Nie jesteś zalogowany.
Nasz program jest doskonały!
Nie musimy nikogo wysadzać w powietrze - sami sie wyeliminują.
Nasi specjaliści już nad tym pracują!
Jak ktoś się sprzeciwi nam to zostanie ukarany: http://www.youtube.com/watch?v=oWT-lXA3Zn4 (trzeba być zarejestrowanym na youtubie)
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-23 12:34:58)
Ja już zwerbowałem super kobitki o MEGA-MóZGACh! Nie dość że piękne to jeszcze niezwykle inteligentne!
Chętne panie do naszej partii przyjmujemy z szeroko otwartymi ramionami! (mam dojścia, jak coś, to mogę załatwić bardzo dobre stołki ).
Jako Minister Nauki i Szkolnictwa Wyższego wprowadze na wszystkich uczelniach wyższych obowiązkowe badania nad mechami i mechologią oraz badania nad zaawansowaną technologią kosmiczną, żeby sprowadzić do nas jakieś ładne kosmitki
Wprowadze też takie kierunki studiów jak:
- subberstwo
- tworzenie AMV
i inne.
Oraz wprowadze dla studentów obowiązkowe wycieczki do Japonii.
Tego to weź jeszcze prowadź obowiązkowe badania na ADHD xD.
da sie zrobić:D
Ostatnio edytowany przez franekhuta (2007-09-23 13:00:17)
Sublimator 2.5 - Program do masowej zmiany nazw napisów
Temat na ANSI - Podziel się opinią lub zaproponuj zmiany
Tego to weź jeszcze prowadź obowiązkowe badania na ADHD xD.
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-23 12:46:32)
Proponuje by zrobić publiczną egzekucje mareczka(wykorzustyjąc całą wiedze organizacji Hellsing i Iscariote o tym jak sie zwalcza nieumarłych) i zastraszyć tomxxa żeby był nam posłuszny w zamian za smutne hentaie z piekna kreska(a jak juz pójdzie spać to dawać tentacle xD)
Nasz program jest doskonały!
Nie musimy nikogo wysadzać w powietrze - sami sie wyeliminują.
Jak ktoś się sprzeciwi nam to zostanie ukarany: http://www.youtube.com/watch?v=oWT-lXA3Zn4 (trzeba być zarejestrowanym na youtubie)
Pelne poparcie za takim karaniem
nasza partia powoli zanika xD nikt nie pisze;P
Spokojnie pracujemy nad naszym programem !
... aby był bardziej niż perfekcyjny!
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-23 15:35:49)
Kazdy pracuje w swoim zakresie
Musze przeciez przemyslec jak zrobic ze ~Zjadacza najbogatszego czlowieka
Musze przeciez przemyslec jak zrobic ze ~Zjadacza najbogatszego czlowieka
dziku8 nie podlizuj się tak , a zresztą, podlizuj się ile wlezie, Zjadacz może być przyszłym premierem.
PS: Zjadacz, ty wiesz, że mi zależy, żebyś był najbogatszy
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-09-23 16:28:24)
dziku8 napisał:Musze przeciez przemyslec jak zrobic ze ~Zjadacza najbogatszego czlowieka
dziku8 nie podlizuj się tak , a zresztą, podlizuj się ile wlezie, Zjadacz może być przyszłym premierem.
PS: Zjadacz, ty wiesz, że mi zależy, żebyś był najbogatszy
Wiem o tym a ty myslisz ze po co to wszystko [szpan][szpan][szpan]
Ostatnio edytowany przez dziku8 (2007-09-23 16:46:10)
Dobra panowie i panie, ja już sieję propagandę we wrocku!
Nowe hasło wyborcze - na mojej koszulce:
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a3da2478e33947cd.html][/URL]
Pomijając fakt, że niosłem bro (dlatego mam tak ręce w dole xD) to ogoólnie hasło jest dobre !
BTW w tym haśnie nie chodzi o PIS!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-23 18:12:29)
ooooo widze ze minister rolnictwa to moj "rex'sius" hahaha...jestem pod wrazeniem panie premierze rexo
u mnie masz poparcie nawet na prezydenta...
Ostatnio edytowany przez melulu87 (2007-09-23 17:55:44)
hehehe xD
~melulu87 dzieki za popracie
Oj korupcja się szerzy w tej partii ,stanowiska po znajomości, niezbyt czyste teczki a taśmy i nagrania na CD podważają wiarygodność przedstawicieli partii. Cóż jak się wam uda objąć rządy nie omieszkam ich obalić i objąć władze absolutną bo Zajebiści rewolucjoniści nie śpią. (jednak zabić polskiej demokracji nie mogę bo mnie już ktoś ubiegł))
Oj korupcja się szerzy w tej partii ,stanowiska po znajomości, niezbyt czyste teczki a taśmy i nagrania na CD podważają wiarygodność przedstawicieli partii. Cóż jak się wam uda objąć rządy nie omieszkam ich obalić i objąć władze absolutną bo Zajebiści rewolucjoniści nie śpią. (jednak zabić polskiej demokracji nie mogę bo mnie już ktoś ubiegł))
Wszystkie taśmy i nagrania na naszych członków są w moich rękach. Użyjemy ich, jak ktoś będzie chciał odejść do PiSu albo gdzie tam chce.
hehehe xD
~melulu87 dzieki za popracie
to ja ci moge podziekowac startuj na prezydenta...ihihih
rexo odpisz mi na PM
Ostatnio edytowany przez melulu87 (2007-09-23 18:10:18)
Zgrzyt napisał:Oj korupcja się szerzy w tej partii ,stanowiska po znajomości, niezbyt czyste teczki a taśmy i nagrania na CD podważają wiarygodność przedstawicieli partii. Cóż jak się wam uda objąć rządy nie omieszkam ich obalić i objąć władze absolutną bo Zajebiści rewolucjoniści nie śpią. (jednak zabić polskiej demokracji nie mogę bo mnie już ktoś ubiegł))
Wszystkie taśmy i nagrania na naszych członków są w moich rękach. Użyjemy ich, jak ktoś będzie chciał odejść do PiSu albo gdzie tam chce.
HA na mnie nic nie masz xD