Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
O własnie takie pytania mi chodzilo ^^
Takie coś nie jest dozwolone, chyba ze podpiszemy info, ze pochodzi z wikipedii i jest oparte na GNU Free Documentation License. Akurat w moim przypadku artykuły nie są sciagniete z wikipedii, ani oparte na niej. Zostały one napisane od poczatku do konca przez nas i robimy tak zawsze. Osobiscie nie widze zadnego podobienstwa oprocz opisanych postaci, dziejów i broni Jeszcze jest cos niejasnego?
Na pierwszy rzut oka strona wygląda nieźle ale jeszcze sie zastanowię czy sie zarejestrować.
Mam tylko jedno pytanie, czy macie tam jakieś fajne avatary "Ulqiorra"?
Ciesze się ^^ Rejestruj się, bo warto Mamy fajny klimat, w ktorym na pewno szybko się zaaklimatyzujesz Avkow mamy prawie 300, wiec na pewno się jakies z nim znajda ;p A jak nie, to zawsze mozna zamówić, bo jest taka opcja ;D
O fajnie ,dobra zarejestruje się
No to super. Zapraszam do uczestnictwa w komentarzach i trybie fabularnym ^^
Czekam na zdanie innych ;p
Wiesz, podam Ci teraz jedną, ale calkowicie obalajaca Twoja teze róznice - dlugosc obu artykulów. Nasz jest trzy razy dluzszy niz ten z wikipedii Ale dziekuje za opinię
a ja tam jedynie wchodzę po mangi Go-Bakkin (Bleach) tylko coś przestały wychodzić od kiedy są na bleach heart...
i Jakby projekt Eyeshield #21 ruszył troszkę, bo był czas, że wydaliście raz-dwa cały tom.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Zmora - niee, rozdzialy normalnie wychodzily u nas na stronie, ale w zwiazku z tym, ze Bleach bedzie wydany przez jpf, nie wiadomo jak to bedzie... powiem tylko, ze jeśli bedziemy zmuszczeni porzucić projekt Bleach to w grupie nastąpią spore roszady...
bunio - nowe beda jak tlumacze znajda czas i wyjasni sie sprawa z jpf'em.
Ostatnio edytowany przez Dabek (2007-10-27 02:57:08)
Strona zablokowana? Doprawdy okropności zaczynają się dziać na tym świecie. Kiedy zamierzacie powstać niczym feniks z popiołów? ^^ Nie będę się też gniewał za podanie przyczyny zawieszenia Waszej stronki przez adminów serwera
a ja mam, że strona zablokowana...
猫が大好き!!!
Ja mam pewne zastrzeżenie co do strony mianowicie, że następne chaptery mangi po polsku wychodzą z dużym opóźnieniem. Czy da się coś z tym zrobić?
Strona jak widać działa juz około dwóch tygodni. Mieliśmy małe problemy organizacyjne odnosnie chapterów - zblizaja się ferie, wiec GBF powinno się zabrac do pracy
No nie wiem... GBF podobno zawiesiło swoją działalność... tak przynajmniej napisali na swojej stronie
...
Strona jak widać działa juz około dwóch tygodni. Mieliśmy małe problemy organizacyjne odnosnie chapterów - zblizaja się ferie, wiec GBF powinno się zabrac do pracy
co to za info ?? a tu to co oni napisali 05.01.2008 ?? http://gbf.prv.pl/
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-01-13 14:32:51)
Z GBFem sprawa wygląda tak, że... nikt nic nie wie, nawet co poniektórzy członkowie grupy Ostatnimi czasy, poza licencjonowanym Bleachem, czynnie kontynuowany był tylko jeden projekt (świetne skądinąd "Dogs: Bullets and Carnage"). Trudno, spoczywaj w pokoju, GBFie
GBF działa i ma się dobrze! W składzie tak jak mówiłem wczesniej nastąpiły naprawde spore roszady i na początek dorzucono zaległe chaptery - 295 i 296. Niedługo powinna dojść paczka z tymi nowszymi. Zapraszam na BleachHeart.com
Ostatnio edytowany przez Dabek (2008-02-23 15:22:07)
Postanowiłem odświeżyć wątek w związku z dużym konkursem, o którym pisałem już w jednym temacie. Zapraszam - http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=255755 .
Strony Poprzednia 1 2