Nie jesteś zalogowany.
To ja powiem tak:) ja mam łącze 1MB (sie znaczy 128kB/s) a przy dobrych lotach w dzień może mi lecieć tak: >>Klik<< i jak widac ze screna to najlepiej mi sie sprawuje utorrent:)
Ale mam pytanie czy teprogramy do torentów odsługują ED2K?
Nie, do ED2K masz eMule, eDonkey itp.
rozumem:
Jeszcze jedno jako przeglądarki używam Opery ona ma wbudowany BitTorent i jakmym nie klikał na adres torentta to i tak włacza sie opera nawet przy włączonym uTorencie jak to zmienić i czy warto zmieniać bo to duża wygoda klik i ściąga:)
Dziwne na fotce widać że masz sieć odłączoną czary czy co:D
Ostatnio edytowany przez darko (2007-10-20 14:20:10)
z wielu przetestowanych flashget/azureus/bitcomet/bitlord/bittornado/utorrent
wygral uTorrent pod kazdym wzgledem, oczywiscie spelniajacy minimalne wymagania, najmniej miejsca zajmuje, najmniej zasobow zjada, najszybciej sie uruchamia i bardzo szybko sciąga.
rozumem:
Jeszcze jedno jako przeglądarki używam Opery ona ma wbudowany BitTorent i jakmym nie klikał na adres torentta to i tak włacza sie opera nawet przy włączonym uTorencie jak to zmienić i czy warto zmieniać bo to duża wygoda klik i ściąga:)
nie znam odpowiedzi na pytanie jak sie to wyłącza. Ja po prostu wklejam adres do innej przeglądarki :/ ja nie próbuje ściągać prze opere, bo dużo ramu cięgnie, lepiej przez jakiś program [jeżeli masz odpowiednio skonfigórowany]
Jakieś czary chyba, no bo co innego?
Miałeś kiedykolwiek radiówkę? W każdej idą takie jaja że to szok Pomijając fakt, że płacę za 512 a mam 1,5 Mb, pomijając fakt, że pada mi net jak jest zła pogoda, to jeszcze jak mi założyli to pół roku później przyjechali podpisać umowę (3miechy gratis - bo po trzech poadł) Więc niech mi nikt nie mówi, że radiówka nie rządzi się własnymi prawami
Nie, do ED2K masz eMule, eDonkey itp.
Bodajże Bitlord 2.0 miał mieć opcję obsługi osła i torrentów w jednym, ale nie jestem pewny.
I dodając ja korzystam z uTorrenta. Przesiadłem się na niego z przestarzałego bitlorda 1.1 i od razu poczułem różnicę (niektóre trackery nie obsługują już bitlorda 1.1) szybki, mało zajmuje, i po polsku. Polecam uTorrenta
a ja to wylanczam masz narzedzia preferencje zaawansowane sciaganie czy jakos tak i tasm szukasz plikow utorrent i wlasciwosci reszty sie domysl
~darko
W Operze :
Wpisujesz w pole adresu: opera:config -> BitTorrent -> i odznaczasz Enable.
potem:
Narzędzia -> Preferencje -> Zaawansowane -> Pobieranie
tam wpisz w Znajdź słowo torrent
pojawi się application/x-bittorrent
Zaznaczasz to i klikasz na Edycja:
I tam masz wybór opcji, zaznacz "otwórz za pomocą innej aplikacji..(no i oczywiście później wybieramy swojego klienta torrent)
Naucz się pytać Wujka Google lub najlepiej wejdź na forum danego programu, odpowiedzi jest bardzo dużo. I nie zaśmieca to serwisów po raz setny tym samym problemem, w szczególności, że tu powinno poruszać się inne tematy. Nie płacimy za serwis więc powinniśmy go jak najmniej obciążać by był tani w utrzymaniu.
Mogę dodać od siebie, że nie zależnie co wybierzemy najważniejsze jest skonfigurowanie programu. A z tym jest różnie.
Ostatnio edytowany przez RA6 (2007-10-20 16:34:18)
dzieki już to zrobiłem i wcześniej tam szukałem ale nie było tam plików torenta
Mój błąd nie odchaczyłem pokaż pliki obsługiwane przez Opere
~darko Naucz się pytać Wujka Google lub najlepiej wejdź na forum danego programu, odpowiedzi jest bardzo dużo. I nie zaśmieca to serwisów po raz setny tym samym problemem, w szczególności, że tu powinno poruszać się inne tematy. Nie płacimy za serwis więc powinniśmy go jak najmniej obciążać by był tani w utrzymaniu.
Masz racje ale gdyby nie ten post nie szukałbym nic o torencie bo dc++ wzupełności mi wystarczy ale skorzystałem z okazji poszeżyć swoją wiedzę. Jak mi się spodoba to napewno nieomieszkam dotrzeć do żródeł.
Freeman napisał:Jakieś czary chyba, no bo co innego?
[cytuj] Miałeś kiedykolwiek radiówkę? W każdej idą takie jaja że to szok Pomijając fakt, że płacę za 512 a mam 1,5 Mb, pomijając fakt, że pada mi net jak jest zła pogoda, to jeszcze jak mi założyli to pół roku później przyjechali podpisać umowę (3miechy gratis - bo po trzech poadł) Więc niech mi nikt nie mówi, że radiówka nie rządzi się własnymi prawami [cytuj]
Właśnie!!! Tylko ci co mają radiówke wiedzą o co chodzi[szpan]Ps kiedyś mój dostawca zgubił notes kto ma mu zapłacić i niektórym upiekły się 3 miechy (mi tylko 1,5)8-D
Ostatnio edytowany przez Ptaku (2007-10-20 18:43:25)
ja mam radiowke i nie uswiadczylem niczego o czym mowicie ;]