Nie jesteś zalogowany.
Subki do 35 epka Death Note są już do pobrania. Tym nielicznym, którzy go jeszcze nie widzieli, życzę miłego oglądania
Subki do Gantza - 17 wlasnie zostaly dodane na ANSI i nasza www. 18 epek dzisiaj albo jutro So wait.
No to tak jak obiecalem: 18 epek Gantza
I stało się, to co miało się stać, 09 epizod Bartendera trafia na ANSI i naszą grupową www Tak, wiem, długa przerwa była, ale tak musiało być Jeszcze tylko dwa epki i zakończymy projekt, ale czy ostatecznie?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wyjatkowo szybko kolejny Gantz. Tym razem 19tka
~KAT'o, nieźle ruszyłeś z tym GANTZ'em, poczekam z komentowaniem/oglądaniem na całą serie:)
Czekajcie, a będzie wam dane. Dla cierpliwych i niecierpliwych mamy napisy do 12, 13 i 14 epizodu Night Head Genesis. Tym razem zamiana ról w tandemie HQ, czego efekty na pewno zauważycie w 13 epku;)/taa... brudna muzyka ciała/. Ponieważ nie mam aktualnie nic ważniejszego do roboty następne będą się ukazywać w miarę szybko i regularnie. Pora kończyć tą serię i zacząć nowe życie...eee...nowy projekt znaczy;)
Gantz - ep20 - miooooodzioooooo
No i nadeszła ta wiekopomna chwila...
Projekt Death Note zakończony!
Cieszę się, że miałam przyjemność tłumaczyć to świetne anime. Nie żałuję ani chwili, którą mu poświęciłam. Mam nadzieję, że wy też nie żałujecie, że sięgnęliście po nasze napisy do tej serii Możecie już wypalić płytki z kompletem subów albo poczekać na wersję od 3xA
Ostatnio edytowany przez Jasmine (2007-09-11 17:05:17)
No i nadeszła ta wiekopomna chwila...
Projekt Death Note zakończony!
Nadejszła wielkopomna chwila
No gratki Jas.. może kiedyś jeszcze raz obejrzę w wersji 3xA
15 epizod Night Head Genesis przetłumaczony. Napisy gotowe do pobrania. Bracia Kirihara burzą mury w swoich umysłach;) Miłego odbioru.
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-09-14 13:28:26)
Ikkitousen Dragon Destiny Special 03 - done.
Gantz - ep21 - done.
No to kontynuujemy projekt Zaion: I wish you were here. Do pobrania napisy do przedostatniego już odcinka tej krótkiej serii. Myślę, że kolejne pojawią się wcześniej niż poprzednie dwa Miłego oglądania
Napisy do 16 epizodu Night Head Genesis oddajemy w wasze ręce.
Szok i zdziwienie pojawi się na waszych twarzach xD Po upływie "tylko" miesiąca pojawiają się do waszej dyspozycji napisy do 10 epka Bartendera Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Quithe napisał:Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
Jakaś aluzja do wydania kolejnego ostatniego suba do tej serii? Mam nadzieję że nie XD
Hm, oby nie xD Zobaczysz epek, to zrozumiesz A może na święta będzie niespodzianka związana z Bartem? Może wcześniej? Kto wie xD
I kolejny projekt zakończony - napisy do ostatniego epka Zaion: I wish you were here są już do pobrania! Trochę to potrwało co prawda, ale nikt nie jest idealny
Standardowo życzę miłego oglądania tym, którzy zdecydują się sięgnąć po to całkiem przyjemne anime
Btw. dobiłam do 100 subów na ansi Mam ktoś jakieś życzenia co do kolejnego projektu? Bo chwilowo bezrobotna jestem
Gratulacje setki xD 101 powinien być hentaiem