Nie jesteś zalogowany.
Jakieś czary chyba, no bo co innego?
Nie czary tylko czysta prawda (a neostrada, chello, netia i wszystko co jedzie na lini tpsa to )
Freeman napisał:Jakieś czary chyba, no bo co innego?
Nie czary tylko czysta prawda (a neostrada, chello, netia i wszystko co jedzie na lini tpsa to
)
Mhm, a skad czy czasem Twoj dostawca nie jest wpiety w siec tepsy ?, pz chello to kablowka ;> , a taka prawde to mozesz miedzy baki wciskac ;>
Wspieram grono fanow uTorrent. Instalka zajmuje kilka kb, program blyskawicznie sie laduje i rownie szybko zaczyna sciagac. Ogolnie to mila odmiana po zamulonym BitComet (bleee). Nie spowalnia mocno kompa, mozna spokojnie ogladac anime czy grac w starsze gierki.
Uzywam Bitspirit i jestem baardzo zadowolony wiec polecam
PS. Maly off ale nie bede po to tematu zakladal, #gracol znalazlem taka stronke http://tuts.pl/home/ jest sporo tam twoich tutoriali to twoja stronka?
Ostatnio edytowany przez robak (2007-10-19 23:15:49)
~robak - [url]http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=200383]
Swoją drogą u mnie też najlepiej się sprawuje uTorrent.
tutaj macie screen zrobiony, po 5 sek od kliknięcia "pobieraj", na jednej z najlepszych stron z torrentami na świecie (polskiej ).
Zobaczcie sobie, jakiego klienta się używa : >>> <<<<
uTorrent and, there is no dick in the village .
Natomiast jeżeli ktoś ma naprawdę kijowy net, naty, etc.. to niech kilka klientów przetestuje i już .
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-10-20 02:34:44)
Ja mam azureusa i nie narzekam moj download ogranicza tylko upload max 90kb/s, ale przy dobrym seedzie, najczesciej ze skandynawi, to i 1 mb/s mi sie sciaga
Uzywam czasem tez utorrenta
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-10-20 03:54:12)
ara ara...
a jak dla mnie to temat bez sensu z jednego powodu, jednym działa to drugim to, wiec jaki sens jak ktoś powie ze mu działa pięknie bitcomet jak drugiemu to niedziela ? :/
Mhm, a skad czy czasem Twoj dostawca nie jest wpiety w siec tepsy ?, pz chello to kablowka ;> , a taka prawde to mozesz miedzy baki wciskac ;>
Ziomuś ale co mogę wcisnąć po między bajki bo nie bardzo kumam (tak apropo to napisałem prawde, że mam 150kb ze strony i w tym samym czasie 60kb w torrencie to przy 1mb za to goście co mają Vectre 512kb napisali, że mają w torrencie 400kb to już dla ciebie bajka nie jest[los]???)
uTorrent mały i sprawny nie muli kompa.
Ja używam BitComet i nic mu nie zarzucam, bo ostatnio ściągałem i grałem w Gothica 3
Ja tam uwazam ze najlepiej posprawdzac programy do sciagania i wybrac ten ktory bedzie najlepiej sciagal, bo bardzo duzo zalezy tez nie od samego programu ale od lacza , wiadomo ze na dobrym laczu lepiej bedzie sie laczylo z innymi userami niz na cienkim, u mnie np laczy sie max z 20-30 osobami na dobrym torrencie pomimo ze mam zew ip i porty otwarte... ale radiowka... za to dobrym kablowym laczylem sie bez problemu z 70-80 soobami w tym samym torrencie, uzywalem tego samego klienta bitcomet...
[URL=http://img339.imageshack.us/my.php?image=27846464mr4.jpg][/URL]
U mnie np dawnooo temu najlepiej smigal azureus obecnie praktycznie nie chce sciagac laczy z 1 moze 2 osobami pomimo dobrej konfiguracji, to samo mam np z najnowszymi bitcometami tez wolniej smigaja niz np starsze wersje. wiec polecam posprawdzac u siebie rozne klienty i wybrac najlepszy.
Ostatnio edytowany przez JoJo (2007-10-20 12:18:23)
~JoJo ile masz tak średnio w torrencie i na jakim łączu?
tak jak pisalem na radiowym raczej srednio , poniewaz laczy z maja iloscia osob , ale jak sie uda polaczyc z osoba ktora ma wysoki upload to tez smiga max speedem, ale minus radia ktore ja mam to ze musze zmniejszac upload aby szlo max speedem, gdybym zostaqwil nielimitowany to max 20 KB/s.
Na kablowym tak jak widzisz na screenie wyzej, podlaczony do duzo wiekszej ilosci osob , a pozatym znacznie lepsze lacze
Co prawda nigdy nie używałem BitCometa wiec nie zabardzo wiam jak to się liczy. Na tym screenie pisze, że ściągasz 1083kb!!! (gdyby tak było to musiałbyś mieć światłowód)
Saeroth napisał:Mhm, a skad czy czasem Twoj dostawca nie jest wpiety w siec tepsy ?, pz chello to kablowka ;> , a taka prawde to mozesz miedzy baki wciskac ;>
Ziomuś ale co mogę wcisnąć po między bajki bo nie bardzo kumam (tak apropo to napisałem prawde, że mam 150kb ze strony i w tym samym czasie 60kb w torrencie to przy 1mb za to goście co mają Vectre 512kb napisali, że mają w torrencie 400kb to już dla ciebie bajka nie jest[los]???)
Wyproaszam sobie uzywania slow zwiazanych z subkultura hh w kierunku mojej osoby.
Nie, wg Ciebie radiowki rzadza sie innymi 'prawami' co jest rownie trafne co pierwsza 'dama' jest miss swiata, byc moze 'siuper' ludzie od danych dost niepotrafia zarzadzac pasmami, co by tlumaczylo wyzszy download niz przypisany, juz sie nieraz spodkalem z takimi 'adminami' ;>
@Roni1001
[cytuj]Ja używam BitComet i nic mu nie zarzucam, bo ostatnio ściągałem i grałem w Gothica 3
Stary, masz sie naprawde czym chwalic...
--
Ja tam od siebie jak zwykle poelcam Ktorrent'a }:>
Dobra powiem Ci moja radiówka kożysta ze światłowodu z Mesko (może ktoś o takiej firmie słyszał są to zakłady zbrojeniowe)
Tommy napisał:~tymek88 jak skonfigurowanego mas z tego uTorrenta? Bo mnie on czesto całe łącze zawala.
hmm ? nie idzie Ci pełnym transferem ? czy co :>
Przede wszystkim sprawdz czy masz otwarte porty te ktore masz ustawione w uTorrent
Port mam odblokowany. transfer nie jest maksymalny tylko leci po jakies 10kb/s a lacze jest duzo lepsze. W Azureus'ie leci normalnie tylko on za bardzo system muli :/
jeżeli chodzi o torenty jestem zupelnie dyletantem używam dc++ ale postanowiłem wypróbować uTorenta ściągnołem wersje 1.7.5 a przy instalowaniu pokazuje 1.7.2 czy to prawidłowo?
dobra już jest 1.7.5
Ale mam pytanie czy teprogramy do torentów odsługują ED2K?
Ostatnio edytowany przez darko (2007-10-20 13:21:58)
kai20 jesteś takim ekspertem, że ręce opadają.
twoje teksty zakrawają na prowokacje; nikt, kto choć trochę liznął temat, takich głupot nie napisze.