Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich ANSI'owiczów! Chcialbym Was serdecznie zaprosić na bleachHeart - jedna z najlepszych stron o Bleachu w Polsce. Strona zawiera m.in.:
- duży zbiór działów informacyjnych;
- grupę skanlancyjną Go-Bakkin Fanskans,;
- zabawy w '13 dywizji' i 'tryb fabularny', który jest pisany w komentarzach;
- wspaniałą atmosferę;
- duży dział z twórczością fanów;
- spory zbiór grafik i innych multimediów związanych z Bleach.
Link: www.bleachheart.com
Zapraszam do oceny i rejestracji każdego z użytkowników AnimeSub!
Ostatnio edytowany przez Dabek (2010-03-28 23:02:37)
Stronka fajna (zwłaszcza logo bezbłędne:)) ale podoba mi się bardziej Bleach Society(gdzie jestem zarejestrowany)gdzie można ściągnąć mange PL:P Aha jeszcze jedno nie wiesz jak odpalić gry Bleach na PSP (na stronie którą podałeś są do ściągnięcia):)
Artisabang - napisałem przeciez, ze tam tez mozna sciagnac mange PL, i to nie dosc, ze lepszej jakosci (bo od wieloletniej grupy skanlancyjnej) to i cała (wszysciutkie chaptery zostaly przetlumaczone) Gierki mozna odpalić za pomocą emulatora, niestety nie pamietam nazwy ;p
Ostatnio edytowany przez Dabek (2007-09-28 16:15:43)
Artisabang - napisałem przeciez, ze tam tez mozna sciagnac mange PL, i to nie dosc, ze lepszej jakosci (bo od wieloletniej grupy skanlancyjnej) to i cała (wszysciutkie chaptery zostaly przetlumaczone) Gierki mozna odpalić za pomocą emulatora, niestety nie pamietam nazwy ;p
Liczę na opinię innych !
Rzeczywiście manga jest (mój błąd:P) zaraz się zarejestruje[cool]
Spoko Mam nadzieje, ze to zacheci Cię do odwiedzania i wypowiadanie się na łamach naszego serwisu
Liczę na opinię innych !
czy moglibyscie napisac w ktorym miejscu sciaga sie mange pl ? bo cos mi nie idzie znalezienie jej
Kliknij na Projekt: Bleach (też było mi to trudno znaleźć:()
Terlion - pod zakładką GoBakkinFanskans i przechodzac do działu Projekt: Bleach Moze byś tak powiedzial cos o stronie?
strona wypasiona. bardzo mi sie podoba szata graficzna rownierz pasujaca do calosci . Ogólnie bardzo ciekawa stronka na ktorej warto sie zarejstrowac. super ...
A znajdę tam mangę PL?:P
Dzieki terlion
Hied - a przeczytałeś mój pierwszy post? Znajdziesz, wystarczy się zarejestrowac i mozesz sciagnąc mangę z zakładki GBFanskans. Zapraszam do czynnego udziału w zyciu strony
A znajdę tam mangę PL?:P
To ma być śmieszne?
Hiead napisał:A znajdę tam mangę PL?:P
To ma być śmieszne?
Chyba raczej prawdziwe.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Jak dla mnie jest to najlepsza strona o Bleachu w Polsce Ma przepiekna szate graficzna, wspaniałych adminow (Dabek licze na jakis bonus punktowy za reklame XD ), doskonalej jakosci tłumaczenia mangi, przebogaty zbior tapet, avkow i innych bajerow. Wchodzcie i rejstrujcie sie
Hiead napisał:A znajdę tam mangę PL?:P
To ma być śmieszne?
Jak dla mnie zalosne, ale pozostawmy to bez wiekszego komentarza
Eldzik, spoko xD na pewno cos sie znajdzie dla Ciebie xd A tak serio - oczekuje jakiejs konstruktywnej krytyki, a nie wypowiedzi typu 'kage.pl jest najlepsze' Po za tym u nas tez jest klimat i to niepowtarzalny ^^ Serdecznie zapraszam, kazdy jest u nas mile widziany
PS. proszę o niereklamowanie innych stron w tym temacie. Jesli chcecie to zalozcie osobny topic i tam zabierzcie sie za wychwalanie innych stron
Ja też nie 'odczówam'. Jak mozesz go odczuc skoro nawet się tam nie udzielasz? Prosiłem o konstruktywna krytyke, ale widze, ze chyba nie wiesz co to znaczy. No ale mniejsza. Strona nie jest nowa, pojawiła się na poczatku lipca i jak widzisz ma się dobrze ^^ Jest to jej druga wersja ;].
Bunio, daj spokoj xD Nie mowmy tutaj o klotniach i zaczepkach, bo ja tylko odpierałem argumenty i probowałem zareklamowac moją strone A tematu na pewno nie zakoncze, bo nie po to go otwieralem ^^