Nie jesteś zalogowany.
W 1 rundzie przygotuj Kankuro do walki jak ci dojdzie czakra to używaj jej Kankuro (kukła 60hp zadaje) albo Temari
zasłona na 2 rundy albo cios na kazdego 35 hp. a Choujim pigułka i lapami po 40.
aha dzieki zaraz sprouje, a robisz misje z Kidomaru?
wczoraj udalo mi sie zrobic dwa zadania naraz teamem chouji neji kankurou, a teraz robie misie w teamie shikamaru temari tenten i dobrze mi idzie
jestem geninem mam w teamie sasuke,zaku i temari i wygralem z kims kto ial Anko ))))[respekt][yahoo]
jestem geninem mam w teamie sasuke,zaku i temari i wygralem z kims kto ial Anko ))))[respekt][yahoo]
Z tego co pamiętam, niczym trudnym jest pokonanie (nawet podstawowym składem) gościa z Czwartym czy nawet trójką Sanninów. Wszystko zależy od taktyki i szczęścia (przypływ chakry). Chociaż może coś się od tego czasu zmieniło?
nic sie raczej nie zmienilo
ale mialem pecha ( dosciu mial Naruto(nie pierwszego tylko z chakra lisa o 9 ogonach) i jeszcze 1 ktorego zdobyl w misji i mial Kim wycofalem sie bo po co czas tracic
kogo polecacie do składu z Nejim? nie mam w ogole koncepcji na skład :/ Neji jest strasznie słaby.
Ja gram jeden dzień. Łatwo mi idzie w sumie. Streak +9, 9 wins, 0 loses (cały czas rośnie!). Jednak nie zdradzę układu postaci (tajemnica zawodowa xD)
Ostatnio edytowany przez santiriel (2007-11-03 14:47:18)
ja gram co jakiś czas, zrobilem juz prawie wszystkie misje b c d, teraz sie męcze z cs sasuke i kyuubi naruto jednoczesnie probując kakashiego, jeszcze musze wygrac pare walk kibą i shino i będzie shigure, a jak będzie shigure to zrobie misje haku-zabuza-shigure bo to dosc mocny team, a pozniej zaczne probowac z czrówką dźwięku zrobic a wtedy formalnością jest kimmimaru a na koniec gaara rehabilited. wtedy przejde do sensejów
Hmmmm... a może byś zaczął od stawiania przecinków? Pzdr
A, i jeszcze jedno, wytłumaczcie na czym polega choose your random chakra pod koniec tury, i dla czego jestem słabszy rankiem od kolesia co ma 6:7, jak ja mam 10:0?
I tak dla ułatwienia życia raczej nowym graczom: Starajcie się wybierać członków drużyny tak, by każdy z nich używał innej chakry do swojego najsilniejszego ataku. (np. Sasuke na chidori zużywa 1 random chakra i 1 ninjutsu, więc inny członek drużyny musi używać taijutsu, genjutsu lub bloodline.) To naprawdę ważne, gdyż jakbyśmy wzięli Naruto i Sasuke do jednej drużyny, musielibyśmy decydować się czy zaatakować rasengan czy chidori. W moim przypadku jest to Haku i Naruto. Ten pierwszy używa bloodline (Kekeigenkai) do tworzenia Demonic Ice Mirrors, a Naruto używa Rasengan.
Ostatnio edytowany przez santiriel (2007-11-03 17:54:07)
ja mam inne pytanie. Czy random chakra zostaje oddana przeciwnikowi ?
Wiecie co, zabrałem się do czytania nie tylko pierwszej i pięćdziesiątej strony, lecz także tych w "środku", i mam parę opinii na temat waszych wypowiedzi (a właściwie Psychopaty, i Wilusa).
Co do własnego stylu i taktyki, ja mam ją bardzo dobrą.
Otóż mój "tim" składa się z Haku, Neji (ale tylko dlatego, że robię misję) i Naruto. Gdy można, walę Demonic Ice Mirrors, co jest niesamowite, gdyż staję się niewrażliwym na ciosy, a do tego moje ataki mają Area of Effect, przez co gdy aktywuję atak, wali on we wszystkich przeciwników. By osłabić przeciwnika, i zmusić go do wciśnięcia "press when ready" po pierwszych 2 sekundach, walę niesamowity skill Nejim (Eight Tiagrams Sixty - Four strikes technique) co wysysa chakrę. A gdy na koniec dochodzi jeszcze Rasengan, miażdżę wroga xD.
A co do Kankurou. To tak jak AWP w cs'ie. Jest to jest, gdyby było lamerskie, to twórcy by tego nie zrobili nieprawdaż?
Ostatnio edytowany przez santiriel (2007-11-04 22:22:00)
jakbym miał grac teamami bez wykonywania misji tylko dla zabawy to jest pare dobrych rozwiązań, ostatnio widziałem ciekawą kombinacje gaara gai shino - wprost idealny team na naruto-sasuke-sakura
W czasach świetności naruto-arena na ANSI, doszedłem do półfinałów pucharu ANSI (niestety popularnosc gry spadla i final sie juz nie odbyl ) między innymi dzięki teamowi TenTen-Temari-Shikamaru - bardzo dobrze mi sie nim gralo
Można by go kiedyś dokończyć
czy na naruto-arena.com jest gdzieś ogólny ranking ze wszystkimi graczami, wiem że kiedyś był ale teraz nie mogę go znaleźć, jak ktoś wie gdzie on jest to prosił bym żeby wkleił linka do tego rankingu
Jest dokladnie w tym samym miejscu...
http://www.naruto-arena.com/ladders/.
Ach te lenistwo.
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2007-11-07 10:59:45)
lecz nie pamientam gdzie to było jak, najlepiej jak by ktoś wkleił linka bo nie mogę tego znaleźć