Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
ee? były ale się zmyły? Nie ...raczej nie... JAK BY KTOŚ CHCIAŁ TO MOŻNA WYCIĄGNĄĆ NAPISY Z PLIKU MKV i je tylko edytować. Nie chciał by ktoś? Do serii nie ma subu więc nie było by konkurencji. MOże jednak ktoś chce?
Odcinki 3 i 4 zostały zasąpione odcinkami 10 i 11...za chwilkę usunę odcinki 5 i 6
Ostatnio edytowany przez kalamir (2007-10-22 07:29:42)
Zrobi ktos moze torrent z tego? =] niestety nie nadazylem sciagac ; p
Rozważam wrzucenie TOSHOU DAIMOS (44 epki) oraz GUNDAM POCKET WAR (6 epków)
Sugeruję Zetę. Najbardziej przypadła mi do gustu (graficznie i w ogóle) z Gundamów, które widziałem. Osobiście nie potrzebuję (dysponuję kompletem ładnych DVD-rypów), ale moim zdaniem ten staroć zasługuje na odkurzenie bardziej, niż 0080: War in the Pocket (nie wiem skąd wytrzasnęliście tytuł Pocket War).
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-10-22 16:06:31)
błeee nie mam ochoty na tasiemcowego gundamca Zete. Poza tym musiał bym go ściągnąć(nie to abym nie mógł). Jednak uważam Pocket Wara za troszkę ambitniejszy tytuł (oraz ambitniejszą próbę pokazania gundama). Za to Daimos na chwile obecną wydaje sie pewniakiem do rotacji...
błeee nie mam ochoty na tasiemcowego gundamca Zete. Poza tym musiał bym go ściągnąć(nie to abym nie mógł). Jednak uważam Pocket Wara za troszkę ambitniejszy tytuł (oraz ambitniejszą próbę pokazania gundama). Za to Daimos na chwile obecną wydaje sie pewniakiem do rotacji...
50 odcinków to nie jest prawdziwy tasiemiec. War in the Pocket nic nie pomogły ambicje twórców, bo wyszedł megalit, jak zwykle.
Może inaczej ...
nie chce mi sie ściągać Gundam Z bo aby w pełni wszystko ogarnąć trzeba by jeszcze obejrzeć Gundama. Gundam ma licencje w Polsce. Odpuście mi tego Gundama...
// na razie stoje przy daimosie xD
Może inaczej ...
nie chce mi sie ściągać Gundam Z bo aby w pełni wszystko ogarnąć trzeba by jeszcze obejrzeć Gundama.
Równie słuszne byłoby stwierdzenie, że aby ogarnąć w pełni jakikolwiek tytuł z UC, także War in the Pocket, należałoby obejrzeć wszystkie tytuły z UC, również Zetę. Tymczasem to nie są jakieś niesłychanie zawiłe fabuły. Ale nie nalegam.
Kalamirowa Rotacja Anime
Kage [Shadow] - odcinek 01 - .avi - 163 mega
Kage [Shadow] - odcinek 02 - .avi - 186 mega
Pytanie za 100 punktów.
Czy to czasem nie jest wersja SHS (cenzurnięta)?
Dobra już wiem - .
Czyli raczej odpuszczę . Zobaczymy co dalej wejdzie.
Ostatnio edytowany przez slymsc (2007-10-23 19:17:58)
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
A ja mam takie pyt do Kalamir'a.
Co byś powiedział, gdybym ci zakładał konta na dinoo.com a ty zostawiałbyś upnięte przez ciebie anime. Bo moim zdaniem szkoda trochę twojej pracy i czasu, żeby po jakimś czasie znowu to skasować. A tak anime było by ciągle do ściągnięcia.
Bez problemu mogę zrobić ci kilka kont.
dokładnie REKID.
kalamir napisał:Kalamirowa Rotacja Anime
Kage [Shadow] - odcinek 01 - .avi - 163 mega
Kage [Shadow] - odcinek 02 - .avi - 186 megaPytanie za 100 punktów.
Czy to czasem nie jest wersja SHS (cenzurnięta)?z tego co wiem nie ma wersji bez CENZURY a po drugie CENZURA to tam jest ŻADNA. Serdecznie polecam te dwa epy bo są na serio dobre xD
GINDAM STARDUST MEMORY jest już cały... do PIĄTKU!!!! a później kasuje i nie czekam... dziękuje
Ostatnio edytowany przez kalamir (2007-10-23 22:23:59)
przypominam że jutro wieczorem wylatują conajmniej dwa pliki... pewnie gundam 08 i09
Wszystko ładnie, pięknie tylko, że dzisiaj po wejściu na stronkę pojawia się: This account has been suspended due to violations of the user agreement.......
hahahaha xD ogłaszam koniec rotacji xD mam nadzieje ze zdążyliście sciągnąc STARDUST MEMORY xD dzięki za współprace
Strony Poprzednia 1 2