Nie jesteś zalogowany.
moze to sciagne lub kupie
pewnie bedzie tez wydanie kolekcjonerskie, jakies pudełko, muzyka na CD, plakat, i takie jakies bajery
To będzie już w wydaniu podstawowym
Ja tylko chciałem dodać że od ponad 2 lat dostaję kartki na Mikołaja z Widźminem i od dwóch lat mam nadzieję na to że w końcu pogram w tą grę. Jak ją dostane w swoje łapy to nie wypuszczę:)
Ja tylko chciałem dodać że od ponad 2 lat dostaję kartki na Mikołaja z Widźminem i od dwóch lat mam nadzieję na to że w końcu pogram w tą grę. Jak ją dostane w swoje łapy to nie wypuszczę:)
Chyba, że Cię znajdę :] Wtedy nie będziesz miał szans
Słyszałem też, że będzie można tam mieć swoją i tylko swoją laskę Mutant z ludzkimi zapędami?
Wpadaj zrobimy "kopię zapasową" i będziesz miał swoją
Przejrzałem tą oficjalną stronkę Wiedźmina... no i jeszcze bardziej sie upewniłem, że będzie znakomity
Hihi, medalion cienki I na okładce ten napis "gra komputerowa" rozbraja, mam nadzieję, że to zmienią Ale jeśli do EK daszą jeszcze album z artami i inne fajne bajery to kupię, a jak nie to podstawkę, bo od dawien dawna czekam na ten tytulik Karty do gry fajnie się zapowiadają
No karty naprawdę mogą być ciekawe :] Ale domyślam się, że we wrześniu będą do nabycia na allegro
Na allegro to będzie całe EK w sprzedaży za niezłą sumkę, jak to było choćby z Gothic 3 Może znajdą się oszołomy typu fani WoW - EK od TBC szło za 700 zł
walka Tu macie wywiad na temat walki... Jeśli będzie podczas niej pokazany kursor to wg mnie MINUS!
Może znajdą się oszołomy typu fani WoW - EK od TBC szło za 700 zł
Jezusie Nazaryjski chroń ich przed światem :]
Widzę, że trzeba temacik odświeżyć xD W końcu jest oficjalny gameplay z Games Convention 2007 wersja HD i SD komentarze do trailer'a na oficjalnym forum http://www.thewitcher.com/forum/index.php?topic=2052 zacytuję swoją wypowiedź na temat tego trailerka z innego forum [cytuj]Oficjalny gameplay jest wspaniały widzieliście menusy, drzewka z statystykami? Nie wiem czy ja się w tym połapie pewnie będę potrzebował tutoriala tyle tych przycisków, światełek itp. a ta kamera z za ramienia ala Gears of War i możliwość przepychania się między ludźmi coś jak w Assassin's Creed jak również fajne polany i przede wszystkim te żywe miasto dzieci bawiące się na ulicach (to widziałem tylko w Fable) oraz ta dynamiczna walka czekam na następny oficjalny gameplay słyszałem, że będzie miał 15 minut i że pojawi się w tym tygodniu nowe info dla ludu Wiedźmin oferuje 120 godzin gry źródło: oficjalne forum Wiedźmina[/quote]
A tu małe info o teledysku Vader'a, który będzie promował grę Wiedźmin
Edit: Nie wiem czy słyszeliście, ale to info czytałem już bardzo dawno temu premiera Wiedźmina została przesunięta na 26 października szkoda, ale wiadomo gra będzie bardziej dopracowana i lepiej zoptymalizowana a oto oficjalne wymagania: [cytuj]Twórcy Wiedźmina podali również wstępne wymagania sprzętowe gry, pozwalające na uruchomienie rozgrywki na średnich detalach. Przedstawiają się one następująco:
Pentium 4 2,8 GHz lub odpowiednik AMD
1 GB RAM
nVidia GeForce 6600 128MB RAM lub jej odpowiednik ATI
Zespół pracujący nad grą zwraca jednak uwagę, że ze względu na trwającą optymalizację kodu gry powyższych wymagań nie należy traktować jako ostatecznych(co znaczy, że mogą one być mniejsze ). O wszelkich zmianach CD Projekt będzie informował na bieżąco.[/quote]
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2007-09-06 19:02:22)
Mnie tam tylko ciekawi soundtrack, który komponuje Adam "Scorpik" Skorupa
Słuchałem trochę tej muzyki na oficjalnej stronie gry i nuty są grą... Świetnie dopasowane do świata Wiedźmina
Witam[respekt][respekt][respekt]
Jako, że nie dawno (26 pazdziernika[szpan][szpan][szpan]) miała miejsce premiera The Witcher'a - chcialbym usłyszeć wasze opinie dotyczące tej giery.[szpan]
Czekam na wszystkie "za i przeciw", a także jak wasze "blaszaki" radzą sobie z tą gierą.[hehe]
Czekam na odpowiedzi!!![okej][okej][okej]
Ja jutro napiszę, bo jutro do mnie dojdzie
film Bagińskiego troszkę mnie zniechęcił. Raz kozie śmierć...
generalnie fajna gierka i w ogóle lecz jakoś mnie nie wciągnęła. Mam ją od premiery na liczniku mam 3 godziny grania i sięgam po nią dorywczo.
- polski dubb jest do dupy. Chyba załatwię sobie wersje anglojęzyczną...
- motym "utraty pamieci" niszczy mój mózg...
ALE CO BY NIE BYŁO TO WIEDŹMIN!!!!i MAM NA TO DOWÓD....
Pierwszą panienkę zerżnąłem po 45 minutach grania i była to Triss Merigold xDDDD...tak...definitywnie to jest WIEDŹMIN xDDDD
Gierka jak dla mnie wypasiona. CDProject chyba z Aurory wycisnoł wszystko co możliwe. Na max detalach gra jest poprostu piękna.
Mnie osobiście polski dubb podoba się fajne teksty mają (jak dla kogo oczywiście)Ogólnie grywalność określiłbym jako dużą i gra jest wciągająca (choc niestety grałem u kumpla w to zaledwie 3 godzinki bo mój komp tego by nieuciągnoł niestety, ale miałem cały czas chęc grania dalej)
Jak dla mnie to Polski super Hit. Nie spodziewałbym się nigdy że polacy mogą wydać taką grę.
No kalamir, mimo wszystko mnie zachęciłeś
Gierka świetna. Poszła na moim kompie ;] Mój komp: Celeron 2.53, 1gb ram, radeon 9600se. Na najnizszych detalach sa lekkie zaciachy podczas gry ale rzadko. Troche gorzej z filmikami ale ogólnie daje rade ;] A i tak wyglada zaskakujaco dobrze. Zwłaszcza postaci Ach ta Triss ;]
mam pytanie do tych co maja jaki jest polski dubbing ?? fajny czy sztuczny, bo widzialem kilka filmikow i niektore glosy byly tragiczne, jakby aktor czytal dlugie nudne przemowienie poprostu tragedia. Mam nadzieje ze to tylko takie wrazenie i mam nadzieje ze bedzie wersja demo
ara ara...