Nie jesteś zalogowany.
Dzień Matki to raczej 26 maja jak na mój gust :>
Jak na mój gust też:)
A 14 lutego co najwyżej to walentynki:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Mnie się strasznie podobają japońskie Walentynki. Gdzie to dziewczyna wręcza chłopakowi pu-re-ze-n-to, czyli czekoladkę w kształcie serca. A chłopak jedynie ma je przyjąć
Niestety dokładnie za miesiąc, czyli 14 III to chłopak ma wręczyć "białą czekoladkę" swej su-ki
Jak ktoś chce wiedzieć jak dziewczęta powinny w pokorze i uniżeniu wręczać wspomniany powyżej łakoć to może sobie to obejrzeć w odcinku 7 "Binbou Shimai Monogatari"
Dzień Matki 26 maja, Walentynki 14 lutego, Dzień Kobiet 8 marca itd... Już w domu nauczyłam się że jak facet to nigdy żadnej daty nie pamięta...xD
Ale przyznam się że spodobała mi się nastepująca wymiana zdań i wiadomości :
~Tion - my 14 też nie zapomnimy ( tylko którego to miesiąca ? xD )
~Turquoise - Tion a to nie 8... marca?
~Dżibril - On chyba mówi o dniu matki ( a tak BTW którego jest dzień matki ? )
~Eragon - A nie 8 kwietnia?
~Turquoise - Dzień Matki to raczej 26 maja jak na mój gust :>
xDDDDDD no popatrz ty popatrz --;;' a myĹlaĹem , Ĺźe sie nie myle ; )
_
nie mniej jednak do Dat nigdy nie miaĹem pamiÄci xD, albo nie chciaĹem mieÄ --;;' , sam czasem zapominam o swoich urodzinach hi ! , moĹźe dlatego , Ĺźe ich nienawidze --;;' ; )
Ostatnio edytowany przez Tion (2006-10-01 01:09:33)
Dnia Matki chyba nikt nie zapomni po teleturnieju Ibisza, gdzie bity kwadrans trzymał gostka na tym właśnie pytaniu. Ależ był ubaw na sali Dokładnie "Dzień Matki" to 26 maja. Co prawda w Japonii o dziwo to jest 9 maja "Dniem Matki" - patrz odcinek 4 (2min57sec) "Cat Girl Nuku Nuku". Ba! A "Dzień Dziecka" wypada 5 maja, czyli czerwcowe święto nie jest takie międzynarodowe. Z ustawienia tych dat wynika, że Japończycy dopasowują je do innych świąt, w ten sposób "specjalnie" stwarzają wydłużone weekendy, co naszym POlitykom jest strasznie nie w smak. Japonia to konsumcyjny kraj i dawno doszli do wniosku, że przy wydłużonych weekendach łatwiej jest wyciągnąć zaskórniaki od swych obywateli. Widać u nas nie nauczono się jeszcze tego. Tak, jakby nadal istniała sytuacja, że więcej kasy jest w obiegu, aniżeli towaru.
Dodam jako ciekawostkę, że 3 maja obchodzą Dzień Konstytucji. I bynajmniej nie polskiej
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-10-01 02:10:37)
Wszystkiego najlepszego wszytskim chłopakom i mężczyzną z ANSI !!!! .
Ostatnio edytowany przez maryska (2007-09-30 16:10:10)
Oooo Dziękuję
a gdzie buzi
?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
No dobra, to macie buzi[cmok]
Usatysfakcjonowani?[madrala]
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-09-30 16:24:32)
Przyłączam się do życzeń, najlepszego chłopaki
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Dzieki kochane kobitki :*
Wszytskiego wszytskiego wszytskiego <wielki mega huuuugg> dla wszystkich samców na tym forum XDD
dziekuje