Nie jesteś zalogowany.
Ogłaszam wszem i wobec. Ze nigdy! żaden! kościół nie powstanie za naszego rządu!
Możemy wszystkie zniszczyć i przerobić na Kina Anime
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-25 17:20:02)
Widzę, że szykuje się partia tolerancji i dialogu.
Kościół będzie, a jak trzeba to nie będzie rządu i będzie tylko Wielki Imperator Ojciec (w skrócie WIO).
Będziecie się palić niewierni HA HA HA HA HA!
Sir_Ace napisał:Jeśli wprowadzicie obowiązkowe nauczanie j. japońskiego w gimnazjum i średniej, to macie mój głos
to co wtedy z napisami? animesub.info[rip] nie? animesub.info przekwalifikuje sie na producenta anime zamiast napisów
...
1. W takim razie na kiego czorta nam ANSI, skoro wszystkie anime wychodzą z angielskimi napisami, a 90% ma lub miała angielski w szkole...
2. No i trzeba ułożyć jakieś ładne hasełko na wybory. "Zasady zobowiązują" już zajęte, więc może wrócimy do starego, komunistycznego "Polska będzie drugą Japonią!"
3. Znajdzie się jakiś śmiałek, który przejrzy wszystkie posty tematu i ułoży z tego jakiiś sensowny program partii?
3. Znajdzie się jakiś śmiałek, który przejrzy wszystkie posty tematu i ułoży z tego jakiiś sensowny program partii?
Wybacz, ale tu śmiałek nic nie poradzi, tu trzeba jakiegoś pisarza fantasy raczej.
Program partii jest cały czas aktualizowany w 1 poście.
Ostatnio edytowany przez franekhuta (2007-09-25 18:05:03)
Sublimator 2.5 - Program do masowej zmiany nazw napisów
Temat na ANSI - Podziel się opinią lub zaproponuj zmiany
Wiecie co? Czytając te nasze dyskusje, dochodzę do wniosku, że chyba nie warto iść na wybory. Można wierzyć ludziom, ale nie partiom - niby wszyscy jesteśmy z tej samej, ale różnice w poglądach ogromne.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-09-25 18:27:10)
Konflikty wewnętrzne zdarzają się w każdej partii. Prawdziwą sztuką jest znalezienie odpowiedniego kompromisu.
Konflikty wewnętrzne zdarzają się w każdej partii. Prawdziwą sztuką jest znalezienie odpowiedniego kompromisu.
Znaczy, premier zdecyduje, a jak się nie zgadzasz to won z rządu, tak?
Widzę, że szykuje się partia tolerancji i dialogu.
Na pewno nie szykuje się partia ciemnoty i zacofania !
Oczywiście bez urazy dla wierzących , zawsze mogą głosować na innych .
U nas kościołów nie będzie!
Zamiast wyrzucać kasę w błoto, pomożemy tym, którzy tej pomocy potrzebują.
"So say we all"!
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-25 19:01:25)
Czy rząd daje pieniądze na kościoły? Bo coś mi się nie wydaje. Niech same sie fundują. Zostawcie sprawy religijne wierzącym. On juz sobie utrzymają swoje świątynie.
Święta racja, najgorsze co może być to łaczyć polityke z religią, wystarczy spojżeć na nasz aktualny rząd.
[cytuj]Zamiast wyrzucać kasę w błoto,
Czy rząd daje pieniądze na kościoły? Bo coś mi się nie wydaje. Niech same sie fundują. Zostawcie sprawy religijne wierzącym. On juz sobie utrzymają swoje świątynie.
Klik
Poza tym można by Kościół obłożyć jakimś podatkiem.
Same się nie fundują, ludzie kasę wrzucają. A to, że kościół nie będzie miał nic wspólne z polityką to chyba jasne - bo go nie będzie !
Btw. możecie sobie tutaj poczytać o relacji państwo - kościół.
Moim zdaniem religia, jest aktualnie najsłabszym punktem ludzi ^^. Nie dyskutujmy tutaj o tym . Nasz rząd nie wspiera religii i już .
Nie musicie na nas głosować, ale jeśli mamy stworzyć światły i inteligentny kraj to religia nie może u nas zaistnieć!
~lb333 można ale ja jestem i tak stanowczo przeciwny!
Jeśli razem z nami ma dokonać się rewolucja to tak musi być!
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-25 19:18:45)
Freeman napisał:Widzę, że szykuje się partia tolerancji i dialogu.
Na pewno nie szykuje się partia ciemnoty i zacofania !
Imo jedno drugie wyklucza.
Bill Adama to by was za te herezje wyrzucił przez śluzę
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-09-25 19:17:13)
Imo jedno drugie wyklucza.
Bill Adama to by was za te herezje wyrzucił przez śluzę
On tutaj z nami potajemnie tworzy partię .
Dla mnie herezja to jest religia .
Podobać się wszytskim nie musi .
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-25 19:28:49)
Rexo jesteś ministrem rolnictwa o ile mi wiadomo więc zajmij sie tym co masz a religię zostaw w spokoju. A co do ludzi rzucających na tace to ich dobra wola więci nic Ci do tego. To że jesteś niewierzący nie znaczy że wszyscy muszą być. Pamiętaj nie jesteś sam a świat nie składa sie z samych ateistów.
~Tommy - w tym miejscu warto zauważyć, że świat nie składa się też z samych katolików.
Rexo jesteś ministrem rolnictwa o ile mi wiadomo więc zajmij sie tym co masz a religię zostaw w spokoju. A co do ludzi rzucających na tace to ich dobra wola więci nic Ci do tego. To że jesteś niewierzący nie znaczy że wszyscy muszą być. Pamiętaj nie jesteś sam a świat nie składa sie z samych ateistów.
~Tommy tak się składa, że to ja wymyśliłem tę partię , więc nie pyskuj !
Nie składa się z samych ateistów, co nie zmienia faktu, że nie będziemy supportować religii .
Mnie osobiście jak ktoś wierzy - nie przeszkadza, ale jak bym miał już tworzyć jakieś państwo to na pewno bez kosioła .
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-25 20:12:53)