Nie jesteś zalogowany.
Mało kto uznaje licencję TV, chociaż to wciąż licencja, ale jakoś mniej, bądź w ogóle nie brana pod uwagę przez suberów;)
Tylko kablówka więc również odpada. [Telewizja cyfrowa na 2 TV + 1 w PC, to spory wydatek]
I tak na razie nie wiadomo jak to będzie wyglądać, cena, powtórki, godziny nadawania, czy wszystkie anime będą powtarzane z napisami.
Ostatnio edytowany przez Xsellos (2007-10-17 17:38:07)
Doskonale;P Cyfra+ sie jednak opłaca xD
tylko mam jedno pytanie czy będzie to dostępne w axn czy w hbo a może oddzielny kanalij jak kino polska
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Mam nadzieje, ze bedzie on dostepny w ramowce "n", najlepiej w pakiecie "Hity Filmowe"
Podoba mi sie ten fragment newsa : "choć w planach jest także specjalne okienko w oryginalnej japońskiej wersji językowej."
Ostatnio edytowany przez spychu_man (2007-10-17 18:28:20)
Skoro ma byc w tv cyfrowych to wogole powinien byc wybor wyboru w czasie emisji sciezki dzwiekowej jak i napisow. No ale okaze sie dopiero jak to u nas odpala.
mm HBO hmm czyli bedzie w pakiecie HBO cholibka .. czyli nie bedzie na N'ce... chodz animax jest sony do ktorego nalezy AXN a on jest darmowy wiec moze sie postaraja i bedzie na N'ce (nie chcialo mi sie pisac od nowa i kleilem z innego tematu o tym samym ;P)
Sorki że zdbublowałem temat HBO zajmuje się dystrybucją też AXNów więc miejmy nadzieję że nie trzeba będzie kupować pakietu HBO.
akurat ten art w wikipedi jako pierwszy wprowadzilem
Po co w ogóle posiłkować się wikipedią i odgrzewać temat, skoro chyba najbardziej wyczerpująca wypowiedź o Animaxie, znajduje się w linku z poprzedniej strony?
Tak, o newsa z WirtualnychMediów mi chodzi. :>
Zresztą do 2k8 roku niedaleko. Poczekamy, pożyjemy, zobaczymy.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Podobno Aster będzie miał w swojej ofercie Animax.Moj kolega dzwonił w tej sprawie,w sumie fajnie by było.
HBO rusza od nowego roku na N. Więc gdy się zabuli za kanał, będziemy mogli również cieszyć się Animaxem, nie?
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
http://pl.wikipedia.org/wiki/Animax wiki opowiada że kablówka też będzie miała... ja mam upc mam nadzieje że przejdzie:)
I love spaghetti but I got shhit on it!
Nie jestem pewien więc niech ktoś mi zrobi nadzieję. Czy animax będzie na cyfrowym polsacie?
Wszystkich abonentów telewizji "N" gorąco zachęcam by wspomóc nam wspierać akcje Animax w "N".
www.n.pl - forum - N programy - Animax KLIK
Gorąco zachęcam także tych którzy N nie posiadają!
Pokażmy goscią z Nki, że popełniają fatalny błąd nie udostępiniając tego kanału w swojej ofercie !!!!
Ostatnio edytowany przez spychu_man (2007-12-22 14:57:43)
Nie jestem pewien więc niech ktoś mi zrobi nadzieję. Czy animax będzie na cyfrowym polsacie?
Różni ludzie na różnych stronach mówią, że na 100% będzie na CP.
Z czytania teksty ze zrozumieniem chyba miałeś 1, drogi Tamblo.