Nie jesteś zalogowany.
GTW boi się nas, bo do naszej partii już należy:
-Prawdziwy Kira,
-Oyashiro-sama,
-Lelouch,
-Człowiek Śmiechu,
i wielu wielu innych. Po prostu nie mają z nami szans!
Mam pytanie do widzów... Jakie hentaie puszczać po 22? Te smutne z piękną kreską czy może jakieś inne?:)
Ostatnio edytowany przez ivelios (2007-09-23 10:45:41)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Smutne z piękną kreską, wtedy mamy jednego wyborcę więcej
Twój pomysł z postaciami ląduje na plakatach propagandowych
Trzeba zrobić plakat z jakąś postacią z anime i tekstem "PSA cię potrzebuje". Umie ktoś?
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-09-23 10:49:39)
"Skazany na zajebistość"
Co do hentai... Smutne, nie smutne, wazne zeby akcja byla
GTW boi się nas, bo do naszej partii już należy:
-Prawdziwy Kira,
-Oyashiro-sama,
-Lelouch,
-Człowiek Śmiechu,
i wielu wielu innych. Po prostu nie mają z nami szans!
GTW to może was zniszczyć jednym kliknięciem Nie wierzycie?
przyszedł czas na nowych i młodych, starzy muszą odejść
Ja jestem nowy, młody i mogę glosować xD Chłopaki spieszcie sie bo mnie wojsko ściga, trzeba jakieś plecy sobie zrobić. Nasi wrogowie niech płoną na panelach tematycznych tomaxxx!
GTW to może was zniszczyć jednym kliknięciem Nie wierzycie?
Jak będziemy puszczać hentaie z piękną kreską, dołączy do nas pewien gość, który jest niezniszczalny. Już dwa razy próbowaliście się go pozbyć, a jego duch nadal krąży po ANSI! Kliknięcie nic wam nie da!
Ostatnio edytowany przez ivelios (2007-09-23 10:54:12)
Country in your eyes
Freeman napisał:GTW to może was zniszczyć jednym kliknięciem Nie wierzycie?
Jak będziemy puszczać hentaie z piękną kreską, dołączy do nas pewien gość, który jest niezniszczalny. Już dwa razy próbowaliście się go pozbyć, a jego duch nadal krąży po ANSI! Kliknięcie nic wam nie da!
I jeszcze się postaramy o mareczka, ten to dopiero jest niezniszczalny. xD
Moja propozycja hasła: "Zagłosuj na PSA, to najlepszy przyjaciel człowieka"
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-09-23 11:01:34)
[URL=http://img229.imageshack.us/my.php?image=zajmk4.gif][/URL]
xD
To ja też się zapiszę do PSA Mogę objąć pozycję szefa BOA (Biura Ochrony Anime) albo Ministerstwa Środowiska (zamiast zwykłych zwierząt będą pokemony i digimony ewentualnie można jeszcze jakieś inne dorzucić )
Wzażywcie na to, Droga Partio, że posiadanie takich osób w swoich szeregach może wiązać się z koniecznością osobistą "ochroną" dla każdego Niezniszczalnego... w końcu mogą obalić rząd (bo kto ich zniszczy? ), czego byśmy nie chcieli Nieznioszczalność ma czasem swoje złe strony
Więc dobrze zastnówice się nad waszym poborem Niezniszczalnych do poartii
Freeman napisał:GTW to może was zniszczyć jednym kliknięciem Nie wierzycie?
To jest argument
Toż to cios poniżej pasa, osądzą nas za czitowanie i "unlimited lives - on"
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-09-23 11:25:01)
"Skazany na zajebistość"
Moja propozycja hasła: "Zagłosuj na PSA, to najlepszy przyjaciel człowieka"
Zgadza się drodzy wyborcy, pamiętajcie że PSA to wasz jedyny przyjaciel , zgodnie z przykazaniem "Nie będziesz miał innych parti przede mną".
