Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Zna ktoś stronke z anime Code Geass od grupy [gg]?? poszukuje ddl. A tak nawiasem ANIME GENIALNE:) nie moge sie doczekać 2 sezonu
I love spaghetti but I got shhit on it!
www.anime-eden.com , ale nie wszytkie odcinki sa od gg
z tamtąd ssałem i właśnie wiem że nie wszystkie są od gg dlatego szukam strony gdzie są wszystkie...
wszystko fajnie ale to je MU... a tam się już prawie w ogóle ssać nie da;/
IRC. Co jak co ale to jest właśnie DirectDownload.
http://www.anime2leech.com/index.php?p=media&id=40 wszystkie epy od gg z ftpa + speciale
Ostatnio edytowany przez neverar (2007-10-17 15:24:38)
hell yea:) dobra strona!
Witam, ktos moglby sie zabrac za te 3 ostatnie epy... z tego co pamietam to nanami cos mowila o tym ze tylko do korekty czekaja ale to juz z miesiac czekaja i doczekac sie nie mozna... to jak? ; ] (na 99% zostane zgnebiony i ponizony bo wezmiecie mnie za bezczelnego trolla ale nie myslcie o mnie zle, po prsotu nie chce sobie psuc wszystkiego, bo moj angielski jednak nie wystarczy na kompletne obejzenia code...)
Witam, ktos moglby sie zabrac za te 3 ostatnie epy... z tego co pamietam to nanami cos mowila o tym ze tylko do korekty czekaja ale to juz z miesiac czekaja i doczekac sie nie mozna... to jak? ; ] (na 99% zostane zgnebiony i ponizony bo wezmiecie mnie za bezczelnego trolla ale nie myslcie o mnie zle, po prsotu nie chce sobie psuc wszystkiego, bo moj angielski jednak nie wystarczy na kompletne obejzenia code...)
U mnie jest taka sama sytuacja, nie wiem jak to się stało, że jeszcze nic nie napisałem.
Strony 1