Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tak jak w temacie poszukuje Shin Chan'a wszystkie odc. PL oraz te nie emitowane w Polsce - > najlepiej z ENG. napisami lub dubbingiem, oraz jeszcze Gigi La Trottola także w takiej konfiguracji jak Sin Chan.
Jak coś to 66 odcinków PL mogę na torrenta wrzucić, jak tylko płytki znajdę.
znalazlem jeden torrent, ale jest 6 gb i jeden seed to sie raczej nie oplaca
74 odcinki z polskim dubbingiem ściągnąłem z tej strony
Download-Anime
74 odcinki z polskim dubbingiem ściągnąłem z tej strony
Download-Anime
wlasnie chcialem podac ten sam link.co ci szkodzi sciagnac z jp dub'em??
Dobra co to Shin Chan'a to już w miarę ogarniam, a jeśli chodzi o Gigi'ego La Trottola ? Jakakolwiek konfiguracja, byle gdzieś w necie bły napisy sam osobiście, nie znalazłem nic, a z FAQ korzystałem jednak bez rezultatów...
Endru napisał:74 odcinki z polskim dubbingiem ściągnąłem z tej strony
Download-Animewlasnie chcialem podac ten sam link.co ci szkodzi sciagnac z jp dub'em??
Niedawno wypowiadałem się do Dubbingu, ale zapomniałem o tej serii[cholera], to jest jedyny serial, w którym wolę POLSKI dubbing, głosy są poprostu genialne ( w odcinkach z Jap dub'em głosy mnie denerwują tak bardzo, że 15 min. nie wytrzymałem. Ale opening w kinówce bardzo mi się podobał )
PS. Odcinek z walacjami wymiata
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2007-10-04 19:07:01)
Oczami Fana Blog ;]
musze sie z toba zgodzic.hasla ,glosy sa lepsze,poprostu jest to fajnie przetlumaczone
O tak... Shin Chana nie ma co się brzydzić oglądać z PL Dubbingiem, bo jest on genialny... No i te teksty... I te zaskoczenia...
[cytuj]- Nie pocałujesz mnie na przywitanie, kochanie?
- Nie mogę, cały dzień całowałem tyłek szefa.[/quote]
Zabawa w dom też wymiata
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-10-04 20:37:08)
[cytuj]- Nie pocałujesz mnie na przywitanie, kochanie?
- Nie mogę, cały dzień całowałem tyłek szefa.
Zabawa w dom też wymiata
Dokładnie ; )
Ale jakby się miało wymieniać, to wszystkie wymiatają , mi osobiście się podobają 3 z wycieczką, jak już pisałem, i jescze jak Shin sprzątał dom "Gdzie mamuśka się podziała, czyżby już mnie nie kochała? sialalalalala" , albo w jaimś odcinku, jak listonosz dawał paczke ( chyba, bo ten odcinek tylko raz widziałem ;( ) mówi do matki "proszę pani, zakopiemy go w piwnicy razem z innymi", w ogóle "polski" Shin chan wymiata
Chciałby się ktoś wymienić za to Anime ?
a oto dowód, że Shin wymiata http://pl.youtube.com/watch?v=fIxcBZHSkSY, pierwsze sekundy bombowe
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2007-10-05 18:38:40)
Oczami Fana Blog ;]
Widziałem 74 odcinki. Czy ktoś widział dalsze ??? Np. jakieś z małą siostrą Shina ??? Jak tak to gdzie ???
Pamieta ktos moze jaki mial tytul odcinek w ktorym grali w baseball....byl tam taki maly dzieciak chyba Gepard na niego mowili
http://www.mininova.org/search/?search=Kappei tu jest Gigi, ale nie wiem, czy to w ogóle będzie szło...
Pamieta ktos moze jaki mial tytul odcinek w ktorym grali w baseball....byl tam taki maly dzieciak chyba Gepard na niego mowili
Tytuł polski: Mecz cz. I & II
Tytuł angielski: Play Ball part I & II
Ostatnio edytowany przez Frozen (2007-12-19 01:23:20)
Jamatano Orotchi napisał:Pamieta ktos moze jaki mial tytul odcinek w ktorym grali w baseball....byl tam taki maly dzieciak chyba Gepard na niego mowili
Tytuł polski: Mecz cz. I & II
Tytuł angielski: Play Ball part I & II
Dzieki Wielkie:)
Strony 1