Nie jesteś zalogowany.
heh! x D
Z humorem i walkami to moge polecić tylko jedno!
Kenichi - anime jest naprawde swietne... az dziw bierze ze nie ma porzadnego tematu w recenzje anime ^^ .
nawet są do tego polskie napisy
z obecnie subowanych mogę polecić:
- "Darker Than Black"
- "Gintama"
z trochę słabszych to :
- "D.Gray-man"
- "Busou Renkin"
podobne do naruto?
Nie za bardzo podobny jest One Piece ale za to zmiata naruto z powierzchni ziemi. Jesli ktos lubi dlugie serie to niech obejrzy jedyne sluszne anime:
ONE PIECE!
Kto mi poleci Anime podobne do Zero No Tsukaima bądź Shakugan No shana.
Kto mi poleci Anime podobne do Zero No Tsukaima bądź Shakugan No shana.
Będzie ciężko, romans+super moce/magia.... hmmm.
Powiem, Inukami! i Maburaho, choć obie mają w sobie całkiem sporo Ecchi:)
A czy mogłby mi ktos polecić coś podobnego do BECK'a albo Great Teacher Onizuka????
A czy mogłby mi ktos polecić coś podobnego do BECK'a albo Great Teacher Onizuka????
Nodame Cantabile, nie wiem czy nie lepsze od BECKa:)
GTO, jest chyba jedyną komedią, na której TAK się uśmiałem, prawdę mówiąc sam chciałbym poznać coś podobnego[los]
Zdaje sobie sprawę, że to, co napisałem o BECKu może rozpocząć niezłą "awanturę"[szpan], od zawsze lubuje się w muzyce klasycznej, więc to chyba z tego powodu.
Madarame napisał:Kto mi poleci Anime podobne do Zero No Tsukaima bądź Shakugan No shana.
Będzie ciężko, romans+super moce/magia.... hmmm.
Powiem, Inukami! i Maburaho, choć obie mają w sobie całkiem sporo Ecchi:)
No to jeszcze z wyzej półki Fate/Stay Night
To jak poleci nam ktoś coś podobnego do GTO ??? Moim zdaniem anime podobnym do GTO jest I My Me! Strawberry Eggs
Nodame Cantabile zaczne oglądać chyba nawet dzisiaj bo topiero teraz zauważyłem płytke z tym anime . Myślę że mi sie spodoba tak samo jak BECK
Ostatnio edytowany przez songoku_kuba1992 (2007-10-24 17:42:13)
Slayersi wymiatają jeśli chodzi o humor, ale osobiście nie polecam OAV, zrozumiałe są bardziej dla Japańców.
ja poszukuje anime które jest podobne do 'suzuki' albo do 'KGNE'
ma ktoś jakies propozycje?xD:)
cupek, a czytałeś mange suzuka? bo anime się kończy w połowie mangi, więc jak nie czytałeś to polecam:) imo druga połowa, czyli to ci się dzieje po anime, jest dużo lepsza:)
Przemek3, hm.. miałem zamiar przeczytać tylko nie wiem gdzie ją mozna ściagnąć :p jakbyś mógł to zarzuć jakimś linkiem do mangi;P i czy jest z polskim tłumaczeniem czy j.angielski tam dominuje?xD
Ostatnio edytowany przez cupek (2007-10-24 18:15:37)
hmm, ja tam ściągałem ze stron scanlatorów:) niestety, nie ma polskich skanów są tylko ang, ale to nie jest duży problem moim zdnaiem:)
jak coś, anime się kończy na 72 rozdziale 9 tomu mangi:)
Poszukuje anime podobnego do : Initiala czy puszczanego teraz Wangan Midnight (ktorego jakos nie moge znalezc ;( )
Przemuś, powiedz mi czy ktoś wyzionie ducha? Bo jeśli tak, to może się skuszę, bo anime W OGÓLE mi się nie podobało;)
Moje zdanie o Suzuce się zmieni, jeśli ktoś umrze:)
powiem ci, że druga częśc jest bardziej dojrzalsza:) koniec z głupi ecchi itd:)
Może się skuszę, liczę na jakieś dobre zakończenie[szpan]
Imo fajny avat:)
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-10-24 19:16:13)
Może się skuszę, liczę na jakieś dobre zakończenie[szpan]
no mi się bardzo spodobało zakończenie:)
ale jeśli ty lubisz zakończenia ala school days to nie wiem czy ci się spodoba:P
Imo fajny avat:)
dzięki[madrala]
dulu napisał:Może się skuszę, liczę na jakieś dobre zakończenie[szpan]
no mi się bardzo spodobało zakończenie:)
ale jeśli ty lubisz zakończenia ala school days to nie wiem czy ci się spodoba:P
Nie zawsze, ale niektóre serie, aż się proszą o jakąś rzeź:-D
Takim właśnie tytułem była suzuka, według mnie ofc.
dulu napisał:Imo fajny avat:)
dzięki[madrala]
No więc poszukuje Anime podobnego Do NHK ni Youkoso , Death Note, Darker than BLACK z naciskiem na ten ostatni tytuł. Całą serię oglądało się miło, był suspens, dobry humor, dużo dramy. Jeszcze jedna wzmianka skierowana do tych którzy napiszą żebym poszukał na AniDB, sprawdziłem stronę i nic ciekawego nie mogę wygrzebać...? XD
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-10-31 14:20:45)