlowy), która nie miała już działu komiksu i mangi, to koleś zwinął materiały i otworzył swoją małą klitkę. Jeśli ktoś był choć raz w Zielonej Sowie to wie jakie miała pokaźne zbiory mang i tym podobnych. Tam jest tak samo - archiwa, oryginalne japońskie mangi z krzaczkami, artbooki, nowości wydawnicze których nie ma nawet w Matrasach i Empikach, używane mangi itp, itd. Gorąco polecam to miejsce, Empik i Matras razem wzięte wymiękają, nawet zauważyłem, że ostatnio coś w ogóle mało mang się pojawia w tych mega-księgarniach. Acha i taka mała uwaga, nie da się płacić kartą więc przygotujcie sobie gotówkę, żeby potem bankomatów nie szukać, nie raz się już musiałem wracać ;P
Jutro - czyli soobota - wieczorem lub popołudniu mamy ochotę wybrać się z Mavetem na poszukiwania przyjemnego pubu/klubu/baru. Jeśli masz ochotę się przyłączyć i pobyć w gronie otaku oraz najnowszego tomiku GTO - zapraszamy.
Miejsce spotkania Empik (przed głównym wejściem). Godzina - hmm.. tutaj można by jeszcze zmienić. Proponuję 16h.
A no zapraszamy na 16 ... ew podajcie inna godzine jezeli wam ta nie pasi ^_^.