Nie jesteś zalogowany.
Wystarczy troche pokombinować połączyć dobre pomysły i w 2008 roku będziemy mieli własną partie.
Zebranie 1000 głosów poparcia to nie problem wystarczy przesyłać formulaże listownie (np. mabell i jego akcja...)
Nie pamiętam dokładnie (i czy prawda), ale jak jakaś organizacja dostanie 1 lub 2 % głosów poparcia to będzie wspierana przez państwo jako organizacja pozarządowa. Oczywiście to dopiero za 6 lat.
Do nowych wyborów jeszcze dwa lata a jeśli ktoś ogłądał mape z tematu Mapa uzytkownikow ANSI to wie, że są miejsca gdzie mamy szanse np. śląsk.
A profity są spore:
na każdych wyborach obsadzamy swoimi ludzmi komisje wyborcze (i 100 zł w kieszeni),
nie mówiąc już o kandydatach na burmistrza, radnego, senatora itp...:).
no i ktoś przez przypadek mógłby wejść .
Ostatnio edytowany przez krzykr (2007-09-24 17:39:17)
Jaka forma zabawy? To WOJNA! x D
Tak czy siak. Wszyscy powyzej 18 roku zycia maja moje poparcie o ile odpala partie xD
Marszałka już macie? Bo jak coś to mogę prowadzić obrady
I dodajcie do programu:
Zniesienie cła na samochody japońskie.
Ostatnio edytowany przez Cain (2007-09-24 18:08:31)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
To musimy sie spieszyc, bo mnie wojsko goni jak tylko moze... a jak zostane poslem bede mial spokuj
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Wystarczy troche pokombinować połączyć dobre pomysły i w 2008 roku będziemy mieli własną partie.
Zebranie 1000 głosów poparcia to nie problem wystarczy przesyłać formulaże listownie (np. mabell i jego akcja...)
Nie pamiętam dokładnie (i czy prawda), ale jak jakaś organizacja dostanie 1 lub 2 % głosów poparcia to będzie wspierana przez państwo jako organizacja pozarządowa. Oczywiście to dopiero za 6 lat.
Do nowych wyborów jeszcze dwa lata a jeśli ktoś ogłądał mape z tematu Mapa uzytkownikow ANSI to wie, że są miejsca gdzie mamy szanse np. śląsk.
A profity są spore:
na każdych wyborach obsadzamy swoimi ludzmi komisje wyborcze (i 100 zł w kieszeni),
nie mówiąc już o kandydatach na burmistrza, radnego, senatora itp...:).
no i ktoś przez przypadek mógłby wejść .
W sumie jakbysmy sie sprezyli, to partia bylaby zarejestrowana jeszcze w tym roku:)
Zebranie 1000 glosow tez nie wydaje mi sie jakims wielkim problemem - dane osobowe i podpisy mozna wziazc od rodziny i znajomych - w najgorszym razie od meneli za 2 gleborzuty;)
A jesli chodzi o profity, to bysmy zwalczyli obecny uklad i stworzyli wlasny - na co sie pisze:)
Jeśli wprowadzicie obowiązkowe nauczanie j. japońskiego w gimnazjum i średniej, to macie mój głos
W podstawówce uczyli mnie tylko ruskiego i jakoś średnio posługuję się tym językiem... Ale ja tylko poddaję pomysł - to do Rady Programowej (jeśli takowa istnieje) należy przyjęcie, odrzucenie lub wykorzystanie części propozycji
Jeśli wprowadzicie obowiązkowe nauczanie j. japońskiego w gimnazjum i średniej, to macie mój głos
to co wtedy z napisami? animesub.info[rip] nie? animesub.info przekwalifikuje sie na producenta anime zamiast napisów
Animesub może stać się głównym dystrybutorem anime w Polsce. Przez to napisy mogą spokojnie pozostać i wszyscy będą zadowoleni
Pieniądze wzięłoby się z kasy państwa i mozna wykupywać licencje i zająć się dystrybucją w przyzwoitych cenach
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-09-24 19:27:14)
Pieniądze wzięłoby się z kasy państwa i mozna wykupywać licencje i zająć się dystrybucją w przyzwoitych cenach
I wreszcie każdy mógłby sobie pozwolić na legalne anime. Żyć nie umierać
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-09-24 20:03:35)
i po 10 godzin tygodniowo nauczania nowej religii w szkołach ]:->
i po 10 godzin tygodniowo nauczania nowej religii w szkołach ]:->
Kult ANSI - boga napisów (albo właściwie bogini)
Forum stanie się nową biblią będącą regularnie aktualizowaną. I podoba mi się wizja kościoła internetowego
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-09-24 21:03:11)
heh, nie do końca tak to sobie wyobrażam no ale tak też można to ująć...
No to ty malkor wskaż nam droge, którą będziey kroczyć. Wszak to ty jesteś Ojcem Dyrektorem
W zasadzie ja to sobie wymyśliłem jako pewnego rodzaju kult ojca dyrektora jako naczelnego pośrednika z bogiem oraz reszty ekipy rządzącej jako ludzi boga których nie wolno zmieniać i przed którymi nie wolno się buntować, nie muszę nadmieniać że w konstytucji powinien obowiązywać zapis że każdy musi przynajmniej dwa razy w miesiącu być w kościele, w wypadku jeśli trafi się jakaś zbłąkana owieczka to proboszcz ma obowiązek użyć moherowych bojówek do sprowadzenia jej i torturowania poprzez puszczanie najbardziej posranych anime z furi kuri na czele. No i oczywiście poza obowiązkowymi podatkami na kościół na każdej myszy dwa razy kapłani będą zbierać na tace
[cytuj]posranych anime z furi kuri na czele.
No to widze ja nie bede chodził do twojego "kosciała" bolubie FLCL
E tam, FLCL jest trochę posrane.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-09-25 17:03:01)
A ja nie wierze w żadnego boga i po nie potrzebuje nowego ojca dyrektora Nie chodze i nie mam zamiaru chodzić do żadnego kościoła nawet jeśli miałbym za to oglądac flcl, pokemony czy coś jeszcze gorszego