Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję zaproszenia na hdbits. W zamian oferuje 1 zaproszenie na polishtracker. Info kierować na prv. Zaznaczam, że na hdbits będę najczęściej lookał co wychodzi nowego a nie ściągął/seedował (podobnie robię na PT)
EDIT.
NIEAKTUALNE - zaproszenie oddano (kombinacyjna wymiana )
Ostatnio edytowany przez dazzler (2007-12-01 13:57:46)
BRAK ZAPROSZEN
2007-10-25 -
Drodzy użytkownicy.
W najbliższym czasie system zaproszeń zostanie całkowicie wyłączony na czas bliżej nieokreślony.
W tym wypadku, jest to ostatnia szansa na zaproszenie kogoś na PT.
Ostatnio edytowany przez WIEKO (2007-10-25 12:20:44)
Prosze uprzejmie kogoś miłego o zaproszenie na Btgigs.org dla uzytkownika nie-pijawki. W zamian mogę odstąpić konto na torrenty.org
Mój mail: otaku88@wp.pl
Ostatnio edytowany przez FranzKafka (2007-10-25 12:43:08)
2007-10-25 -
Drodzy użytkownicy.
W najbliższym czasie system zaproszeń zostanie całkowicie wyłączony na czas bliżej nieokreślony.
W tym wypadku, jest to ostatnia szansa na zaproszenie kogoś na PT.
W takim wypadku pozbędę się 2 zaproszeń na PT.... chętnych proszę o udokumentowanie swojej prędkości łącza w postaci screena ze stronki gdzie jest naliczane ratio, screena z jakiegoś programu P2P np. Azureus, uTorrent itp.
Edit:
Brak Zaproszeń! (Gomen-ne)
Ostatnio edytowany przez Hiroyuki (2007-10-25 14:55:07)
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
WIEKO napisał:2007-10-25 -
Drodzy użytkownicy.
W tym wypadku, jest to ostatnia szansa na zaproszenie kogoś na PT.W takim wypadku pozbędę się 2 zaproszeń na PT.... chętnych proszę o udokumentowanie swojej prędkości łącza w postaci screena ze stronki gdzie jest naliczane ratio, screena z jakiegoś programu P2P np. Azureus, uTorrent itp.
ja jestem chetny ale teraz nie moge zrobic screena gdyz nie am czasu zrobie wieczorem
a propos zaporszen, oferuje zaproszenie na tvtorrents.com w zamian za ... ? czekam na jakies oferty
Prawie wszystkie dostepne seriale ... od a do z , przy swietnym down.
Ostatnio edytowany przez Lukasz_1986 (2007-10-25 18:29:21)
ja jestem chetny na zaproszenie na PR:) mam ratio 1,047(stale sie powieksza);P Wszelkie screeny na PM:)
Mam zaproszenie na PT kto chętny pisać na pm w sumie przydało by sie coś w zamian ( jakieś propozycje )..:D
edycja / wymienienie za jakieś ( to znaczy normalne ) zaproszenie ;)odpowiadam na PM ... na boku ma ktoś może zaproszenie na ta stronke TorrentGigs lub heaventracker.org poszukuje tego
Ostatnio edytowany przez Mtt (2007-10-26 11:25:33)
Znajdzie sie jeszcze ktos z zapem na PT? W zamian moge zaoferowac zaproszenie na HDBits
Mam do rozdania 1 zaporszenie, w zamiam chciałbym coś równie wartościowego [nie HDBits) Pisać na PM
Witam!
Bardzo prosze o zaproszenie na PT, uzywałem konta kolegi i wiem jak sie obchodzic z ratio
gacek159@gmail.com bardzo prosze o zapa !!
Dobra, prośby nie skutkują, to może to pomoże:
KUPIĘ ZAPROSZENIE NA POLISHTRACKER!
Chętnycvh proszę o PM.
Bardzo ucieszę się z zaproszenia na PT
Moje staty (tylko z tego miesiąca, format...)
Osoba, która wyśle mi zaproszenie dostania własną sygnaturkę wykonaną wedle własnego uznania
Ma ktoś zbyteczne konto na blackcats-games.net?
Niestety w zamian nie mam za bardzo co zaoferować
Chyba, że byśmy się jakoś dogadali:P PM albo email
Witam
airgear0@gamil.com
Jak by ktoś mógł niech wyśle zaproszenie.
Aktualnie mozliwosc zaproszenia maja chyba tylko vip'y wiec proponuje zamknac temat...
Może jednak się uda i zaryzykuję. :KUPIĘ ZAPROSZENIE NA POLISHTRACKER! Podobno na ebayu chodzą po 25 zeta.
Posiadam zapy na HT, jestem calkiem niezlym userem, a juz niedlugo poweruserem;D wyslane prawie 40gb.. ratio ponad 2mlnxD Nie jestem pijawka i nie daje zap. pijawkom... W zamian za zap na PT, TG, albo inne, czekam na oferty...
Btw. dla tych co nie wiedzą, nie będzie już zaproszeń na PT. Możliwe, że jakieś jednostki jeszcze mają zaproszenia, ale pewnie nie za wiele .
Na PT, zaproszenia przyznawane będą tylko niewielkiej grupie użytkowników, wyznaczonych przez ekipę PT.
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-11-28 11:19:57)
Jak by ktoś miał zaproszenie na Polishbytes, TorrentGigs albo HeavenTracker to miło by było jakby sie ktos podzielił
moje ratio z uTorrenta
mój email: yanwbd@gmail.com