Nie jesteś zalogowany.
a wiec zaczniemy ogolnie XD Ja i yakus wymyslelismy spotkanie w kraku ^_^ w bardzo milym miejscu jakim jest (tu sie uzuipelni )
Yakus mowi :
Siemka ludki animesubiaste. siemka sezamkowicze!
wpadliśmy na szalony- choći niekoniecznie xd - pomysł zebrania gromatki forumowej w jakims przytulnym krakowiskim .. zakątku
jeśli bylibyście chętni spotkać się w (trza okreslic by uniknac sporow) piatek/sobote
w sumie mi obojetne.^^"
Mavet mowi :
Spootkanie trzeba Zrobic ! ^_^ Wiec wypowiadajcie sie ci co moga wpasc (w ten weeekend) lub kiedykolwiek w krakowie XD
A teraz sry za nie zrozumialosc Posta chodzi o to zeby sie spotkac w ten weekend ew inny w Kraku XD Dawajcie propozycjeeee! ^_^
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-10-29 22:52:47)
Heh pokemony się zalęgły na ansi
Cwiek : data rejestracji: 2006-10-04
Moja : data rejestracji: 2005-05-02
no zalegly ... i to jakie ... wracajac do tematu to kto chce sie spotkac pisac w tym temacie czy to takie trudne jest 5(?) stron uzytkownikow z krakowa moze by ktos odpisal i chociaz napisal nie ?
Wreszcie ktoś na to wpadł
Tyle że ja się tam raczej teraz nie pokaże... W weekendy jeżdzę na studia, całkiem w drugą stronę świata...
Ale pomysł jak najbardziej dobry! Ale można by kiedyś pokombinować
Ja bym się skusił. Do domu jeżdże co 2-3 tygodnie więc będę miał wolny czas w piątki i soboty. Co do miejsca spotkania to nie dam żadnej propozycji.
ja również jestem za... osobiście proponuje soboty wieczorkiem i nie w tym tygodniu:) bo jestem w zakopanem ale za tydzień w sobote można na piwko skoczyć:D
I love spaghetti but I got shhit on it!
Cwiek : data rejestracji: 2006-10-04
Moja : data rejestracji: 2005-05-02
Co to ma do rzeczy?
Wiem, że nie do tematu, ale jakoś nie mogłem przejść obojętnie.
Do żadnego z Was nic nie mam.
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-10-30 01:07:34)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Mavet napisał:Cwiek : data rejestracji: 2006-10-04
Moja : data rejestracji: 2005-05-02Co to ma do rzeczy?
Wiem, że nie do tematu, ale jakoś nie mogłem przjść obojętnie.
Do żadnego z Was nic nie mam.
Jak sie nie myle to Ćwiekowi chodzilo o to ze Mavet jest pokemonem:) Ale moge sie mylic
Winged napisał:Mavet napisał:Cwiek : data rejestracji: 2006-10-04
Moja : data rejestracji: 2005-05-02Co to ma do rzeczy?
Wiem, że nie do tematu, ale jakoś nie mogłem przjść obojętnie.
Do żadnego z Was nic nie mam.Jak sie nie myle to Ćwiekowi chodzilo o to ze Mavet jest pokemonem:) Ale moge sie mylic
No to żeś mnie teraz uświadomił. Serdeczne Bóg zapłać.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
waa.. tak dosłownie zdania przeniosłeś
Ćwiekiem się nie przejmuj - spamerzy już tak mają. Dzienny limit trzeba wyrobić. (poza tym prowokacja marna- nie ma smaku ;P )
Co do samego spotkania. Osoby chętne pobyć w naszym towarzystwie nie tylko na forum, ale i poszaleć wspólnie poza nim zapraszamy do Krakowa (dużo prościej jak już tu mieszkacie). Dokładny plan spotkania ustalimy wspólnie.. ostatecznie idziemy na żywioł Zobaczymy jak daleko sięga nasza wyobraźnia
Czyli mi sie wydaje cos yakus chan ze w ten weekend sami cos bedziemy musieli zrobic Ale za to moze za tydzien cos sie wykombinuje Jakies propozycje meetingu ? XD where i when ?
AAaa, za pozno - bylem na weekend w Krk .
Wiec teraz raczej nie przyjade . Jak byście zrobili w późniejszym terminie to może... .
Btw. Jakie są kryteria aby zostać pokemonem ?
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-10-30 10:42:22)
Czyli mi sie wydaje cos yakus chan ze w ten weekend sami cos bedziemy musieli zrobic Ale za to moze za tydzien cos sie wykombinuje Jakies propozycje meetingu ? XD where i when ?
Może w Łodzi?
Btw. Jakie są kryteria aby zostać pokemonem ?
Jak nie wiesz, to znaczy, że już spełniasz
jak chcesz zostać pokemonem proponuje zgłosić się do Ćwieka... on Cie wytrenuje i będzie coś w stylu "rexo! IDŹŹŹŹ!!!! Za*eb tamtego pokemona"
Ja proponuje wieczór w sobote za tydzień pub tuż obok Teatru Bagateli:) za 30zł można kupić 5.5 litra lanego piwka w rurce:D
Ostatnio edytowany przez iglasty (2007-10-30 11:28:53)
I love spaghetti but I got shhit on it!
Raczej nie ten tydzień , może przyszły to wpadnę
Mavet napisał:Czyli mi sie wydaje cos yakus chan ze w ten weekend sami cos bedziemy musieli zrobic Ale za to moze za tydzien cos sie wykombinuje Jakies propozycje meetingu ? XD where i when ?
Może w Łodzi?
rexo napisał:Btw. Jakie są kryteria aby zostać pokemonem ?
Jak nie wiesz, to znaczy, że już spełniasz
Freeman -.- mod a offtopuje WSTYD! widzisz nazwe topicu free ? Krakow... (nic do ciebie nie mam >.>)
wracajac za tydzien ? hmmm a gdzie potem pojdziemy ? bo ja pic nie bede -.- (slaba glowa) i po wypiciu troche szaleje _^_"
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-10-30 17:29:47)
wracajac za tydzien ? hmmm a gdzie potem pojdziemy ? bo ja pic nie bede -.- (slaba glowa) i po wypiciu troche szaleje _^_"
To co to za spotkanie bez picia...
Mavet napisał:wracajac za tydzien ? hmmm a gdzie potem pojdziemy ? bo ja pic nie bede -.- (slaba glowa) i po wypiciu troche szaleje _^_"
Maniack nie każdy musi pić, aby udało się spotkanie i żeby się świetnie bawić
Jak ja wpadne to też raczej nie będę ...
EDIT_____
Mavet - ta wiem świat exploduje XD
Ostatnio edytowany przez krzysiek_bs (2007-10-30 18:35:20)
nie bede pil bo nie _^_" juz wiem co sie dzialo na ostatniej imprze kiedy wypilem ^_^" podziekuje. Anyway Krzysiu jak nie wpadniesz to sie wnerwie a wiesz co sie wtedy dzieje ^_^
Maniack napisał:Mavet napisał:wracajac za tydzien ? hmmm a gdzie potem pojdziemy ? bo ja pic nie bede -.- (slaba glowa) i po wypiciu troche szaleje _^_"
Maniack nie każdy musi pić, aby udało się spotkanie i żeby się świetnie bawić
Jak ja wpadne to też raczej nie będę ...
Nikt jeszcze nie umarł od jednego piwa A przy piwku się świetnie gada, bo raczej nie miałem na myśli walenie wódy czy jakichś siaraczy na rynku w Krakowie...