PS: ivelios, ja hentai nie lubie, więc może puściłbyś przed 22 jakąś fajną serie ecchi
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-09-23 11:28:29)
Parafrazując,
PSA to twój ostatni przyjaciel!
Bo po co ci inni?
Wzażywcie na to, Droga Partio, że posiadanie takich osób w swoich szeregach może wiązać się z koniecznością osobistą "ochroną" dla każdego Niezniszczalnego... w końcu mogą obalić rząd (bo kto ich zniszczy? ), czego byśmy nie chcieli Nieznioszczalność ma czasem swoje złe strony
Więc dobrze zastnówice się nad waszym poborem Niezniszczalnych do poartii
Spokojnie, dopóki będą smutne hentaie z piękną kreską po 22, jeden niezniszczalny będzie nasz. Nie wiem tylko, co Partia planuje z mareczkiem...
PS: ivelios, ja hentai nie lubie, więc może puściłbyś przed 22 jakąś fajną serie ecchi
Przed 22 na pewno będą jakieś fajne serie ecchi. Dziwię się, że nie lubisz hentai... Każdy szanowny Ansiowicz powinnien znaleźć coś dla siebie w tym "wspaniałym gatunku".
Ostatnio edytowany przez ivelios (2007-09-23 11:37:51)
Country in your eyes
mareczek_65 naprawdę jest niezniszczalny. Ma bana na koncie, a jest zalogowany
A GTW niech nie podskakuje...
PSA - głosuj albo w papę
Nighthanter napisał:PS: ivelios, ja hentai nie lubie, więc może puściłbyś przed 22 jakąś fajną serie ecchi
Przed 22 na pewno będą jakieś fajne serie ecchi. Dziwię się, że nie lubisz hentai... Każdy szanowny Ansiowicz powinnien znaleźć coś dla siebie w tym "wspaniałym gatunku".
Bo ja dziwny jestem , lubie gry Hentai (ale nie takie bezmyślne z klikaniem i ogladaniem obrazków, tylko z ciekawą fabułą). Co do hentai, może po prostu nie trafił mi się jeszcze żaden ciekawy tytuł.
A właśnie, przydałby się w naszej polskiej telewizji jakiś program gdzie były by recenzje najnowszych gier, oczywiście z gatunku J-Game
Co do mareczka, może i jest niezniszczalny, ale również nieprzewidywalny, moglibyśmy nie być w stanie go kontrolować.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-09-23 11:47:27)
Fajnyy pomysł, partia ANSI [hehe] Ehh szkoda ze cos mi z IRCem nie działa BTW Dopisuje sie oczywiscie Moze minister sportu ?8-D Taaak juz nigdy wiecej szpakowskiego, gmocha, babiarza i innych pseudo fachowców w relacjach No i obowiazkowym elementem każdego wfu - ogladanie anime
Fajnyy pomysł, partia ANSI [hehe] Ehh szkoda ze cos mi z IRCem nie działa BTW Dopisuje sie oczywiscie Moze minister sportu ?8-D Taaak juz nigdy wiecej szpakowskiego, gmocha, babiarza i innych pseudo fachowców w relacjach No i obowiazkowym elementem każdego wfu - ogladanie anime
My mamy same dobre pomysły .
A jeszcze wczoraj pod wływem ładnej muzyczki z animeona, nasze umysły otworzyły się całkowicie .
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-23 12:22:10)
Mogę być szefem ds.Anime i mangi.
Możemy zrobić zmasowane ataki terrorystyczne wysyłając dziewczyny z kocimi uszami do podkładania bomb.Lub zbojkotować sejm wysyłając Luke i Yan'a.
Ewentualnie zapisać wszystkich wrogów do notesu.
@Tommy
Dlatego, ktoś założy petycje na odwołanie parti(na niby)i każdy będzie musiał się wpisać na niej(nasi wrogowie) a gdzie będą się wpisywać to chyba nie muszę tłumaczyć.
Ostatnio edytowany przez Bilek (2007-09-23 12:25:56)